Keystone logo
Berkeley College

Berkeley College

Berkeley College

pengenalan

Ketahui cara Campuran Berkeley boleh memberi tenaga pada masa depan anda

Kami bangun ke dunia yang berbeza. Untuk berjaya dalam dunia baharu ini, anda perlu menyesuaikan diri…dan fleksibel. Dan sama seperti satu jenis kopi tidak sesuai untuk semua orang, anda perlu mencari adunan yang betul. Anda akan mendapati bahawa Campuran Berkeley adalah sempurna untuk membantu anda mencapai potensi penuh anda.

Jadilah fleksibel

Belajar di kampus, dalam talian, atau melalui gabungan kedua-duanya—semuanya dengan sokongan dan bimbingan yang Berkeley dikenali. Dengan beban kursus penuh dan pendaftaran berterusan, anda boleh memperoleh:

 • Ijazah Sarjana Muda dalam masa tiga tahun
 • Ijazah Bersekutu dalam masa 16 bulan sahaja
 • Kedua-dua ijazah Sarjana Muda dan MBA dalam masa empat tahun

Sesetengah program menawarkan pilihan kursus tujuh minggu tertumpu. Program sijil yang lebih pendek tersedia.

Yakin

Perkhidmatan sokongan, seperti tunjuk ajar, bengkel dan Pusat Kejayaan Akademik, tersedia di kampus dan dalam talian setiap langkah.

Berada di tempat itu.

Sejak awal lagi, anda akan perasan bahawa Berkeley College ialah pengalaman kolej yang unik. Matlamat kami adalah untuk melakukan segala yang mungkin untuk membantu anda mencapai potensi penuh anda. Walaupun kami mempunyai kemudahan dan sumber untuk menawarkan pendidikan cemerlang yang sangat tertumpu pada penyediaan anda untuk kerjaya, kebanyakan orang mengatakan bahawa Berkeley College berasa lebih seperti sebuah keluarga. Anda tidak akan berasa seperti nombor—orang akan mengenali anda dengan nama. Seseorang akan sentiasa bersedia untuk membantu. Dan anda akan mendapat pendidikan praktikal, berkuasa, praktikal yang akan menyediakan anda untuk memasuki dunia profesional.

Jadilah nyata

Bahagian penting yang membezakan Berkeley College ialah kepelbagaian kita. Lebih daripada 3,600 pelajar (termasuk lebih daripada 420 pelajar antarabangsa, mewakili 49 negara) belajar di kampus di New York dan New Jersey, serta Berkeley College Online ® . Kami mempunyai pelajar yang baru keluar dari sekolah menengah dan mereka yang datuk dan nenek. Belajar dengan orang dari pelbagai budaya dan latar belakang yang berbeza akan membantu menyediakan anda untuk menyelami pasaran global.

Boleh menyesuaikan diri

Memudahkan untuk memasukkan pendidikan berkualiti ke dalam gaya hidup yang sibuk juga menjadi keutamaan di Berkeley College . Kampus kami terdiri daripada pusat salah satu bandar terbesar di dunia ke puncak gunung yang subur di pinggir bandar kepada fleksibiliti muktamad Berkeley College Online®. Setiap lokasi kampus mempunyai personaliti tersendiri serta banyak kemudahan yang meningkatkan pengalaman pendidikan. Setiap orang mempunyai akses kepada aktiviti di semua kampus. Anda boleh belajar sepenuh masa atau sambilan; di kampus, dalam talian, atau melalui gabungan kedua-duanya. Kelas siang, petang/hujung minggu dan dalam talian membolehkan anda mengimbangi matlamat pendidikan anda dengan komitmen peribadi dan profesional anda.

Jadilah praktikal

Program pengajian di Berkeley College dibangunkan dan dikemas kini secara kerap dengan input daripada Lembaga Penasihat industri untuk memastikan pelajar mempelajari kemahiran yang dituntut oleh majikan hari ini. Arahan kelas yang ketat daripada profesor dengan pengalaman profesional yang luas digabungkan dengan pembelajaran langsung untuk pendidikan menyeluruh yang benar-benar menyediakan pelajar untuk dunia profesional.

Kemasukan

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

 • New York

  3 East 43 Street, 10017, New York

 • Newark

  536 Broad Street, 07102, Newark

  • Woodland Park

   44 Rifle Camp Road, 07424, Woodland Park

   • Woodbridge Township

    430 Rahway Avenue, 07095, Woodbridge Township

    • New York

     New York, Amerika Syarikat

     Soalan