Keystone logo
© Eva Dang
Brockenhurst College

Brockenhurst College

Brockenhurst College

pengenalan

Selamat datang ke salah satu kolej terbaik di UK

Selamat datang ke Brock, sebuah kolej berprestasi tinggi yang ditetapkan dalam persahabatan Kampus 27-ekar dalam yang cantik Taman Negara Hutan Baru.

Diiktiraf secara nasional untuk kecemerlangan dan inovasi dalam pendidikan lanjut, Brockenhurst ialah Beacon College, menarik kira-kira 3000 pelajar Tingkatan Enam dari seluruh rantau ini setiap tahun, bersama-sama dengan campuran pelajar antarabangsa dari seluruh dunia.

Tahun lalu 57% pelajar antarabangsa kami maju ke universiti Russell Group elit dan pada tahun 2015, tiga pelajar antarabangsa kami mendapat tempat di Cambridge. Tambahan pula, 85% pelajar antarabangsa kami maju ke 50 universiti ranking di UK.

Kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia untuk belajar dengan kami, dengan lebih daripada 30 kebangsaan diwakili di kalangan hampir 130 pelajar antarabangsa.

Brockenhurst College mengekalkan reputasi akademik yang cemerlang dan komited untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi untuk semua. Kami percaya bahawa kunci kejayaan kami adalah keghairahan kami untuk belajar dan komitmen kami kepada setiap pelajar individu, apa sahaja yang mereka pilih untuk belajar dengan kami dan tahap apa pun mereka berada dalam kehidupan. Peruntukan kami disampaikan dalam persekitaran mesra, inklusif dan merangsang dimana semua orang digalakkan dan dapat memenuhi potensi mereka dan merealisasikan cita-cita mereka.

Kami adalah pilihan pertama keenam untuk lebih daripada 3,000 lepasan sekolah di rantau ini; kejayaan mereka dibuktikan apabila mereka maju ke pendidikan tinggi dan pelbagai kerjaya, di dalam negara, di peringkat nasional dan di peringkat antarabangsa. Hasil dan perkembangan pelajar kami secara konsisten dan tinggi ke universiti teratas menonjolkan kecemerlangan akademik kami.

Lokasi

  • Brockenhurst

    Lyndhurst Road , SO42 7ZE, Brockenhurst

Soalan