Keystone logo
Convertas

Convertas

Convertas

pengenalan

Siapa kita

Convertas adalah firma penasihat yang boleh dipercayai, membantu organisasi membangunkan aktiviti mereka untuk menyelaraskan objektif mereka dalam mengamalkan amalan terbaik.

Di Convertas kami membantu perniagaan meningkatkan prestasi dan berkembang, mencari cara baru dan lebih baik untuk melakukan sesuatu. Kami menawarkan satu siri perkhidmatan khusus di semua bidang perniagaan, bekerja dengan pelanggan kami membantu mereka mengembangkan organisasi mereka.

Kepakaran Convertas berdasarkan tahun pengalaman bekerja dengan pelanggan dari pelbagai industri, di Timur Tengah, Afrika, Eropah, dan Asia.

Matlamat utama kami adalah untuk membantu perniagaan anda meningkatkan prestasi dan berkembang, dengan mengenal pasti dan menyelesaikan masalah, mencari cara baru dan lebih baik untuk melakukan sesuatu. Sama ada perbadanan besar, SME atau organisasi bukan keuntungan, kami membantu membangunkan aktiviti anda, mengurangkan kos mereka.

Di Convertas rangkaian perkhidmatan yang luas menjadikan tawaran kami menarik dengan banyak cabaran dan peluang untuk pembangunan. Tawaran kami meliputi semua bidang perniagaan, bekerja sama dengan pelanggan kami membantu mereka mengembangkan organisasi.

Apa yang kita lakukan

Pelbagai perkhidmatan perundingan kami memberi tumpuan kepada Pengurusan Strategik dan Penyelesaian Masalah dalam Pemasaran, Sumber Manusia, Kualiti, Kewangan, Perolehan dan Rantaian Pembekalan. Perunding kami bersedia membantu pelanggan untuk merancang dan melaksanakan projek, memberi nasihat dan sumbang saran dengan mereka untuk menghasilkan hasil praktikal dan meningkatkan pemikiran strategik.

Di Convertas , kami melatih orang dalam semua bidang perniagaan termasuk Pengurusan, Pengurusan Sumber Manusia, Pemasaran, Kewangan, Perolehan, dan Logistik, organisasi sasaran, pengurus, dan pekerja.

Misi kita

Convertas adalah syarikat penasihat yang boleh dipercayai, membantu organisasi membangunkan aktiviti mereka untuk menyelaraskan objektif mereka, mengamalkan amalan terbaik.

Kami membantu perniagaan untuk meningkatkan prestasi mereka dan berkembang, dengan merancang, menyelesaikan masalah dan mencari cara baru dan lebih baik untuk melakukan sesuatu. Kami menawarkan satu siri perkhidmatan khusus di semua bidang perniagaan, bekerja dengan pelanggan kami membantu mereka mengembangkan organisasi mereka.

Visi kami

Visi Convertas adalah penasihat yang boleh dipercayai di semua bidang perniagaan di seluruh dunia, firma khidmat nasihat terkemuka, yang dipercayai untuk tahap kecekapan yang tinggi dalam bidang perniagaan yang berlainan.

Nilai kami

 • Kecemerlangan: Kami komited untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami melebihi jangkaan mereka

 • Integriti: Apa yang kita janji adalah apa yang akan disampaikan. Memiliki prinsip moral yang kuat adalah cara hidup kita. Kami menyampaikan perkhidmatan berorientasikan hasil.

 • Kreativiti: Kami mewujudkan peluang baru untuk pelanggan kami melalui perkhidmatan kami, penyelesaian masalah dan perancangan strategik.

 • Kepimpinan: Kepimpinan kami didasarkan pada visi yang kita ada yang memberi inspirasi dan mendorong orang lain.

Latihan dan pembangunan

Kami menganjurkan latihan dalam semua bidang perniagaan termasuk Pengurusan Strategik, Pengurusan Sumber Manusia, Pemasaran

Metodologi latihan kami

Memandangkan orang tidak banyak ingat apa yang mereka baca atau didengar, metodologi kami lebih bergantung pada penggunaan kesan audio-visual yang lebih berkesan daripada gaya kuliah. Kaedah persembahan, video, dan simulasi telah terbukti sangat berkesan untuk orang ingat.

Lebih-lebih lagi, melakukan dan mengajar adalah kenderaan terbaik untuk belajar dan mengingat. Ini bermakna melibatkan pelatih dalam proses pengajaran dengan berinteraksi, dengan melengkapkan lembaran kerja dan menghasut untuk menjelaskan dan mempersembahkan apa yang diperoleh.

Sesi latihan diadakan sama ada sebagai kursus awam selama 3 hingga 5 hari berturut-turut di tempat-tempat hotel dalam persidangan persidangan atau di premis pelanggan sebagai kursus dalaman.

Kami juga mengendalikan Program Latihan Individu (ITP) untuk individu yang meminta kursus untuk disesuaikan dengan skop kerja atau keperluan mereka. Ini adalah satu hingga satu latihan gaya latihan yang tersedia untuk kebanyakan

Lokasi

 • Dubai

  212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai, 124534, Dubai

 • Abu Dhabi

  Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

  • London

   London, United Kingdom

   • Istanbul

    Istanbul, Turki

    • Kuala Lumpur

     Kuala Lumpur, مليسيا

     Soalan