Keystone logo
Switzerland

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Switzerland 2023

Bilangan institusi: 122
  • Basel, Switzerland

  Reka Bentuk Masterstudio di Institut Amalan Reka Bentuk Kontemporari (ICDP) terdiri daripada tiga studio: Reka Bentuk Perindustrian Masterstudio, Masterstudio Scenography, Reka Bentuk Fesyen Masterstudio. Setiap studio mempunyai fokus disiplin. Di samping itu, wacana penyelidikan ICDP memfokuskan kepada Integrasi Digital, Budaya Reka Bentuk dan Reka Bentuk Pekeliling dan dicerminkan dan disampaikan secara multidimensi. Asas penyelidikan gunaan dan kerja projek kami ialah istilah reka bentuk "Reka Bentuk Lanjutan". Daripada amalan ekonomi semasa memaksimumkan, kami menerima pakai peranan extrapreneur dalam pengajaran dan reka bentuk, yang bermaksud kerjasama dan tindakan sistemik: Isu semasa mengenai krisis global, perubahan iklim dan ketidaksamaan sosial dibincangkan dan dikembangkan lagi. Kemampanan dan ekologi, kemasukan dan teknologi, interaksi dan kebendaan adalah bidang di mana peranan reka bentuk dipersoalkan dan visi baharu untuk kewujudan bersama manusia dan aktiviti ekonomi ditakrifkan. Reka Bentuk Masterstudio menawarkan latihan mendalam dalam amalan reka bentuk profesional, berorientasikan masa depan dan penyelidikan gunaan. Soalan kajian yang berkaitan dikenal pasti dan ditakrifkan, proses reka bentuk yang sesuai dan kompleks dibayangkan, projek dibangunkan dan dilaksanakan. Komunikasi, pengurusan projek, kerja berpasukan merentas disiplin dan berorientasikan penyelidikan adalah komponen latihan.

  • Madrid, Sepanyol
  • Amsterdam, Belanda
  • + 8 lebih

  Universiti IE adalah untuk pelajar yang mendekati pembelajaran sebagai cara hidup. Kami menyediakan komuniti yang menyokong di mana pelajar dan fakulti berinteraksi bersama dalam proses pembelajaran. Universiti IE mempunyai komuniti yang diperibadikan, berpusatkan pelajar dengan kepelbagaian individu, idea dan pendekatan yang kaya. Setiap tahun lebih 130 warganegara diwakili di kampusnya, dengan lebih 75% pelajarnya datang dari luar Sepanyol. Universiti IE diiktiraf di seluruh dunia dan oleh persatuan yang paling berprestij untuk pengajarannya yang berkualiti tinggi. Dengan visi yang inovatif, semangat keusahawanan, dan tumpuan kepada kemanusiaan dan ketegasan akademik, IE University komited untuk mendidik profesional yang akan membuat perubahan dalam masyarakat. Pendekatan pembelajaran berasaskan amalan kami bermula di dalam bilik darjah dan berterusan di seluruh dunia, menyediakan pelajar kami untuk menjadi profesional antarabangsa. Jika anda mahukan pendidikan yang memberi inspirasi dan mencabar yang akan membentuk siapa anda dan siapa anda akan menjadi, IE University akan meluaskan ufuk anda, menghubungkan anda dengan dunia dan membimbing anda ke laluan unik yang diperlukan untuk mencapai matlamat anda.

  • Barcelona, Sepanyol
  • Zürich, Switzerland

  Swiss School of Business Research menawarkan kecemerlangan akademik dengan kualiti Switzerland kepada pelajar kami yang memohon dari seluruh dunia untuk mengikuti Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan Kedoktoran yang inovatif. Kami menyediakan pelbagai faedah dan peluang untuk pertumbuhan dan pembangunan, dalam persekitaran antarabangsa yang dinamik, di mana pelajar boleh meraikan kepelbagaian antara budaya dan gaya pengajaran yang inovatif.

  • Neuchâtel, Switzerland
  • Leicester, United Kingdom
  • + 1 lebih

  CIES - Pusat Kajian Sukan Antarabangsa, ialah pusat pengajian bebas yang terletak di Neuchâtel, Switzerland. Ia telah diwujudkan pada tahun 1995 sebagai Yayasan antara Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universiti Neuchâtel, Bandar dan Negeri Neuchatel.

  • Brig, Switzerland

  Universiti Sains Gunaan Jarak Switzerland (Fernfachhochschule Schweiz - FFHS) ialah universiti yang diiktiraf di peringkat kebangsaan. Sejak 1998, ia telah menawarkan ijazah Sarjana Muda dan Sarjana sambilan dan program pendidikan berterusan. Dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam pembelajaran jarak jauh, ia merupakan universiti e-pembelajaran terkemuka di Switzerland dan merupakan alternatif untuk pelajar yang ingin menggabungkan kerja, keluarga dan pengajian.

  • Port-Valais, Switzerland
  • Brig, Switzerland

  Kami dianggap sebagai sekolah masakan terbaik di Switzerland dan salah satu sekolah terbaik di dunia berkat kurikulum komprehensif kami yang menggabungkan pendidikan seni masakan bertaraf tinggi dengan teori perniagaan praktikal. Pupuk bakat anda, tambahkan rasa ingin tahu anda, dan bina asas yang kukuh untuk berjaya dalam dunia seni masakan. Di Culinary Arts Academy Switzerland , anda bukan sahaja mendapat pendidikan bertaraf dunia – anda juga mendapat kelayakan untuk menyokongnya.

  • Lausanne, Switzerland
  • Singapore, Singapura
  • + 1 lebih

  EHL Hospitality Business School , yang diasaskan pada tahun 1893 sebagai Ecole Hôtelière de Lausanne, sedang merintis kaedah pendidikan hospitaliti Switzerland dan menetapkan piawaian kecemerlangan. Hari ini, EHL menggabungkan nilai Swiss ketegasan akademik dan amalan industri dengan kreativiti dan inovasi untuk ijazah pengurusan hospitaliti yang mengutamakan pelanggan yang menyediakan graduan untuk menerajui masa depan dan mengurus dengan hormat dan empati.

  • Lucerne, Switzerland
  • Risch-Rotkreuz, Switzerland

  Sekolah Perniagaan Lucerne ialah pusat kecemerlangan Switzerland Tengah dalam bidang perniagaan dan ekonomi serantau yang penting dari segi ekonomi dan sosial, perbankan dan kewangan, komunikasi dan pemasaran, serta pelancongan dan mobiliti. Program ijazah sarjana muda dan sarjana yang menuntut, praktikal, relevan dan berasaskan penyelidikan yang kami tawarkan memainkan peranan penting dalam menghasilkan pekerja yang berkelayakan untuk syarikat, institusi awam dan organisasi bukan untung.

  • Basel, Switzerland

  Ditubuhkan pada 1460, Universiti Basel ialah universiti tertua di Switzerland. Fakulti Perniagaan dan Ekonomi telah ditubuhkan pada tahun 1995 dan merupakan yang kedua termuda daripada keseluruhan tujuh fakulti di Universiti Basel. Namun, subjek ekonomi telah pun diajar hampir 150 tahun di Basel.

  • Geneva, Switzerland

  ESDST ialah sekolah data Rushford Business School yang diakreditasi oleh James Lind Institute. Sekolah ini menawarkan program ijazah tinggi dalam Sains dan Teknologi Data, yang ijazahnya dianugerahkan oleh Rushford Business School. Fakulti dan mentor kami ialah saintis data dan bekerja dalam jawatan yang terkenal dalam industri. Kami mengajar menggunakan metodologi terpakai dengan set data sebenar dan ijazah diakhiri dengan projek batu perundingan. Ini dilakukan dengan tujuan untuk memupuk pelajar kami menjadi pengurus peringkat tinggi dan saintis data bertaraf dunia.

  • Geneva, Switzerland

  Ditubuhkan di Switzerland pada tahun 1978, Webster University Geneva adalah kampus universiti Amerika yang bertauliah yang menawarkan program berkualiti tinggi dalam bahasa Inggeris pada peringkat sarjana (sarjana) dan siswazah (sarjana). Webster menyediakan pendekatan Liberal Arts yang luas untuk mengajar dalam konteks budaya yang kaya dengan Switzerland, dan Universiti telah menjadi anggota penting komuniti dan semangat yang terdiri dari "Genève Internationale".

  • Geneva, Switzerland

  Kami menawarkan program asas, sarjana muda, sarjana, dan MBA yang diajar bahasa Inggeris dalam mata pelajaran yang memupuk keusahawanan, inovasi, dan kepimpinan dan sangat dicari oleh perniagaan. Ini termasuk pentadbiran perniagaan, komunikasi & perhubungan awam, perniagaan antarabangsa, perniagaan digital, pengurusan sukan, pemasaran, kewangan, dan perusahaan, antara lain.

  • Zürich, Switzerland

  Dengan hampir 30,000 pelajar yang mendaftar, University Of Zurich (UZH) ialah universiti terbesar di Switzerland. Terdiri daripada tujuh fakulti yang meliputi kira-kira 100 bidang subjek yang berbeza, Universiti menawarkan pelbagai jenis Sarjana Muda, Sarjana dan Ph.D. program. Banyak perbezaan menonjolkan kemasyhuran antarabangsa Universiti dalam bidang perubatan, imunologi, genetik, neurosains, dan biologi struktur serta dalam bidang ekonomi.

  • Ilanz, Switzerland
  • London, United Kingdom

  Ditubuhkan pada tahun 1962, kami mantap di antara institusi pendidikan terbaik di dunia yang mengkhususkan diri dalam bidang perhotelan dan pengurusan mewah. Kami menawarkan pendidikan perniagaan terapan, menggabungkan ketegasan akademik, kemahiran praktikal langsung, dan magang profesional - semuanya dengan fokus untuk mengembangkan kemahiran insaniah yang merupakan prasyarat dalam ekonomi global moden.

  • Crans-Montana, Switzerland
  • Marbella, Sepanyol
  • + 1 lebih

  Tiga kampus antarabangsa, lebih dari seratus kewarganegaraan belajar dengan kami - apabila kami mengatakan "Pendidikan Perhotelan Global" kami sangat bermaksud. Sama ada anda sedang mencari program sarjana atau siswazah, Les Roches menyediakan ketegasan akademik dengan inovasi dan keusahawanan.