Keystone logo
43 Air School

43 Air School

43 Air School

pengenalan

130956_CostalPhoto.jpg

© 43 Air School

43 Air School Menyambut Anda ke Latihan Perintis Kelas Dunia

Kami menyampaikannya dengan menetapkan piawaian tertinggi, kemudahan yang tidak dapat ditandingi dan semangat yang serius untuk penerbangan. Kami telah melatih lebih dari 6000 siswazah untuk sektor penerbangan umum, syarikat penerbangan dan tentera dalam tempoh 30 tahun yang lalu tetapi keupayaan kami untuk melebihi jangkaan pelanggan kami yang membezakan kami.

Lokasi kami di RSA mempunyai kawasan latihan terbang yang berdedikasi, ketumpatan lalu lintas udara yang rendah dan akses mudah ke kemudahan latihan instrumen yang memberi tumpuan kepada pelajar mengenai apa yang mereka telah mendaftar.

 • 9 simulator
 • 75 pengajar
 • 240 kakitangan
 • 70 pesawat
 • 300 pelajar

130950_SchoolProfile1.png

© 43 Air School

Jurulatih yang berpengalaman

Pengalaman kami 43 Jurulatih tidak dapat ditandingi dalam industri. Pasukan ini diketuai oleh para profesional yang mempunyai karier dalam penerbangan. Kami komited untuk memastikan bahawa kami sentiasa mengikuti perkembangan industri dan kaedah pengajaran penerbangan.

Kemudahan Superior

43 Air School memiliki pesawat udara terbesar dan terawat terbaik di benua dan tawaran kokpit kaca yang terdapat di pelatih kompleks kami.

Pengalaman dan kepimpinan kami yang luas dalam latihan, menempatkan 43 Air School di barisan hadapan standard latihan antarabangsa.

Tiada Organisasi Latihan Lain di Benua Boleh Tawarkan Anda

 • 70 Pengajar Tetap dan Dikontrak yang diselia oleh Pasukan Pengurusan Penerbangan Senior dengan Pengalaman yang Lengkap di Syarikat Penerbangan, Tentera Udara dan Industri Piagam
 • Lebih daripada 50 pesawat yang dikendalikan dengan baik disediakan setiap hari untuk latihan
 • Pengalaman latihan selama 30 tahun
 • Lebih 6 000 Juruterbang berjaya lulus
 • State of the Art Teknologi dan E-Offerings bertujuan untuk memastikan Latihan lancar
 • Banyak Latihan dan Program Latihan yang tersedia, dari Entry to Advanced Levels
 • Kursus Mekanisme Penyelenggaraan Penerbangan dan Kawalan Trafik Udara yang Diluluskan
 • Simulator di 3 Lokasi meliputi Latihan Pilot Abit Initio, Korporat dan Penerbangan
 • Kemudahan dan Peralatan Kampus Moden kami memastikan semua keperluan pelajar dipenuhi
 • 240 kakitangan sepenuh masa memastikan fokus maksimum latihan
 • Alat Penilaian Kompass ™ Pra-Kursus memberi Objektif Objektif Potensi Pelajar
 • Kemudahan Sekolah Teras Dedicated oleh Pensyarah Profesional
 • ATC Simulator digunakan untuk Meningkatkan Penerbangan, Bahasa Inggeris dan Orientasi Mental
 • Kedai Pilot untuk memenuhi semua keperluan anda di Kampus
 • Rekod Keselamatan Besar dalam semua aspek Latihan Penerbangan

130951_SchoolProfile2.png

© 43 Air School

43 Air School Hari Ini

43 Air School adalah Pertubuhan Kerjaya Latihan dan Penerbangan yang berdedikasi, yang menampung Sektor Persendirian, Umum, Penerbangan, dan Ketenteraan. Ia mempunyai Pengalaman Meluas dalam latihan diri dan juruterbang yang ditaja oleh Syarikat, Pengawal Trafik Udara dan Calon Penyelenggaraan dari pelbagai latar belakang budaya dan dari pelbagai negara di seluruh dunia.

Sekolah ini dapat menyediakan Perkhidmatan Berkualiti Tinggi kerana ia mempunyai semua asas yang diperlukan untuk Latihan Berkesan. Dalam persekitaran yang sesuai dengan Latihan Flying Operasi Asas dan Lanjutan Permulaan dengan semua Peralatan dan Kemudahan yang diperlukan, Sekolah ini ditujukan khusus dan eksklusif untuk Latihan Terbang. Semua Jurulatih mempunyai Pengalaman Operasi dan Latihan yang meluas.

43 Air School telah menjalankan Latihan Perintis Kerjaya selama lebih dari 30 tahun, mempunyai lebih daripada 6 000 graduan setakat ini dan dengan tepat boleh mendakwa sebagai Pertubuhan Latihan Terbang terbesar dan paling dihormati di Afrika, dengan Reputasi Antarabangsa.

Modul khusus, seperti Latihan Pemulihan Kecemasan, Latihan Kerjasama Multi-Krew (MCC), dan CRM (Pengurusan Sumber Krew), sebilangan kecil, disediakan seperti yang diperlukan. Sekolah ini mengendalikan Armada 57 Latihan Pesawat dan mempunyai lebih daripada 250 Anggota Staf Sepenuh Masa yang kira-kira 70 adalah Penolong Penerbangan dan Tanah.

Kemudahan Kediaman Penuh untuk penduduk purata 300 Juruterbang Cadet disediakan di Kampus Port Alfred.

Latihan Terbang

Sekolah ini menyediakan Persekitaran Pelatihan Flying yang sesuai dengan latihan progresif dan pembangunan juruterbang kadet: kawasan latihan yang berdedikasi dan luas untuk latihan asas awal, dengan akses yang mudah ke keadaan operasi ketumpatan yang lebih tinggi untuk tahap yang lebih maju kursus.

Cuaca pantai memberi pendedahan kepada keadaan yang Pilot perlu bersaing pada masa depan, tanpa menjejaskan keselamatan atau ekonomi latihan ini. Terdapat gangguan minimum oleh trafik perdagangan dan jarak dekat dari kawasan latihan umum memastikan ekonomi latihan.

Lapangan Terbang Serantau dan Airspaces

Lapangan Terbang Port Elizabeth, Bisho dan East London terletak berhampiran dengan 43 Port Alfred dan lapangan terbang serantau yang semuanya sesuai untuk Alat Terbang.

Untuk memberi peluang kepada pelajar untuk menggunakan kemahiran mereka dalam persekitaran operasi yang lebih luas, penerbangan latihan dilakukan ke semua pusat utama di Afrika Selatan, termasuk Cape Town, Durban dan Johannesburg. Di samping itu, terdapat sekurang-kurangnya satu latihan latihan untuk destinasi antarabangsa.

130952_SchoolProfile3.png

© 43 Air School

Lokasi

 • Port Alfred

  Port Alfred Aerodrome, Bathurst Street, Port Alfred, 6170, Port Alfred

  • Lanseria

   Hangar 104C, Lanseria International Airport, 1748, Lanseria

   • Port Elizabeth

    30 Edward St, Port Elizabeth Central, Port Elizabeth, 6001, Port Elizabeth

    Soalan