Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Diploma Pascasiswazah  (Diploma Lanjutan) Program dalam Ilustrasi Fesyen dalam London, United Kingdom 2023

1 Diploma Lanjutan Program dalam Ilustrasi Fesyen dalam London, United Kingdom 2023

Gambaran keseluruhan

London adalah ibu kota UK, wilayah yang paling ramai penduduk dan di mana kehidupan keluarga diraja. Ia mempunyai kepekatan terbesar pendidikan tinggi di Eropah dengan 412,000 pelajar di 43 universiti.

Satu program fesyen ilustrasi boleh menyediakan artis couture dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk reka bentuk pakaian. Program biasanya menyediakan peluang kepada pelajar untuk menarik kedua-dua dengan tangan dan dengan bantuan perisian komputer. Banyak program juga menawarkan pengalaman koperasi atau latihan.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Suatu diploma lanjutan adalah program akademik yang menyediakan pelajar dengan pendidikan yang mendalam yang mereka perlukan untuk terus maju dalam kerjaya mereka atau untuk memenuhi syarat untuk peluang profesional unik. Banyak diploma lanjutan boleh disiapkan dalam jumlah yang singkat masa, yang menjadikan mereka sesuai untuk pelajar sibuk.

Baca lagi

Penapis

  • Diploma Lanjutan
  • United Kingdom
  • Pengajian Seni
  • Ilustrasi
  • Ilustrasi Fesyen
  • London
Bidang pengajian
  • Pengajian Seni (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan