Keystone logo
College of Mount Saint Vincent

College of Mount Saint Vincent

College of Mount Saint Vincent

pengenalan

Pilih Mount

Kolej Mount Saint Vincent adalah sebuah kolej bebas, seni liberal yang diiktiraf. Komited untuk tradisi Katolik dan Ekumenisme, Gunung menawarkan lebih daripada 40 program sarjana muda, termasuk lokasi yang penuh dengan jurusan dan bawah umur dan penyediaan profesional dalam bidang perakaunan, perniagaan, komunikasi, pendidikan, dan kejururawatan.

fakulti kami adalah guru pertama. Terkenal dengan kelayakan akademik yang hebat dan penyelidikan yang memenangi anugerah, mereka melibatkan pelajar melalui kurikulum teras ketat, perhatian peribadi yang diberikan oleh 13: nisbah fakulti 1 pelajar, kelas kecil (purata 20), seminar bayat, peluang luar biasa kaya untuk pelajar / penyelidikan fakulti, pilihan yang luar biasa untuk kajian antarabangsa, latihan di New York City, dan Program Pendidikan kami yang unik Oxley Kerjaya.

Melalui program akademik yang luar biasa ini, Mount menyediakan pelajar untuk kerjaya, bukan hanya pekerjaan. Semua bidang pengajian menekankan kemahiran analitikal, pemikiran kritis, etika tanggungjawab, dan komunikasi persuasif jelas. Ini adalah penting untuk kejayaan dalam setiap profesion dan cara paling kekal untuk melabur dalam masa depan anda. Inilah sebabnya ramai pelajar dan fakulti kami bangga seperti dalam kerja mereka bersama-sama.

The Mount adalah tempat yang sangat peribadi di sebuah bandar yang sangat besar. , Kampus dermaga 70 ekar hutan kita adalah hanya 12 batu dari bandar Manhattan. lokasi kami mampu tertandingi akses kepada sumber pendidikan, kebudayaan dan kerjaya Bandar New York dan rantau. Bagi kami, bandar ini adalah kelas. Datang dan meneroka Kolej Mount Saint Vincent!

Lokasi

  • Bronx

    Riverdale Avenue,6301, 10471, Bronx

    Soalan