Keystone logo
Oman

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Oman 2024

Bilangan institusi: 8
  • Muscat, Oman

  - Institut Perhotelan Nasional - adalah penyedia latihan vokasional berkualiti untuk Industri Perhotelan, Katering dan Pelancongan di wilayah Teluk. Terletak di Muscat, Oman, beroperasi dengan niat yang jelas untuk memberikan latihan yang paling komprehensif dan profesional.

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - menawarkan program dan bengkel perniagaan, pengembangan profesional, pengurusan dan kemahiran insaniah serta kursus yang bertujuan untuk membantu pelajar meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris, IELTS, dan komputer mereka untuk pengembangan peribadi dan profesional. Kami menawarkan penyelesaian konsultasi dan bimbingan eksekutif.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology adalah latihan terkemuka GCC yang terletak di Muscat, Oman. Kami menawarkan pelbagai program latihan dalam bidang Teknologi Maklumat, Teknologi Pangkalan Data, Pengurusan Projek, Kemahiran Insaniah dan banyak lagi. Ia dikendalikan oleh pasukan profesional yang sangat berbakat yang mempunyai lebih daripada 30 tahun pengalaman gabungan IT dan Latihan Korporat.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  University Of Nizwa (UoN) ditubuhkan di Kesultanan Oman pada tahun 2004 sebagai fakulti yang ditadbir universiti swasta bukan untung. Ia terletak 140 km dari ibukota negara Muscat di kawasan pedalaman Al-Dakhiliya berhampiran bekas ibu kota Nizwa yang bersejarah. Universiti berusaha untuk menyediakan persekitaran pembelajaran yang progresif dan selamat yang menghormati tradisi dan nilai-nilai Kesultanan.

  • Salalah, Oman

  Salalah College of Technology adalah salah satu penyedia utama pendidikan teknologi di Kesultanan Oman. Ia terletak di Salalah, Taman Kota Oman. Salalah juga dikenali sebagai "Ibu kota wangi Arabia" Bandar ini terletak di bahagian selatan Oman kira-kira 1000 kilometer dari Muscat, ibu kota. Penduduknya sangat ramah, murah hati dan ramah. Walaupun melalui proses pemodenan, masyarakat telah mengekalkan budaya dan nilainya.

  • Muladdah, Oman

  Terletak di Wilayah Al Batinah selatan, Universiti Teknologi dan Sains Gunaan - Al Musannah (dahulunya Al Musanna College Of Technology ) diiktiraf sebagai salah satu kolej teknologi utama yang komited untuk membina infrastruktur lestari, sumber daya manusia yang mahir, dan badan pelajar yang sangat baik untuk memenuhi perubahan permintaan pendidikan dan pasaran pekerjaan.

  • Muscat, Oman

  Selamat Datang di Al-Zahra College for Women, Kolej yang ditubuhkan pada tahun 1999 dalam hubungan akademik dengan Universiti Al-Ahliyya Amman sebagai institusi pendidikan tinggi pertama khusus untuk wanita sahaja, yang kemudian menjadi monumen pendidikan terkenal yang menyumbang kepada kebangkitan semula kerana oleh Baginda, Sultan Qaboos.

  • Amman, Jordan
  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu
  • + 6 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...