Keystone logo
Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

pengenalan

Cracow School of Art and Fashion Design telah ditubuhkan 30 tahun yang lalu di Krakow, ibu kota budaya Poland. Sekolah menawarkan tuisyen dalam bahasa Inggeris dalam bidang berikut:

  • Reka Bentuk Fesyen - Diploma: Pereka Fesyen
  • Pusat Pengajian Fotografi Kreatif - Diploma: Jurugambar Seni Halus

Kakitangan pengajar kami adalah semua pakar dalam pelbagai bidang fesyen atau fotografi, yang membolehkan mereka menyediakan program pengajian yang membantu para pelajar untuk melepaskan potensi penuh mereka. Pelajar di Cracow School of Art and Fashion Design menerima pendidikan intensif dengan perhatian individu. Pada akhir pendidikan, mereka boleh memulakan kerjaya profesional dengan portfolio yang luar biasa.

Sekolah ini membolehkan pelajar berinteraksi secara bebas dan seringkali, menggalakkan pertukaran ide dan perbahasan. Suasana yang tidak formal dan meriah mewujudkan masyarakat seniman yang bekerja.

Keperluan bahasa

Kelas-kelas yang diadakan dalam bahasa Inggeris dan arahan bahasa Inggeris pada peringkat pertengahan diperlukan. Kelas bahasa Poland diadakan untuk tahun pertama pendidikan dan tidak wajib. Kami menasihatkan melengkapkan sekurang-kurangnya satu bulan pengalaman kursus Bahasa Poland sebelum permulaan tahun sekolah untuk menjadikan hidup anda di Poland lebih mudah.

Bagi pelajar perspektif kami yang membuat keputusan untuk belajar bahasa Poland di Krakow, kami membuka kursus bahasa sebulan pada bulan September.

Prospek kerjaya siswazah

Lulusan fesyen kami bekerja di semua bidang fesyen di perusahaan fesyen yang sangat terkenal di Poland dan di luar negara. Banyak yang telah membuka syarikat mereka sendiri. Mereka juga bekerja sebagai pereka dan perunding bebas, pemotong corak, wartawan fesyen, stylists, jurugambar, ilustrator, pembeli peribadi, wakil dagang dan wakil perhubungan awam.

Para graduan fotografi kami telah mendapat pekerjaan dalam syarikat pengiklanan dan majalah fesyen. Ada juga yang khusus dalam bidang kewartawanan foto atau fotografi perkahwinan, sementara banyak yang telah membuka perniagaan mereka sendiri.

Lokasi

  • Kraków

    ul. Zamoyskiego 52, 30-523, Kraków

Soalan