Keystone logo
Brighton College

Brighton College

Brighton College

pengenalan

Brighton College adalah sebuah kolej latihan vokasional yang terletak di wilayah Tanah Besar Bawah British Columbia, berhampiran Vancouver. Kampus utama kami terletak di pusat Burnaby.

Kami memberikan pendidikan dan sokongan berkualiti tinggi dalam persekitaran pembelajaran yang serius untuk pelajar dengan pelbagai latar belakang dan kebolehan untuk memperbaiki kehidupan mereka untuk masa depan yang lebih cerah.

Kolej ini dibina berdasarkan kepercayaan bahawa pendidikan teknikal dan praktikal dengan latihan langsung adalah asas yang kukuh untuk mempersiapkan dan membimbing pelajar memasuki jalan kerjaya yang diinginkan sebaik sahaja tamat pengajian.

Latihan Vokasional dan Bantuan Kerjaya

Ditubuhkan pada tahun 2000, Brighton College sejak itu berkembang untuk menyediakan lebih dari 30 program mulai dari teknologi bangunan dan kejuruteraan hingga teknologi maklumat, serta berbagai kursus berkaitan perniagaan termasuk Pembantu Pejabat, Perdagangan Internasional, Perakaunan, dan Pengurusan Perniagaan. Banyak program kami dikembangkan dengan pentauliahan dan perkongsian dari sijil yang diakui oleh industri.

Jasa pelajar dan perkhidmatan pengembangan kerjaya kami menawarkan nasihat akademik, bantuan akademik, dan pengembangan kerjaya untuk memastikan kejayaan pelajar dan perkembangan profesional.

Lokasi

  • Burnaby

    4538 Kingsway, Suite #305, , Burnaby

    Soalan