Keystone logo
© image courtesy of The New School
Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

pengenalan

Pengenalan

Continuing and Professional Education at The New School mengambil pendekatan pembelajaran yang berpandangan ke hadapan, menawarkan kursus dan syarahan daripada pengamal di bahagian atas bidang mereka. Kami menawarkan pelbagai subjek untuk pelajar daripada pelajar pra-kolej yang memulakan perjalanan kreatif mereka kepada eksekutif daripada beberapa organisasi paling berpengaruh di dunia. Di sini anda boleh berkembang maju sama ada anda berputar secara profesional, memulakan pengalaman kolej anda atau ingin menambah kemahiran baharu pada kit alat profesional anda.

Program Sijil

Papan anjal untuk kemajuan profesional, sijil Parsons ialah kelayakan daripada universiti bertauliah yang merupakan alternatif yang fleksibel dan berpatutan kepada program ijazah. Pelajar mendapat manfaat daripada saiz kelas yang kecil dan interaksi langsung dengan fakulti dan rakan sebaya dalam format dalam talian yang serba cepat yang berpusat pada pembelajaran berasaskan projek. Dengan panjang dari dua hingga lapan kursus, sijil disiapkan dalam masa kurang daripada dua tahun, beberapa dalam satu semester. Tiada permohonan diperlukan. Pelajar mungkin baru dalam seni dan reka bentuk, atau mendaftar untuk mengembangkan kemahiran mereka dan mengukuhkan portfolio mereka; ramai yang telah menggunakan pengalaman mereka ke dalam kerjaya dan peluang keusahawanan yang serba baharu.

Pendidikan Eksekutif

Tawaran pendidikan eksekutif kami diperoleh daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons dan kepakarannya yang terkemuka dalam industri dalam inovasi kurikulum, kaedah kolaboratif dan penggunaan teknologi dan percubaan perintis untuk menyediakan pengalaman antara disiplin yang canggih. Walaupun program eksekutif lain menumpukan pada "pulangan pelaburan", Parsons Executive Education mendahului dengan "Return on Design," yang memanfaatkan reka bentuk untuk meningkatkan prestasi, meningkatkan daya tahan, mencipta pengalaman pelanggan dinamik baharu dan memaksimumkan pertumbuhan. Program ijazah, sijil dan pendaftaran terbuka kami membolehkan eksekutif memupuk reka bentuk sebagai kaedah dan minda untuk digunakan sebagai pemangkin strategi, pemacu transformasi dan penyelesaian kepada kerumitan.

Lokasi

  • New York

    New York, Amerika Syarikat

    Soalan