Keystone logo

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Switzerland 2023

Bilangan institusi: 140
  • Zürich
  • Barcelona

  Swiss School of Business Research menawarkan kecemerlangan akademik dengan kualiti Switzerland kepada pelajar kami yang memohon dari seluruh dunia untuk mengikuti Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan Kedoktoran yang inovatif. Kami menyediakan pelbagai faedah dan peluang untuk pertumbuhan dan pembangunan, dalam persekitaran antarabangsa yang dinamik, di mana pelajar boleh meraikan kepelbagaian antara budaya dan gaya pengajaran yang inovatif.

  • Geneva

  Di ESACS, kami menyediakan anda untuk melancarkan kerjaya anda dengan menyediakan persekitaran yang menyokong, kreatif dan profesional untuk mempelajari kemahiran praktikal, membina rangkaian hubungan industri dan memperoleh pengalaman dunia sebenar. Anda akan berpeluang menjana reka bentuk yang inovatif dan penyelesaian perniagaan.

  • Neuchâtel
  • Leicester
  • Milan

  CIES - International Centre for Sports Studies , ialah pusat pengajian bebas yang terletak di Neuchâtel, Switzerland. Ia telah diwujudkan pada tahun 1995 sebagai Yayasan antara Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universiti Neuchâtel, Bandar dan Negeri Neuchatel.

  • Geneva

  UBIS ialah sebuah institusi dinamik dalam bidang Perniagaan dan Perhubungan Antarabangsa. DNA UBIS terdiri daripada tiga faktor utama: Pengalaman Dunia Sebenar, Perhatian Individu dan Perspektif Antarabangsa. UBIS sentiasa memerhatikan keperluan pasaran yang semakin berkembang dan sentiasa menyesuaikan kandungan kursus dan metodologinya untuk memastikan graduan kami dilengkapi dengan pengetahuan yang diperlukan dan kemahiran yang boleh dipindahkan untuk berjaya dalam dunia pekerjaan yang berkembang pesat.

  • Brig
  • Regensdorf
  • Bern
  • + 3 lebih

  Universiti Sains Gunaan Jarak Switzerland (Fernfachhochschule Schweiz - FFHS) ialah universiti yang diiktiraf di peringkat kebangsaan. Sejak 1998, ia telah menawarkan ijazah Sarjana Muda dan Sarjana sambilan dan program pendidikan berterusan. Dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam pembelajaran jarak jauh, ia merupakan universiti e-pembelajaran terkemuka di Switzerland dan merupakan alternatif untuk pelajar yang ingin menggabungkan kerja, keluarga dan pengajian.

  • Port-Valais
  • Brig

  Kami dianggap sebagai sekolah masakan terbaik di Switzerland dan salah satu sekolah terbaik di dunia berkat kurikulum komprehensif kami yang menggabungkan pendidikan seni masakan bertaraf tinggi dengan teori perniagaan praktikal. Pupuk bakat anda, tambahkan rasa ingin tahu anda, dan bina asas yang kukuh untuk berjaya dalam dunia seni masakan. Di Culinary Arts Academy Switzerland , anda bukan sahaja mendapat pendidikan bertaraf dunia – anda juga mendapat kelayakan untuk menyokongnya.

  • Lausanne
  • Singapore
  • Passugg

  EHL Hospitality Business School , yang diasaskan pada tahun 1893 sebagai Ecole Hôtelière de Lausanne, sedang merintis kaedah pendidikan hospitaliti Switzerland dan menetapkan piawaian kecemerlangan. Hari ini, EHL menggabungkan nilai Swiss ketegasan akademik dan amalan industri dengan kreativiti dan inovasi untuk ijazah pengurusan hospitaliti yang mengutamakan pelanggan yang menyediakan graduan untuk menerajui masa depan dan mengurus dengan hormat dan empati.

  • Lucerne
  • Risch-Rotkreuz

  Sekolah Perniagaan Lucerne ialah pusat kecemerlangan Switzerland Tengah dalam bidang perniagaan dan ekonomi serantau yang penting dari segi ekonomi dan sosial, perbankan dan kewangan, komunikasi dan pemasaran, serta pelancongan dan mobiliti. Program ijazah sarjana muda dan sarjana yang menuntut, praktikal relevan dan berasaskan penyelidikan yang kami tawarkan memainkan peranan penting dalam menghasilkan pekerja yang berkelayakan untuk syarikat, institusi awam dan organisasi bukan untung.

  • Basel

  Ditubuhkan pada 1460, University of Basel ialah universiti tertua di Switzerland. Fakulti Perniagaan dan Ekonomi telah ditubuhkan pada tahun 1995 dan merupakan yang kedua termuda daripada keseluruhan tujuh fakulti di University of Basel . Namun, subjek ekonomi telah pun diajar hampir 150 tahun di Basel.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 6 lebih

  EIT Manufacturing (EITM) Master School adalah sebahagian daripada EIT Manufacturing, sebuah persatuan Eropah, Universiti, dan pusat penyelidikan terkemuka yang berkaitan dengan sektor pembuatan, dengan tujuan meningkatkan pembuatan Eropah untuk menjadi kompetitif dan berkelanjutan di seluruh dunia untuk masyarakat. Dengan menyatukan tiga sisi 'segitiga pengetahuan': perniagaan (syarikat besar dan PKS), institusi pendidikan, dan pusat penyelidikan, EITM ingin meningkatkan kerjasama dan integrasi antara pendidikan, perniagaan, dan penyelidikan.

  • Geneva

  ESDST adalah sekolah data Rushford Business School yang diakreditasi oleh James Lind Institute. Sekolah ini menawarkan program ijazah yang lebih tinggi dalam Sains Data dan Teknologi, tahap yang dianugerahkan oleh Rushford Business School. Fakulti dan mentor kami adalah saintis data dan bekerja di kedudukan terkenal dalam industri. Kami mengajar menggunakan metodologi yang diaplikasikan dengan set data sebenar dan ijazah diakhiri dengan projek perundingan. Ini dilakukan dengan tujuan untuk memupuk pelajar kami menjadi pengurus peringkat tinggi dan saintis data bertaraf dunia.

  • Geneva

  Ditubuhkan di Switzerland pada tahun 1978, Webster University Geneva adalah kampus universiti Amerika yang bertauliah yang menawarkan program berkualiti tinggi dalam bahasa Inggeris pada peringkat sarjana (sarjana) dan siswazah (sarjana). Webster menyediakan pendekatan Liberal Arts yang luas untuk mengajar dalam konteks budaya yang kaya dengan Switzerland, dan Universiti telah menjadi anggota penting komuniti dan semangat yang terdiri dari "Genève Internationale".

  • Zürich

  Zurich Elite Business School (ZEBS), sebuah Butik Pengurusan terkemuka di dunia yang berpusat di Zurich, Switzerland, komited untuk memberikan pendidikan perniagaan bertaraf dunia yang disesuaikan dan inovatif untuk membantu pelajar mencapai kecemerlangan dalam kerjaya akademik dan profesional mereka dan syarikat untuk membangun dan mengukuhkan aset mereka yang paling berharga: orang.

  • Geneva

  Kami menawarkan program asas, sarjana muda, sarjana, dan MBA yang diajar bahasa Inggeris dalam mata pelajaran yang memupuk keusahawanan, inovasi, dan kepimpinan dan sangat dicari oleh perniagaan. Ini termasuk pentadbiran perniagaan, komunikasi & perhubungan awam, perniagaan antarabangsa, perniagaan digital, pengurusan sukan, pemasaran, kewangan, dan perusahaan, antara lain.

  • Zürich

  Dengan hampir 30,000 pelajar yang mendaftar, University Of Zurich (UZH) ialah universiti terbesar di Switzerland. Terdiri daripada tujuh fakulti yang meliputi kira-kira 100 bidang subjek yang berbeza, Universiti menawarkan pelbagai jenis Sarjana Muda, Sarjana dan Ph.D. program. Banyak perbezaan menonjolkan kemasyhuran antarabangsa Universiti dalam bidang perubatan, imunologi, genetik, neurosains, dan biologi struktur serta dalam bidang ekonomi.