Keystone logo

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Sepanyol 2023

Bilangan institusi: 281
  • Zürich
  • Barcelona

  Swiss School of Business Research menawarkan kecemerlangan akademik dengan kualiti Switzerland kepada pelajar kami yang memohon dari seluruh dunia untuk mengikuti Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan Kedoktoran yang inovatif. Kami menyediakan pelbagai faedah dan peluang untuk pertumbuhan dan pembangunan, dalam persekitaran antarabangsa yang dinamik, di mana pelajar boleh meraikan kepelbagaian antara budaya dan gaya pengajaran yang inovatif.

  • Madrid

  CUNEF ialah universiti swasta yang diiktiraf oleh Undang-undang 6/2019, pada 27 Mac, Komuniti Madrid. Elemen inspirasi utama CUNEF Universidad ialah pengkhususan pengajaran dan penyelidikan, kecemerlangan dan pengantarabangsaan.

  • Madrid
  • Barcelona

  Gabungan metodologi yang disebutkan di atas bersama-sama dengan penganjuran acara yang berkaitan dengan program latihan seperti siaran di TwitchTv atau penyampaian amalan di GitHub, menyertai dua ciri asas dan eksklusif ITTI: kemungkinan untuk diperakui secara rasmi oleh pengilang terima kasih kepada Bootcamps kami dan, akibatnya, pasukan pengajar yang diakreditasi dan disahkan oleh pengeluar tersebut sebagai tambahan kepada pengalaman profesional mereka yang luar biasa sebagai penanda aras dalam sektor ini.

  • Salamanca

  UPSA, dilahirkan pada tahun 1940, adalah Universiti Persidangan Episcopal Sepanyol. Ia bukan keuntungan dan panggilan budaya serta perkhidmatannya kepada kemajuan sosial merupakan intipati aktiviti hariannya, sentiasa dijalankan dengan semangat terbuka dan inklusif.

  • Madrid

  ESIE dibentuk sebagai sekolah perniagaan CES Cardenal Cisneros yang terkenal, yang diasaskan dengan tujuan untuk mencipta semula model pendidikan dengan metodologi yang fleksibel dan inovatif, menjadikannya lebih mudah diakses dari segi sumber dan masa.

  • Madrid

  Bersedia untuk pengalaman yang bermanfaat yang akan anda ingat selama-lamanya. Belajar di EAE ialah perjalanan transformasi yang anda kongsi dengan rakan sekelas dari seluruh dunia, mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti di luar bilik darjah, dikelilingi oleh rangsangan berterusan.

  • Madrid

  UNED ialah universiti awam terbesar di Sepanyol dari segi bilangan pelajar dan dalam tawaran akademik, serta kampus terbesar di Eropah, dan telah berdedikasi, selama 50 tahun, untuk menyejagatkan Pendidikan Tinggi berkualiti melalui model pengajaran dalam talian dan gabungan. pemimpin dalam sektornya.

  • Madrid

  Capai matlamat jualan anda tanpa perlu memberikan diskaun atau mengejar pelanggan anda. Temui kesilapan yang mungkin anda lakukan dan 7 langkah metodologi jualan yang digunakan oleh beribu-ribu usahawan dan penjual di seluruh dunia.

  • Majadahonda

  Formato Educativo Business School ialah penganjur syarikat sendirian terhad bagi MBA Eksekutif Inggeris. Ia menyediakan Platform Dalam Talian, Metodologi dan tenaga pengajarnya sendiri. Format Pendidikan mengkomersialkan tindakan E-pembelajaran dan mengajar MBA dan Seminar Pasca Siswazah dalam rangka kerja Pengajian Tinggi.

  • Miami
  • Madrid

  Kolej Perniagaan adalah antara 5 peratus sekolah perniagaan elit di seluruh dunia yang diiktiraf oleh AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Kolej ini juga menerima markah tinggi untuk program sarjana muda dan siswazah, serta produktiviti penyelidikan fakulti, oleh organisasi kedudukan berpengaruh di seluruh dunia.

  • Barcelona
  • Kuala Lumpur

  CodeOp ialah sekolah teknologi yang menawarkan kursus untuk wanita, trans dan bukan binari (wanita+). Kami berdedikasi untuk mengubah budaya teknologi dan memberi tumpuan kepada menyediakan komuniti kami dengan sokongan dan latihan yang mereka perlukan untuk menjadi pemimpin dalam bidang mereka.

  • Barcelona

  Fakulti Pendidikan Sosial dan Kerja Sosial Pere Tarrés disepadukan, bersama-sama dengan sepuluh institusi lain, ke dalam Universiti Ramon Llull. Universiti Ramon Llull (URL), yang berpangkalan di Barcelona, ialah universiti swasta bukan untung yang diilhamkan oleh nilai kemanusiaan dan Kristian yang ingin melaksanakan perkhidmatan awam. Misi utama URL adalah untuk menyediakan pendidikan berkualiti, berpusatkan individu yang bertindak balas kepada keperluan masyarakat.

  • Godella

  MArch Valencia ialah Sekolah Pasca Siswazah yang dikaitkan dengan Universiti Eropah yang menawarkan program seni bina dan reka bentuk yang berbeza. Kaedah pengajaran yang diajar adalah berdasarkan hubungan antara dunia akademik dan profesional, berusaha untuk membina jambatan antara kedua-duanya dengan tujuan untuk meningkatkan peluang kejayaan profesional untuk pelajar kami.

  • Madrid

  Daripada kemantapan dan prestij institusi yang menyokong Advantere, tujuannya adalah untuk memikirkan semula dan menentukan pengurusan dan pendidikan pemimpin yang diperlukan oleh organisasi dan masyarakat hari ini dan esok. Tujuannya adalah untuk mengiringi golongan muda dan profesional dalam pembangunan mereka sebagai individu dan sebagai orang yang terbaik untuk orang lain dan dunia. Dunia yang sangat berbeza daripada yang kita ketahui, di mana perubahan melebihi keupayaan manusia untuk menyesuaikan diri, dengan peraturan baharu yang belum ditulis, dunia di mana kita semua mesti komited untuk menjadikannya lebih adil, lebih mampan, dan bahkan menjana semula.

  • Santander
  • Paris

  Mereka berkata amalan membuat sempurna. Di CESINE kami menawarkan anda pengalaman pendidikan berkualiti yang dicirikan oleh profesionalisme dan iringan guru yang aktif. Pedagogi pragmatik kami memastikan peralihan yang lancar dan berjaya ke dunia pekerjaan. Itulah sebabnya kaedah CESINE dibezakan kerana keberkesanannya dalam melatih profesional muda. Ini adalah dan akan sentiasa menjadi sebahagian daripada falsafah kami.