Keystone logo
Acudemy

Acudemy

Acudemy

pengenalan

Mudah, Berkesan

Acudemy adalah penyedia latihan yang berpusat di London Tengah yang mengkhususkan diri dalam kursus latihan terakreditasi dan Acudemy . Kursus popular yang kami sertakan termasuk perakaunan

106224_pexels-photo-1438072.jpeg

Siapa kita

Acudemy Ltd adalah sebuah pusat latihan yang berpusat di Central London yang mengkhususkan diri dalam latihan terakreditasi dan terdaftar untuk perniagaan kecil dan individu.

Ditubuhkan oleh Profesional Akauntan dan Usahawan Perniagaan Kanan yang ingin meningkatkan dan memperluaskan penyertaan dan pencapaian orang dalam industri, oleh itu menjadi sumber yang berharga kepada majikan.

Acudemy menyediakan kursus latihan yang terakreditasi dan Acudemy dalam kategori perniagaan yang popular seperti perakaunan dan kewangan, jualan dan pemasaran dan pengurusan projek. Kami menawarkan kursus jangka pendek, kursus hujung minggu dan latihan dalaman di pusat latihan kami di London atau di lokasi pilihan anda.

Misi kita

Dengan satu pasukan yang terdiri daripada profesional dan usahawan perniagaan kanan, misi kami adalah untuk membolehkan dan menggalakkan orang dalam industri untuk mengambil bahagian dalam latihan dan memaksimumkan pencapaian mereka. Sumber yang tidak dapat dijelaskan untuk semua jenis korporat, nama kami akan dikaitkan secara intrinsik dengan latihan unggul.

Latihan Acudemy beroperasi selaras dengan etos berdasarkan nilai ketat.

Nilai Latihan

 • Menyediakan peserta dengan persekitaran yang akan memperkasakan mereka sambil membangunkan kemahiran mereka
 • Untuk bertindak sebagai pemangkin bagi perkongsian berkesan antara majikan dan pekerja
 • Mengagumkan dedikasi, komitmen dan usaha dengan menyediakan latihan terbaik dalam kelas
 • Bertekad untuk memenuhi keperluan pelanggan dan menguruskan jangkaan kedua-dua pelajar dan majikan
 • Bekerja selaras dengan amalan terbaik
 • Meraikan kejayaan orang lain

Program latihan kami direka bentuk untuk memperkasakan pelajar, membolehkan mereka mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya mereka. Kami membina masa depan yang cerah dengan memudahkan para peserta dengan kemahiran untuk membawa gabungan manfaat yang unik untuk diri mereka sendiri dan majikan mereka.

106226_pexels-photo-1153213.jpeg

kenapa pilih kami

Sejak 2013, Latihan Acudemy telah menyediakan latihan terakreditasi dan Acudemy seperti perakaunan dan kewangan, kepimpinan dan pengurusan. Berikut adalah tiga perkara kecil yang membuat latihan dengan Acudemy .

Mencapai Matlamat Kerjaya Anda

Perkhidmatan kami direka khusus untuk membolehkan individu mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya mereka dengan menggunakan pendekatan program latihan tangan kami, yang distrukturkan untuk menggalakkan peserta untuk terus mengembangkan pengetahuan teoritinya melalui aplikasi praktikal.

Ideal bagi mereka yang ingin meneruskan pembangunan diri mereka sendiri.

Fleksibel

Tumpuan kami adalah sangat penting dalam menyediakan pilihan pembelajaran yang fleksibel dalam kumpulan yang lebih kecil, sekali gus memastikan interaksi maksimum dan penyertaan calon. Kami juga meluangkan masa untuk mengawasi kos kami sebagai salah satu daripada kekuatan kami adalah memastikan bahawa kursus kami adalah berpatutan oleh semua calon yang didorong oleh kerjaya, tidak kira tahap pengetahuan atau pengalaman mereka.

Sokongan yang luar biasa

Pasukan berpengalaman kami sentiasa bersedia untuk membantu. Tahap sokongan dan panduan kami yang luar biasa bermakna apabila anda memerlukan nasihat atau dorongan, kami akan berada di sana oleh pihak anda. Sama ada anda ingin meningkatkan prospek kerjaya anda, mendapat promosi itu, kembali bekerja atau hanya menonjol dari orang ramai, Acudemy boleh membantu anda sebagai orang lain boleh.

106225_pexels-photo-1096773.jpeg

Lokasi

 • London

  Acu Empire House, Grays Inn Road,225, WC1X 8RH, London

Program

  Institusi juga menawarkan:

  Soalan