Keystone logo
Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

pengenalan

Aeropole" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/37/37618_Crew.jpg" alt="Aeropole" />

Mengenai alt = "Aeropole

alt = "Aeropole adalah akademi penerbangan premium yang ditubuhkan pada tahun 2010. Kami adalah pakar dalam latihan perintis untuk pesawat maju teknikal. Kami mengendalikan sebuah armada berlian moden dengan Helsinki-Malmi, Finland, sebagai asas utama kami. dan tenaga pengajar berpengalaman tersedia dan bersedia untuk memenuhi keperluan khusus anda, sama ada anda baru untuk penerbangan atau juruterbang penerbangan.

Matlamat kami

Kami di alt = "Aeropole bersemangat untuk memberikan anda latihan penerbangan yang sangat baik. Matlamat kami adalah untuk menjadi sekolah penerbangan nombor satu di Finland dari segi kualiti. Janji kami kepada anda adalah untuk memberikan kualiti unggul dalam perkhidmatan pelanggan, latihan, peralatan dan kakitangan.

1. Perkhidmatan pelanggan yang cemerlang

Kami hanya akan membuat janji-janji yang boleh kami simpan. Ini bermakna perjanjian latihan yang tepat dan adil, harga mudah difahami dan komunikasi terbuka apabila perkara berubah. Jadual latihan secara individu disesuaikan dengan keperluan anda, sama ada semasa waktu bekerja biasa atau waktu petang dan hujung minggu.

2. Kualiti latihan

Kami mempunyai pendekatan yang sangat pedagogi untuk latihan. Kami tidak berada di sini untuk menunjukkan kemahiran atau pengalaman terbang kami, tetapi untuk melatih pelajar kami untuk menjadi juruterbang yang selamat dan yakin, sama ada objektif penerbangan mereka adalah profesional atau untuk masa lapang. Kami telah mengambil pendekatan baru untuk sistem latihan dan kualiti yang tidak dilihat di sekolah penerbangan Finland lain sebelum ini. Kaedah pengajaran kami dicuba dan diuji sistem bertaraf dunia, yang telah kami disesuaikan dan diperbaiki untuk persekitaran Nordic setempat - dan mereka mematuhi sepenuhnya dan melebihi peraturan penerbangan Eropah.

3. Pesawat moden

Pesawat kami adalah canggih, sempurna untuk latihan dan mempunyai rekod keselamatan yang sangat baik (sebenarnya, yang terbaik dalam industri.) Kami berani menuntut untuk mengendalikan armada latihan terbaru dan paling moden di Finland dalam kategori harga kami . Semua pelajar kami digalakkan untuk melatih pesawat kokpit kaca, dan kami juga mengajar instrumen tradisional, untuk memberi pelajar kami semua kemahiran yang mereka perlukan.

4. Pengajar profesional dan berbakat

Pengajar kami mempunyai beratus-ratus, jika tidak beribu-ribu jam pengalaman sebagai pengajar dan kebanyakan mempunyai pengalaman penerbangan atau piagam penerbangan. Mereka bersama kami kerana mereka mendapati arahan yang memberi ganjaran dan bersemangat tentang kualiti - bukan hanya untuk jam lebih banyak jam penerbangan. Katanya, kualiti pengajaran tidak terletak pada bahu instruktur individu, tetapi dipupuk oleh pendekatan teratur kami terhadap kualiti dalam organisasi dan pembelajaran kami.

Kepercayaan kita adalah satu-satunya cara untuk terus berada di atas adalah mengenali hakikat bahawa kita semua dalam perjalanan pembelajaran tanpa henti - kecemerlangan datang melalui ketabahan dan penambahbaikan yang berterusan. Jangan biarkan obsesi ini menghalang anda daripada menikmati apa yang akan anda alami dengan kami: keseronokan dan keseronokan adalah bahagian yang tidak dapat dipisahkan dari terbang, sama ada anda seorang juruterbang swasta yang bercita-cita atau memulakan kerjaya yang baru dan bermanfaat dalam penerbangan. Mari kita membimbing anda melalui pengalaman tersebut dengan selamat!

Siapakah kita?

Kami adalah profesional penerbangan dan perniagaan dengan latar belakang yang melengkapkan: syarikat penerbangan dan juruterbang piagam, jurulatih kerjaya, jurutera pesawat, pengurus perniagaan, dan usahawan. Kami kecewa dengan kekurangan sekolah penerbangan yang benar-benar tertarik dengan pembelajaran pelajar dan perkhidmatan pelanggan, jadi kami mengasaskannya. Kami mungkin bukan sekolah penerbangan termurah di sekeliling, tetapi kami pastinya berusaha untuk terus menjadi yang terbaik!

Kelulusan

  • EASA ATO Sijil FI.ATO.2016 - Kelulusan CAA Finland untuk semua kursus di bawah Organisasi Latihan yang Diluluskan (ATO) di bawah Kaedah Keselamatan Penerbangan Eropah (EASA).
  • EASA ATO Certificate DK / ATO / 011 - Denmark CAA Kelulusan untuk semua kursus di bawah Organisasi Latihan yang Diluluskan (ATO) di bawah Kaedah Keselamatan Penerbangan Eropah (EASA).

Lokasi

  • Helsinki

    Helsinki-Malmi Airport Main terminal, 00700, Helsinki

    Soalan