Keystone logo
© BIMM University
Bayswater College

Bayswater College

Bayswater College

pengenalan

Pengembaraan melalui Pendidikan

Selamat datang ke Bayswater College , yang ditubuhkan pada tahun 1973. Kami menawarkan pengalaman menarik melalui pendidikan di semua peringkat kehidupan. Sama ada anda di sekolah atau universiti, mencari pekerjaan, profesional atau bersara, kursus kami akan membantu anda mengembangkan kerjaya anda dan meningkatkan kehidupan anda.

Melalui pengembaraan, pendidikan dan kelayakan rasmi, Bayswater College telah menyediakan warga dunia dengan pengalaman yang bernilai selama lebih dari 45 tahun.

Mesej daripada Pengasas:

Kami menubuhkan Pendidikan Bayswater kerana kita tahu bahawa pendidikan dan perjalanan adalah pengembaraan terbesar di dunia. Misi kami untuk memberi inspirasi dan mendidik bermula di bilik darjah yang indah dan moden dan meluas ke masyarakat dan budaya di seluruh dunia.

Kami menyediakan platform untuk pembelajaran yang berkesan melalui perjalanan, penginapan, kelas dan program aktiviti dan kami menawarkan panduan berstruktur sepanjang perjalanan anda. Kami juga ingin melanjutkan misi kami di luar sempadan kami, jadi apabila anda mendaftar dengan kami kami menawarkan pendidikan yang sama kepada orang yang kurang bernasib baik.

James Herbertson dan Stephan Roussounis

Garis masa:

2017

 • Pendidikan Bayswater ditubuhkan

2018

 • Pengambilalihan LSC Stanton, sebuah kolej di pusat London yang dibentuk dari dua sekolah lama di London pada tahun 2015. Stanton School of English ditubuhkan pada tahun 1973, dan Pusat Pengajian London (LSC) ditubuhkan pada tahun 1975.

2019

 • Pelancaran Bayswater College London

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College adalah

Untuk Warga Global

 • Kami melihat di luar sempadan kita; kita merangkul budaya baru dan lebih kaya untuknya. Kami memberi akses kepada pendidikan dari pusat London ke seluruh dunia. Anda semua dialu-alukan.

Untuk Bimbingan

 • Kami menjaga perkara-perkara kecil di setiap langkah perjalanan anda. Dari pendaftaran hingga tamat pengajian, kami ingin anda tahu ada orang yang sentiasa ada untuk membantu.

Untuk Pelajar

 • Semua yang kita lakukan adalah bertujuan untuk berjaya dan keselamatan pelajar. Kami tahu keyakinan itu adalah alat penting dalam pembelajaran dan berada di sini untuk menggalakkan keyakinan itu. Fokus kami adalah pada kebaikan yang anda lakukan.

Untuk Keseronokan Serius

 • Pengalaman keseluruhan anda adalah penting kepada kami dan kami tahu keseronokan adalah sebahagian besar daripada pengembaraan. Kami berhasrat untuk memperkenalkan anda kepada orang yang suka berfikiran supaya persahabatan anda menjadi warisan kami.

Perniagaan untuk Baik

 • Kami menyediakan kemahiran untuk mengubah kehidupan manusia. Bagi setiap pelajar yang kami ajar, kami akan mengajar yang lain dari latar belakang yang kurang bernasib baik. Kami menyediakan kelas di luar sempadan kami dan melanjutkan komitmen kami untuk pendidikan ke kawasan di mana mereka sangat diperlukan.

Sekali pandang

 • 15 bilik darjah
 • 4 Lounge Pelajar
 • 65 "TV Interaktif
 • 5 minit dari Hyde Park

Kursus

Bayswater College menawarkan pelbagai kursus yang boleh membantu meningkatkan kemahiran komunikasi anda atau mengembangkan kepakaran khusus yang diperlukan untuk kerjaya anda. Guru kami bersemangat tentang apa yang mereka lakukan, mengambil berat tentang kemajuan anda dan memastikan anda memenuhi matlamat anda.

Pasukan sokongan kami berada di sini untuk memastikan kehidupan anda di luar bilik darjah berjalan sebaik mungkin.

Kami berada di sini untuk membantu dan memberi nasihat, kebahagiaan anda adalah ukuran kejayaan kami.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Pendidikan untuk Baik

Kita tahu bahawa melalui pendidikan, kita boleh menawarkan peluang kepada mereka yang paling memerlukannya. Itulah sebabnya kami komited kepada model perniagaan yang meletakkan orang sebelum keuntungan.

Pendidikan menyediakan orang dengan kunci kepada dunia. Misi kami adalah untuk membuka pintu untuk semua dan memberi inspirasi kepada generasi penjelajah.

Apa yang kita lakukan:

Bagi setiap pelajar yang kami ajar, kami akan mengajar yang lain dari latar belakang yang kurang bernasib baik. Berdasarkan satu demi satu. Kami mendermakan masa, kepakaran dan dana untuk menyokong kanak-kanak dan badan amal di negara asal pelajar kami.

Kami menggunakan suara kami untuk secara aktif mengambil bahagian dalam penyebab yang sejajar dengan nilai-nilai kami. Program acara kami termasuk penceramah dari badan amal antarabangsa, aktiviti penggalangan dana dan penglibatan dalam acara seperti Hari Wanita Antarabangsa atau Minggu Pelarian.

Kami bukan institusi pasif dan menggalakkan pelajar kami untuk terlibat sama ada sebagai cara untuk menggalakkan kebaikan dan menenggelamkan bahasa.

Mengapa Kita Melakukannya:

Peluang untuk belajar tidak terhad kepada mereka yang mampu membelinya. Mengembara ke seluruh dunia untuk belajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing adalah pengalaman unik dan mendalam yang membina keyakinan dan memberikan prospek kerja yang lebih baik. Walau bagaimanapun, pilihan ini semata-mata tidak tersedia untuk semua orang. Misi kami adalah untuk memberi peluang kepada orang muda dan kurang bernasib baik untuk mempelajari kemahiran penting yang akan memperkayakan kehidupan mereka, tanpa mengira kedudukan ekonomi mereka. Kami mahu memberi inspirasi kepada peneroka generasi seterusnya, di mana sahaja mereka berada.

Bagaimana Kami Melakukannya:

Kami bekerjasama dengan organisasi yang berkongsi dan menyokong misi kami untuk menyediakan pendidikan di mana ia sangat diperlukan. Kami membuat dana yang akan menjadi keuntungan.

Untuk setiap minggu kajian pelajar dengan kami, kami akan mendermakan seminggu untuk amal dari negara atau rantau mereka. Kami menggunakan badan amal tempatan yang ada dan menderma sama ada guru atau dana yang setara untuk kelas.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Lokasi

 • London

  Bayswater College, 167 Queensway, W2 4SB, London

  • Liverpool

   Liverpool, United Kingdom

   • Brighton and Hove

    Brighton and Hove, United Kingdom

    • Bournemouth

     Bournemouth, United Kingdom

     • Paris

      Paris, Perancis

      • Vancouver

       Vancouver, Kanada

       • Calgary

        Calgary, Kanada

        • Cape Town

         Cape Town, Afrika Selatan

         • Toronto

          Toronto, Kanada

          • Nicosia

           Nicosia, Cyprus

           • Limassol

            Limassol, Cyprus

            Soalan