Keystone logo
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

pengenalan

Percubaan. Soalan. Cabaran. Buat. Hanya beberapa perkara yang anda akan digalakkan untuk melakukan kursus musim panas kami.

Ditulis oleh pasukan kursus kami, yang mengajar pada program ijazah sepenuh masa kami, dan disokong oleh tutor pelawat, juruteknik pakar dan lulusan pelajar, kursus kami yang sangat praktikal membolehkan anda meneroka pelbagai pendekatan untuk berfikir dan membuat kreatif dalam pelbagai seni bentuk.

Selain mempelajari teknik dan proses kreatif, kursus musim panas kami bertujuan untuk meningkatkan keyakinan anda terhadap kebolehan seni anda, memberi anda peluang untuk membuat keputusan yang lebih tepat mengenai masa depan anda.

Anda mungkin mendaftar untuk meningkatkan portfolio seni anda, untuk melengkapkan permohonan universiti anda atau kerana anda ingin memperkaya CV atau minat anda dalam dunia kreatif.

Kursus kami menarik pelajar muda, profesional kreatif dan freelancer dari UK dan seluruh dunia dari pelbagai peringkat umur, latar belakang dan pengalaman.

Kursus tiga minggu kami terbuka untuk semua peminat dari usia 13+, 15+ dan 18+; tidak ada had umur atas.

Kursus Musim Panas kami memberi anda peluang untuk:

 • Kembangkan kemahiran dan teknik kreatif baru
 • Bersedia untuk kursus seni di universiti
 • Belajar dari pakar kreatif
 • Pengalaman belajar di universiti seni Inggeris
 • Tingkatkan prospek kerjaya anda
 • Berkongsi idea dan kemahiran dengan pelajar dari seluruh dunia
 • Luangkan masa di salah satu destinasi musim panas teratas di UK
 • Terima nasihat portfolio dan sokongan permohonan universiti
 • Sijil Kehadiran AUB

Soalan Lazim

Sekiranya soalan anda tidak dilindungi, hubungi kami di [email protected] atau hubungi +44 1202 363831/363823. Anda juga boleh Skype kami: summercoursesAUB.

Siapa yang Boleh Mengikuti Kursus Musim Panas AUB?

Kursus musim panas kami terbuka untuk semua peminat kreatif

Pelajar yang lebih muda boleh mengambil bahagian di Sekolah Seni Kreatif Musim Panas kami , yang direka untuk kreativiti yang bersemangat berusia 14-16 (kursus Jun) dan berumur 13- 14 (kursus Julai).

Kursus menarik pelajar, profesional kreatif dan freelancer dari semua peringkat umur dari UK dan seluruh dunia, dengan pelbagai latar belakang dan pengalaman.

Kursus musim panas kami mendapat manfaat daripada merangkumi campuran orang yang dapat belajar dan bekerjasama.

Adakah Syarat Kemasukan Khusus untuk Kursus Musim Panas?

Tidak ada syarat kemasukan rasmi ke kursus musim panas kami kerana kami mahu pelajar dan kreatif berkongsi dan belajar tidak kira latar belakang atau pengalaman sebelumnya.

Kursus sangat praktikal dan ditulis untuk mereka yang berminat dalam kreativiti; kita hanya mengharapkan pelajar musim panas menjadi bersemangat dan bersedia belajar sebagai individu dan sebagai sebahagian daripada satu pasukan.

Anda tidak memerlukan kelayakan sebelumnya untuk mengikuti kursus kami.

Bahasa Apa Kursus Diadakan? Adakah Saya Memerlukan Sijil Atau Ujian Bahasa Inggeris atau Ielts untuk Menyertainya?

Semua kursus musim panas diajar dalam bahasa Inggeris.

Tidak ada syarat kemasukan Bahasa Inggeris secara rasmi, namun, kami mengesyorkan anda mempunyai tahap Bahasa Inggeris pertengahan untuk memanfaatkan sepenuhnya pengalaman anda di kursus musim panas kami dan dapat berkomunikasi dengan ketua kursus dan rakan pelajar anda.

Sekiranya anda ragu-ragu sama ada bahasa Inggeris anda cukup baik, sila e-mel kepada kami di [email protected] untuk mendapatkan nasihat.

Berapa Banyak Orang Akan Mengikuti Kursus Saya?

Kursus kami sangat popular, namun, untuk memastikan anda mempunyai pengalaman kursus yang hebat dan cukup waktu hubungan dengan tutor anda, kami memastikan saiz kelas kami tetap kecil.

Nombor kelas akan berbeza bergantung pada subjek kursus, namun, kursus musim panas biasanya mempunyai antara 15 - 25 pelajar setiap kursus, dengan ketua Kursus, pembantu kursus dan duta pelajar AUB untuk menyokong anda.

Bagaimana saya menempah kursus musim panas?

Semua kursus musim panas boleh ditempah dengan mudah melalui kedai dalam talian kami dengan kad debit atau kredit.

Sekiranya anda tidak dapat membayar secara dalam talian, kami akan meminta anda melengkapkan borang tempahan dan kami akan memberikan maklumat akaun bank kami kepada anda supaya anda dapat mengatur transfer bank (harap maklum akan ada bayaran bank tambahan yang perlu dibayar jika memilih ini kaedah).

E-mel [email protected] untuk Borang Tempahan.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai cara membuat tempahan di sini .

Saya Pelajar Antarabangsa - Adakah Saya Perlu Visa Untuk Mengikuti Kursus Musim Panas?

Sekiranya anda tidak memiliki pasport UK / EU / EEA, anda memerlukan visa yang membolehkan anda belajar di sini untuk mengikuti salah satu kursus kami.

Sebilangan besar pelajar antarabangsa yang berhasrat untuk mengikuti kursus musim panas pendek di UK boleh melakukannya dengan menggunakan Visa Kajian Jangka Pendek.

Namun, adalah tanggungjawab anda untuk menentukan apakah anda perlu memohon visa terlebih dahulu dan untuk memberi masa yang cukup untuk mendapatkan visa.

Anda harus memberi masa yang cukup untuk mendapatkan visa yang diperlukan sebelum mengikuti kursus musim panas kami dan Universiti akan memberikan surat pengesahan sokongan visa setelah menerima pembayaran penuh.

Sila rujuk laman web Visa & Imigresen Kerajaan UK untuk penjelasan mengenai keperluan visa dan dokumen sokongan lain yang mungkin anda perlukan.

Semua visa dan dokumen perjalanan untuk mengesahkan kelayakan akan diperiksa sama ada semasa tiba di penginapan universiti atau pada hari pertama semasa pendaftaran. Sekiranya anda tidak mempunyai visa yang betul, kami tidak akan dapat membenarkan anda mengikuti kursus ini dan anda juga tidak akan mendapat bayaran balik.

Sekiranya anda memohon visa dan memerlukan dokumen untuk mengesahkan perjalanan dan pengaturan kursus anda untuk menjamin visa anda, harap maklum bahawa surat pengesahan kursus untuk permohonan visa hanya akan dikeluarkan setelah bayaran kursus dan penginapan yang anda tempah telah dibayar sepenuhnya.

Apa Yang Perlu Saya Bayar?

Kursus musim panas kami merangkumi sepenuhnya dengan semua bahan dan sumber termasuk.

Bagi mereka yang menginap di hotel kami, sarapan dan makan tengah hari (Isnin - Jumaat) disediakan dan oleh itu pelajar hanya memerlukan wang tambahan untuk makan malam dan hujung minggu mereka. Sebaiknya bawa kelebihan tambahan jika anda bercadang untuk membeli-belah untuk hadiah, pembelian peribadi, makanan ringan dan aktiviti hujung minggu.

Sekiranya anda tinggal di kawasan tempatan atau memilih untuk menempah kursus musim panas sahaja dan mengatur penginapan anda secara bebas, anda harus membiarkan dana yang mencukupi untuk makan tengah hari dan makanan, aktiviti atau pembelian peribadi yang diperlukan.

Apa Yang Saya Dapatkan Pada Akhir Kursus?

Anda akan mendapat Sijil Kehadiran AUB setelah berjaya menamatkan kursus.

Anda boleh menggunakan ini untuk membuktikan karya, yang dapat ditambahkan ke portfolio atau cv anda. Anda juga layak untuk memohon kredit universiti asal untuk mengikuti sebarang kajian yang sedang anda lakukan (contohnya sebagai pelajar Study Abroad di universiti lain, atau pelajar yang mengambil kredit CAS IB).

Bergantung pada kursus musim panas yang telah anda jalani, anda juga berpeluang untuk mengambil pekerjaan yang dihasilkan pada masa anda.

Sebagai contoh, pelajar Make-up akan mempunyai buku lakaran dan satu set cetakan digital gaya yang telah selesai dari pemotretan, Pelajar Filem dan Animasi akan mempunyai filem pendek, Pelajar fesyen boleh membawa pulang pakaian fesyen mereka serta folio fesyen mereka dll.

Lokasi

 • Bournemouth

  Arts University Bournemouth Fern Barrow Road Poole, BH12 5HH, Bournemouth

Soalan