Keystone logo

Coleman College

A logo

pengenalan

Coleman College ditubuhkan pada tahun 1987 dan telah beroperasi lebih dari 30 tahun.

Selama 3 dekad yang lalu, Coleman College telah memperluas skop operasinya untuk menawarkan pelbagai perkhidmatan pendidikan dan latihan untuk memenuhi keperluan pelajarnya. Sehingga kini, Coleman telah menamatkan pengajian lebih daripada 30,000 pelajar dari lebih 20 negara di seluruh dunia.

Misi kami adalah untuk mewujudkan peluang bagi semua pelajar untuk memperoleh pengetahuan dan kemahiran, memenuhi keperluan pasaran pekerjaan antarabangsa. Sejajar dengan misi ini, kami berusaha untuk meningkatkan dan mengekalkan tahap berkualiti tinggi di semua bidang, yang dapat menyumbang kepada pencapaian misi ini. Ini termasuk kaedah dan bahan pengajaran kami, kakitangan, kemudahan, sistem dan proses, persekitaran pembelajaran, dan rangkaian perkhidmatan pelajar. Kami memupuk tahap komunikasi dan penyertaan yang tinggi di dalam kelas dan bertujuan untuk melahirkan graduan yang berkeyakinan, cekap, dan bertanggungjawab secara sosial. Kami bertujuan untuk setiap pelajar yang bergabung dengan kolej ini untuk lulus dengan pandangan global yang dicapai melalui semua aktiviti ini seperti kursus kokurikulum dan program magang dan memperoleh keupayaan untuk menyumbang kepada komuniti yang lebih besar di peringkat antarabangsa. Kami berusaha untuk meningkatkan tahap keyakinan, penampilan dan sikap, pengetahuan, penguasaan bahasa Inggeris dan kemahiran semua pelajar kami.

Kami telah memantapkan diri sebagai institusi yang kuat dan berwibawa yang terkenal dengan kepedulian dan tanggungjawab sosial serta memberikan perkhidmatan pendidikan dan latihan yang berkesan, berkualiti dan berpatutan kepada pelajar kami.

Lokasi

  • 079212, Singapore

Soalan