Keystone logo

CASA Spanish School

A logo

pengenalan

CASA bermaksud rumah, istilah yang biasa digunakan oleh orang untuk menggambarkan tempat mereka tinggal. Menjadi lebih daripada sekadar rumah, rumah membangkitkan rasa aman, selesa, memiliki, dan tenang.

Di CASA kami berhasrat untuk mengubah pembelajaran bahasa Sepanyol menjadi pengalaman yang indah dengan mewujudkan komuniti yang erat antara pelajar dan tenaga pengajar kami, mendekatkan anda dengan pengembara lain yang ingin tahu sama seperti anda mempelajari apa yang dimaksudkan dengan menjadi Porteño (a berasal dari Buenos Aires).

Kelas kami direka untuk pelancong sekali-sekala, bekas pemain, dan semua orang yang ingin belajar bahasa Sepanyol sambil menikmati banyak aktiviti budaya yang ditawarkan Buenos Aires.

Semua orang tahu bahawa belajar bahasa Sepanyol ketika tinggal di negara berbahasa Sepanyol adalah kaedah terbaik dan terpantas untuk memperoleh kecekapan dan mendapatkan pemahaman sebenar tentang bahasa tersebut. Di CASA kami menyatukan mereka dengan tujuan bersama untuk belajar bahasa Sepanyol dan membenamkan mereka sepenuhnya dalam budaya Argentina. Hasilnya, anda akan meninggalkan alat dan keyakinan yang diperlukan untuk membuka minda anda dan melihat segala sesuatu / semua orang di sekeliling anda sebagai peluang untuk mempraktikkan apa yang anda pelajari.

Lokasi

  • C1004, Buenos Aires

Soalan