Keystone logo
Canadian College

Canadian College

Canadian College

pengenalan

Terletak di tengah-tengah pusat bandar Vancouver, Canadian College berada di jalan Alberni bersama-sama peruncit fesyen tinggi, restoran popular dan hotel terkenal. Kampus kami merangkumi 28 bilik darjah, eh! restoran, pejabat dan teres atas bumbung yang cerah. Kami juga mempunyai kediaman pelajar di luar kampus dalam jarak berjalan kaki.

Bangunan

Bilik darjah terletak di tingkat 2, 3 dan 4, dengan pejabat di tingkat 4 dan taman atas bumbung yang besar di tingkat 5.

Bilik darjah

Bilik darjah moden kami, masing-masing dilengkapi dengan internet berkelajuan tinggi, stesen janakuasa untuk peranti pelajar dan skrin definisi tinggi, direka bentuk untuk memudahkan pembelajaran berpusatkan pelajar.

eh! Restoran

Dengan makanan yang sedap dan suasana yang mesra, Eh! adalah tempat yang sesuai untuk makan, minum dan bersosial selepas kelas. Eh! menawarkan pelan makan diskaun untuk pelajar dan juga menganjurkan kelab perbualan percuma setiap minggu.

Pejabat

Di tingkat empat, di pejabat berkonsep terbuka kami yang besar, kakitangan kami yang mesra bersedia untuk membantu anda sepanjang penginapan anda.

Patio Atas Bumbung

Patio atas bumbung ialah ruang luar yang hebat di mana pelajar boleh makan tengah hari dan mengambil bahagian dalam beberapa aktiviti, seperti BBQ musim panas, ping pong, yoga dan pelajaran tarian.

Kediaman Pelajar

Terletak di pusat bandar Vancouver, kediaman pelajar adalah beberapa blok dari Stanley Park, berhampiran dengan banyak restoran dan bar mampu milik, dan berjalan kaki singkat ke Canadian College .

Lokasi

  • Vancouver

    1050 Alberni St #450, BC V6E 1A3, Vancouver

Soalan