Keystone logo

Penapis

 • Diploma Pascasiswazah
 • Switzerland
 • Pelancongan dan Hospitaliti
 • Pelancongan
 • Pengurusan Pusat Peranginan
Bidang pengajian
 • Pelancongan dan Hospitaliti (1)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

1 Diploma Pascasiswazah Program dalam Pengurusan Pusat Peranginan dalam Leysin, Switzerland untuk 2024

  Popular study format

  Popular education type

  Diploma Pascasiswazah Program dalam Pengurusan Pusat Peranginan

  Leysin dikenali untuk sekolah-sekolah antarabangsa - kebanyakannya Amerika, tetapi juga Jepun dan Switzerland. Mereka kebanyakannya khusus dalam bahasa dan pengurusan. Terdapat 7 universiti, sekolah pendidikan tinggi dan institusi, apa yang banyak, mengambil kira jumlah penduduk Leysin ini 3900.

  Kajian dalam pengurusan resort boleh memberi peluang kepada pelajar untuk mempelajari asas-asas pengurusan hotel dari perspektif perniagaan. Topik yang diliputi dalam kursus mungkin termasuk perakaunan, perancangan perancangan, peraturan perhotelan, pengurusan makanan dan minuman, dan pemasaran.

  Switzerland (Bahasa Jerman: Schweiz, Perancis: Suisse, Itali: Svizzera, Romansch:. Svizra Switzerland mempunyai beberapa universites terkenal dunia seperti ETH Zurich, EPFL di Lausanne, IHEID di Geneva, Universiti Lausanne atau Universiti St Gallen. Perlu diingat, ia 's lebih baik untuk bercakap dalam bahasa tempatan, jadi jika anda boleh ' t berkata-kata sama ada Perancis, Jerman atau Itali, lebih baik pergi untuk kursus bahasa pertama.

  Tamat pengajian ijazah sarjana muda, pelajar mempunyai pilihan untuk mendapatkan diploma lepasan ijazah, yang membantu menyediakan lebih banyak pengetahuan yang mendalam dalam kepekatan khusus. Ramai pelajar memilih untuk menamatkan program pendidikan ini dalam usaha untuk meningkatkan prospek pekerjaan atau untuk mengkhususkan kemahiran kerja mereka.