Keystone logo
Republik Czech

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Republik Czech 2023

Bilangan institusi: 75
  • Prague 3, Republik Czech

  Fakulti Perhubungan Antarabangsa (FIR) adalah salah satu fakulti terbesar di Universiti Ekonomi dan Perniagaan Prague. Terdapat dua hala tuju utama dalam kedua-dua pengajaran dan penyelidikan: Perniagaan Antarabangsa dan Politik dan Diplomasi Antarabangsa. Program lain, memberi tumpuan kepada Perniagaan dan Undang-undang, Politik dan Diplomasi Antarabangsa, atau Pelancongan juga memainkan peranan yang tidak dapat dielakkan. Ciri tersendiri utama FIR ialah tahap pengantarabangsaan yang tinggi di semua peringkat dengan penekanan yang kuat terhadap pengetahuan bahasa pelajar.

  • Prague, Republik Czech

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague 1, Republik Czech

  Akademi Seni Persembahan di Prague (AMU) ialah sekolah seni terbesar di Republik Czech. Terima kasih kepada skop luasnya yang terdiri daripada teater, muzik, dan tarian kepada penerbitan TV dan filem, AMU dianggap sebagai ruang yang pelbagai dan memupuk untuk artis muda menemui, menguasai dan mengembangkan lagi bakat yang mungkin mereka miliki.

  • Prague, Republik Czech

  Sekolah Komunikasi Kreatif Prague ialah sebuah kolej swasta yang akan menyediakan anda dengan sempurna untuk kerjaya dalam semua bidang industri kreatif. Program pengajian/pengkhususan kami: - Pemasaran dan Komunikasi Kreatif (Pemasaran Digital dan Komunikasi, Pemasaran Kreatif, Pengurusan dalam Industri Kreatif) - Seni Sastera (Seni Sastera, Penulisan Komersial dalam Media) - Seni Visual (Seni Fotografi dan Audiovisual, Animasi dan Kesan Visual, Reka bentuk Grafik dan Media) dikaitkan dengan operasi praktikal agensi pengiklanan, studio grafik, syarikat penerbitan dan institusi media. Semasa pengajian anda, anda akan mengerjakan pesanan sebenar.

  • Pilsen, Republik Czech

  Fakulti Kejuruteraan Mekanikal adalah salah satu fakulti tertua di Pilsen dan telah membuktikan kedudukannya yang sangat diperlukan di bandar industri ini selama lebih dari 70 tahun.

  • Prague, Republik Czech

  Kami ialah kolej swasta terbesar di Republik Czech dengan lebih 7,000 pelajar di 2 lokasi di bandar Prague dan Brno. Ditubuhkan pada tahun 2001 sebagai institusi kolej swasta yang pertama, Memandangkan kami telah menyediakan lebih daripada 20,000 pelajar untuk kerjaya dalam sektor korporat dan awam.

  • Brno, Republik Czech

  Universiti Sains Veterinar Brno telah diasaskan pada tahun 1918. Pada masa ini universiti itu terdiri daripada tiga fakulti - Fakulti Perubatan Veterinar, Fakulti Kebersihan dan Ekologi Veterinar. VFU Brno ialah satu-satunya universiti di Republik Czech yang mengkhusus dalam perubatan veterinar, kebersihan veterinar dan ekologi, dan hanya satu daripada dua mengajar sains farmaseutikal. Ia ditemui di dalam Bandar Brno di daerah bandar Brno - Královo Pole, di kampus universiti, di mana semua kemudahan pendidikan dan penyelidikan terletak.

  • Prague 6, Republik Czech

  Czech Technical University in Prague adalah universiti teknikal tertua di Eropah, yang ditubuhkan pada tahun 1707 dan kini merupakan universiti penyelidikan teknikal terkemuka di rantau ini dan di klub Penyelidikan Prague. CTU menawarkan program sarjana, siswazah dan kedoktoran di 8 fakulti: Fakulti Kejuruteraan Awam, Kejuruteraan Mekanikal, Kejuruteraan Elektrik, Sains Nuklear, Kejuruteraan Fizikal, Seni Bina, Sains Pengangkutan, Kejuruteraan Bioperubatan, Teknologi Maklumat dan program di MIAS School of Business. Selain itu, CTU menawarkan kursus sukan percuma, anda boleh melawat dan belajar di Perpustakaan Negara Teknologi dan merasakan masyarakat antarabangsa di Kampus Dejvice di tengah-tengah Eropah.

  • Nancy, Perancis
  • Metz, Perancis
  • + 6 lebih

  Université de Lorraine adalah universiti awam Perancis yang menawarkan kepada hampir 52,000 pelajarnya pelbagai kajian, dalam semua bidang, dan sesuai dengan model Bologna (sarjana / sarjana / kedoktoran).

  • Prague, Republik Czech

  Universiti Ekonomi dan Perniagaan Prague (VŠE) ialah salah satu universiti paling berprestij dalam bidang pengurusan dan ekonomi dan telah berulang kali meletakkan antara sekolah terbaik dalam Kedudukan Sekolah Perniagaan Eropah Financial Times.

  • Prague, Republik Czech
  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu

  Pusat Pendidikan Kerjaya Eropah menyediakan pendidikan praktikal dalam bentuk program unik dalam bidang Undang-undang, Perniagaan Antarabangsa, Teknologi Maklumat, Seni Bina & Reka Bentuk, Kelestarian dan Kejuruteraan. Matlamat kami adalah untuk mendidik pelajar muda dan berbakat tentang cara dunia profesional benar-benar berfungsi.

  • Liberec, Republik Czech

  Keputusan peringkat tertinggi dalam penyelidikan dan sains, kecemerlangan dalam pengajaran dan kerjasama antara disiplin telah mewakili Technical University of Liberec sejak 1953. Sekitar 7000 pelajar belajar di tujuh fakulti dan satu institut khusus.

  • Prague, Republik Czech

  ARCHIP adalah sekolah seni bina baru yang progresif, hibrida skala global dan tempatan, latihan konseptual dan teknikal, dan ruang falsafah yang menggabungkan tradisi pendidikan seni bina Eropah dan Amerika yang terbaik.

  • 12, Republik Czech

  Ústav práva a právní vědy adalah sekolah undang-undang dan pengurusan Czech yang berfokus untuk menyediakan pendidikan pengurusan, profesional dalam program pendidikan MBA, BBA, LLM., DBA, MPA dan MSc. Kandungan pengajaran program individu berdasarkan pengetahuan andragogi terkini dalam pendidikan orang dewasa dan disesuaikan sepenuhnya untuk peserta yang sangat sibuk.

  • Prague, Republik Czech

  Misi utama Prague International School of Management adalah untuk menawarkan pemohon pengajian MBA yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang memenuhi syarat-syarat yang menuntut dari peringkatnya. Salah satu faktor utama dalam perniagaan yang berjaya adalah kualiti pengurusan. Bagi banyak syarikat, terutamanya dengan penyertaan antarabangsa, gelar MBA adalah kriteria ketika mencari pengurus baru.