Keystone logo
Constructor University Foundation Year

Constructor University Foundation Year

Constructor University Foundation Year

pengenalan

Rumah baharu yang jauh dari Rumah

Pelajar dengan penuh kasih sayang memanggil kampus sebagai "gelembung" - mikrokosmos antarabangsa berbahasa Inggeris di tengah Eropah, tempat anda akan tinggal dan belajar dengan pelajar dari lebih 100 negara. Selepas satu semester di Constructor's, setiap sudut kampus akan disambungkan dengan memori yang indah. Sama ada kumpulan tempat duduk di sudut kawasan belajar yang sunyi di mana anda menghabiskan sepanjang malam bekerja keras, ketawa dengan rakan-rakan anda dan memesan pizza pada pukul 3 pagi

Sama ada bukit kecil di Campus Green yang anda dan rakan anda gunakan untuk meluncur di atas dulang kafeteria apabila salji pertama turun pada musim sejuk. Sama ada pokok di hadapan kolej anda, tempat anda menggantung gelang persahabatan Bulgaria pertama anda untuk nasib. Hidup dan belajar di kampus bermakna rakan anda akan berasa seperti keluarga tidak lama lagi dan kampus akan menjadi rumah baharu yang jauh dari rumah.

Setiap kali pengunjung datang ke kampus, mereka kagum dengan keindahan kampus yang luas dan hijau seluas 34 hektar. Kehijauan kampus yang besar di tengah-tengah kampus dan padang bola sepak menarik pelajar untuk duduk bersama, berjemur dan bersukan di luar.

Selami Kepelbagaian

Membenarkan pelajar untuk memupuk kecekapan interpersonal dan antara budaya mereka adalah komponen penting dalam misi pendidikan Constructor University. Sebagai pelajar Tahun Asas, anda boleh memanfaatkan sepenuhnya banyak peluang pembelajaran di dalam dan di luar bilik darjah. Terlibat dalam persekitaran kampus antara budaya, sertai pelbagai aktiviti sukan yang ditawarkan, atau jadi ahli salah satu daripada banyak kelab sosial, budaya, politik, akademik dan keusahawanan di kampus.

Kolej kediaman di kampus menawarkan pengalaman hidup dan pembelajaran yang selamat, interaktif dan memberi inspirasi: Anda akan menerima bilik persendirian di apartmen dua bilik dan berkongsi kawasan umum serta bilik mandi dengan rakan serumah, yang biasanya berbeza warganegara.

Kafeteria di kolej menawarkan sarapan, makan tengah hari dan makan malam dan merupakan ruang yang bagus untuk bertemu, berbual dan berehat dengan rakan-rakan anda. Akses sepanjang hari ke pusat rekreasi terkini di kampus dan kawasan aktiviti yang serba lengkap seperti ruang teater, gelanggang sukan, bilik tarian dan studio kertas hanyalah salah satu daripada faedah hidup di kami. kampus yang cantik. Kampus ini terletak berhampiran dengan pusat bandar Bremen, sebuah bandar berbilang budaya dan keusahawanan maritim di utara Jerman.

Lokasi

  • Bremen

    Jacobs University Bremen Campus Ring 1, 28759, Bremen

Soalan