Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Pengajian Penulisan (Minor)
Binghamton University, State University of New York

Pengajian Penulisan (Minor)

Binghamton, Amerika Syarikat

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Aug 2024

USD 7,070 *

Di kampus

* untuk penduduk negeri new York | untuk penduduk luar negeri dan penduduk antarabangsa - $26,160

pengenalan

Pelajar kecil Pengajian Penulisan ialah rumah untuk pelajar yang percaya bahawa penulisan boleh menjadi sebahagian daripada kejayaan peribadi, profesional dan akademik mereka. Kajian Penulisan ialah bidang interdisiplin berasaskan penyelidikan yang merangkumi kajian media digital, penulisan profesional dan teknikal, retorik akademik, sivik dan budaya, serta teori dan amalan pedagogi penulisan.

Kami telah mereka bentuk minor supaya kursus Pengajian Penulisan anda melengkapkan jurusan anda. Kami berharap pelajar sejarah yang berminat dalam media digital, pelajar kimia yang berminat dalam kewartawanan sains atau jurusan Bahasa Inggeris yang berminat dalam pemasaran atau advokasi akan mencari kursus yang membantu mereka meneroka peranan penulisan dalam kerjaya mereka. Kursus kami dalam penulisan profesional, penulisan merentas platform, dan penulisan sivik akan membolehkan anda meneroka cara penulisan boleh menjadi alat yang berkuasa dalam kehidupan profesional dan kreatif anda.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kursus kami, sila lihat di bawah untuk kursus teras kami dan kursus yang diterima daripada jabatan lain.

Biasiswa dan Pembiayaan

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Soalan