Keystone logo
© BIMM University
Birmingham City University International College

Birmingham City University International College

Birmingham City University International College

pengenalan

Mengapa BCUIC dan Birmingham City University?

Keselamatan

Setiap bangunan kampus mempunyai meja keselamatan yang berdedikasi dan kemasukan ke bangunan hanya dibenarkan untuk pemegang lencana - iaitu kakitangan Universiti dan pelajar.

Perkhidmatan Pelajar

BCUIC mempunyai pasukan Perkhidmatan Pelajar sendiri, yang memastikan kebajikan masing-masing dan setiap pelajar. Pasukan menganjurkan Orientasi dan Pendaftaran pada awal setiap semester, serta menawarkan sokongan kecacatan dan sokongan pembelajaran di mana diperlukan. Setiap semester pasukan juga menganjurkan pelbagai aktiviti sosial untuk membantu pelajar menyelesaikan dan membuat kawan.

Anak lelaki atau anak anda juga akan mendapat manfaat untuk mengakses Ask Desk Universiti, yang menawarkan sokongan dan nasihat kepada pelajar mengenai perkara kewangan, kesihatan dan kesejahteraan, dan visa dan imigresen. Di BCUIC dan Birmingham City University, kebajikan pelajar adalah keutamaan. mentahdgt / Peksel

Program SIJ

BCUIC mempunyai program khas untuk memastikan kemajuan pelajar dipantau. Jika kehadiran pelajar jatuh di bawah 85% yang diperlukan atau mereka mempunyai banyak ketidakhadiran berturut-turut, pasukan Perkhidmatan Pelajar dimaklumkan dan kebimbangan ditangani tanpa ragu-ragu.

Sokongan akademik disediakan melalui pelbagai proses, termasuk satu-satu mesyuarat dan Pelan Pembelajaran Individu (ILPs), dan peluang kejayaan di universiti dipertingkatkan lagi oleh modul Kemahiran Interaktif dan Komunikasi (ILSC) mandatori BCUIC. Modul ini, tertanam dalam setiap program Pathway BCUIC, memberi tumpuan kepada semua kemahiran akademik yang diperlukan untuk berjaya di universiti di UK - termasuk pengurusan masa, bercakap awam, menyelidik dan merujuk dengan betul.

Hasil Kerjaya

Birmingham City University kini menduduki ranking # 7 di UK untuk kebolehpasaran, dan 97% pelajar berada dalam pekerjaan atau melanjutkan pengajian dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian.

Majoriti kursus ijazah termasuk peluang penempatan kerja, dan Universiti juga menjalankan skema pekerjaan yang dipanggil Siswazah. Ini adalah program anugerah yang mencatatkan aktiviti kokurikulum pelajar dan membolehkan mereka bekerja pada tahap Bronze, Silver and Gold. Skim ini tertanam dalam setiap peringkat dari awal, jadi anak lelaki anda akan dapat memulakan profil profesional mereka dari hari pertama BCUIC. Birmingham City University terus memberikan khidmat sokongan sehingga tiga tahun selepas pelajar lulus.

Ini termasuk perundingan dengan penasihat kerjaya dan akses kepada perkhidmatan e-panduan dalam talian.

Tutor yang Layak

Banyak daripada 1,700 kakitangan akademik Universiti adalah mengamalkan profesional dan pakar terkemuka di sektor mereka. Anak lelaki atau anak perempuan anda akan menerima pengetahuan langsung terkini dari mereka yang mengetahui - sama ada mereka sedang mempelajari sains kesihatan, pengkomputeran, perniagaan, kejuruteraan atau seni.

Tahap kepakaran ini dicerminkan dalam pasukan tutor BCUIC, yang sama-sama memenuhi syarat dalam profesion masing-masing.

Program Yayasan Hukum BCUIC disampaikan oleh Karen Parker, seorang pengasuh yang mengamalkan; program Seni dan Reka Bentuk kami disampaikan oleh Kathryn Marchbank, seorang pereka barang kemas yang pernah mengajar di Sekolah Perhiasan yang terkenal.

Piawaian yang Diiktiraf

BCUIC berbangga menerima laporan 'Dipuji' dari Agensi Jaminan Kualiti untuk Pendidikan Tinggi (QAA) pada bulan April 2018, dan Birmingham City University telah dianugerahkan status 'Perak' untuk kualiti pengajarannya dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran Kerajaan (TEF) dalam Jun 2017.

BCUIC, Universiti Rumah, Kampus Pusat Bandar

Menjadi pelajar antarabangsa di Birmingham City University dari Navitas di Vimeo.

BCUIC terletak di University House, di Kampus Pusat Bandar Raya Universiti.

Belajar di University House, anda akan berada dalam jarak berjalan kaki dari kampus utama Universiti. Ini bermakna anda akan disepadukan dengan baik dengan pelajar arus perdana dan akan mempunyai akses mudah ke pelbagai kemudahan canggih - termasuk perpustakaan lebih daripada 135 juta sumber.

Lokasi optimum University House juga bermakna bahawa anda akan berada dalam jarak yang singkat dari beberapa tarikan utama di Birmingham - seperti pusat membeli-belah Bullring dan Selfridges, serta perkhidmatan kereta kebangsaan di stesen kereta api New Street.

Lokasi

  • Birmingham

    Bartholomew Row,15, B5 5JU, Birmingham

Soalan