Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Diploma Siswazah  (Diploma Pascasiswazah) Program dalam Pemasaran Mewah dalam Sao Paolo, Brazil 2023

1 Diploma Pascasiswazah Program dalam Pemasaran Mewah dalam Sao Paolo, Brazil 2023

Gambaran keseluruhan

Industri kecantikan mewah termasuk kedua-dua kosmetik dan minyak wangi. latihan industri fesyen untuk pemasaran mewah boleh termasuk perolehan pengetahuan roda warna dalam reka bentuk, serta bahan-bahan mewah dan fabrik yang digunakan dalam pakaian dan aksesori.

Brazil menawarkan pendidikan yang lebih tinggi yang sebahagiannya dibiayai bagi pelajar yang ingin melanjutkan pendidikan lanjutan. Mereka mestilah berumur antara 18 dan 35 tahun. Sistem pendidikan yang lebih tinggi membolehkan pelajar untuk mempelajari kemahiran praktikal yang membolehkan mereka menghadapi cabaran abad ke-21.

Tamat pengajian ijazah sarjana muda, pelajar mempunyai pilihan untuk mendapatkan diploma lepasan ijazah, yang membantu menyediakan lebih banyak pengetahuan yang mendalam dalam kepekatan khusus. Ramai pelajar memilih untuk menamatkan program pendidikan ini dalam usaha untuk meningkatkan prospek pekerjaan atau untuk mengkhususkan kemahiran kerja mereka.

Baca lagi

Penapis

  • Diploma Pascasiswazah
  • Pengajian Pemasaran
  • Pemasaran
  • Pemasaran Mewah
Bidang pengajian
  • Pengajian Pemasaran (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan