Keystone logo

1 Diploma Pascasiswazah Program dalam Pengajian Reka Bentuk Reka Bentuk Perindustrian 2024

Penapis

Penapis

 • Diploma Pascasiswazah
 • Pengajian Reka Bentuk
 • Reka Bentuk Perindustrian
Bidang pengajian
 • Pengajian Reka Bentuk (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Diploma Pascasiswazah Program dalam Pengajian Reka Bentuk Reka Bentuk Perindustrian

  Mengikuti diploma lepasan ijazah mungkin membantu pelajar dalam usaha mereka untuk melanjutkan pelajaran dalam bidang yang mereka pilih. Ini pilihan diploma menyediakan pelajar dengan maklumat yang lebih terperinci mengenai hal perkara untuk pemahaman yang lebih mendalam.

  Apa itu diploma lepasan ijazah dalam reka bentuk perindustrian? Pelajar biasanya mula jenis ini program mengambil beberapa kelas mengenai asas-asas reka bentuk. Selepas mendapat asas yang kukuh mengenai perkara ini, kelas boleh termasuk penyelidikan reka bentuk, strategi untuk reka bentuk perindustrian, reka bentuk media mengenai reka bentuk perindustrian, proses dan bahan-bahan untuk reka bentuk perindustrian, reka bentuk perindustrian pertengahan, amalan profesional dalam reka bentuk perindustrian, reka bentuk kerjasama, dan reka bentuk perindustrian maju . Pelajar juga mungkin mengambil elektif, seperti sejarah seni bina, kelestarian alam bina, alam bina menggariskan, atau pengenalan kepada reka bentuk grafik.

  A diploma dalam bidang ini membantu untuk memastikan bahawa pelajar lebih bersedia untuk tenaga kerja melalui membantu dengan pembangunan kemahiran, seperti kebolehan pemikiran yang lebih baik kritikal. Pelajar juga belajar bagaimana untuk lebih bekerja dalam satu pasukan dan membangunkan kemahiran reka bentuk industri tertentu, seperti kaedah reka bentuk yang mampan.

  Pelajar biasanya membelanjakan kira-kira satu tahun bekerja ke arah suatu reka bentuk perindustrian diploma lepasan ijazah. Pelajar boleh meneroka pelbagai sekolah antarabangsa untuk mencari program yang paling sesuai dengan keperluan mereka. Pastikan untuk memanggil sekolah yang menarik untuk kos terperinci dan maklumat kewangan kerana ia amat berbeza.

  Apabila seseorang mendapat diploma ini, mereka mungkin mendapati bahawa mereka berada dalam permintaan yang lebih tinggi dalam bidang-bidang tertentu, seperti seni halus, perniagaan, dan pengajaran. Tahap pendidikan boleh menyediakan pelajar untuk menghidap pelbagai tajuk pekerjaan.Ini boleh termasuk pereka industri, reka bentuk mekanikal jurutera, 3D pereka industri, pereka utama, pereka bersekutu, kontraktor reka bentuk perindustrian, pereka produk perindustrian dan kakitangan pereka industri.

  A diploma lepasan ijazah dalam reka bentuk perindustrian menyediakan pelajar dengan perspektif yang unik dan menyeluruh bidang ini. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.