Keystone logo

1 Diploma Pascasiswazah Program dalam Pengajian Kemanusiaan Sastera Kesusasteraan Kanak-kanak dalam Dublin, Ireland untuk 2024

Penapis

Penapis

  • Diploma Pascasiswazah
  • Ireland
  • Pengajian Kemanusiaan
  • Sastera
  • Kesusasteraan Kanak-kanak
  • Dublin
Bidang pengajian
  • Pengajian Kemanusiaan (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular study format

Popular education type

Diploma Pascasiswazah Program dalam Pengajian Kemanusiaan Sastera Kesusasteraan Kanak-kanak

Dublin, iaitu dari wilayah Leinster, pusat moden institusi pendidikan yang terkenal dengan pendidikan yang berkualiti. Bandar ini mempunyai kepentingan budaya yang hebat. Ia menawarkan tiga universiti utama kepada pencari pendidikan: Universiti Dublin, The National University of Ireland dan Dublin City University.

Kajian terhadap buku yang ditulis khusus untuk kanak-kanak adalah berbeza daripada menganalisis kesusasteraan dewasa. Program dalam kesusasteraan kanak-kanak membantu pelajar memahami bagaimana buku-buku ini telah berkembang dari semasa ke semasa dan kesannya terhadap golongan muda.

Ireland baru-baru ini melaksanakan undang-undang, yang mewajibkan semua pelajar menghadiri pendidikan universiti untuk memohon pinjaman kerajaan untuk membolehkan mereka mencapai impian akademik yang lebih tinggi. Bahasa rasmi pertama adalah Ireland, juga dikenali sebagai Ireland Gaelic, tetapi Bahasa Inggeris (bahasa rasmi kedua) digunakan secara meluas. Ibu negara adalah Dublin. Ireland adalah terkenal untuk menyambut Hari Saint Patrick (17 Mac) di seluruh dunia.

Tamat pengajian ijazah sarjana muda, pelajar mempunyai pilihan untuk mendapatkan diploma lepasan ijazah, yang membantu menyediakan lebih banyak pengetahuan yang mendalam dalam kepekatan khusus. Ramai pelajar memilih untuk menamatkan program pendidikan ini dalam usaha untuk meningkatkan prospek pekerjaan atau untuk mengkhususkan kemahiran kerja mereka.