Keystone logo

Dakota Wesleyan University Online

A logo

pengenalan

ONLINE & DEWASA PELAJAR

Dakota Wesleyan University sentiasa menjadi tempat masyarakat; tempat di mana pelajar menjadi sebahagian daripada sesuatu yang lebih besar daripada sekadar sebuah kolej. Sekarang DWU menawarkan pelajar dewasa yang satu peluang yang unik untuk menjadi sebahagian daripada masyarakat DWU yang - komuniti digital, iaitu. Kami menawarkan empat program ijazah dalam talian sepenuhnya:

Sarjana Pentadbiran Perniagaan RN-Ijazah Sarjana Muda kejururawatan Sains master seni dalam pendidikan Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Kepimpinan Organisasi

The DWU kampus digital adalah tempat di mana pelajar dewasa akan dapat belajar dengan rakan-rakan mereka mengimbangi kerjaya, keluarga dan komitmen peribadi manakala baki khusus untuk cabaran untuk memperoleh ijazah. cara tak segerak Program 'membolehkan pelajar untuk mengambil bahagian dalam perbincangan kelas, hantar kursus dan berkomunikasi dengan fakulti dan rakan-rakan bila-bila masa pada waktu siang atau malam. Lebih daripada sekadar tempat untuk pergi ke kelas dalam talian, kampus digital berfungsi sebagai komuniti di mana untuk membangunkan hubungan dengan rakan-rakan dan ahli fakulti di dalam dan di luar persekitaran kelas.

tradisi yang berbeza kami menyampaikan pendidikan peribadi berasaskan nilai-nilai kita pembelajaran, kepimpinan, iman dan perkhidmatan akan hadir dalam program-program dalam talian. Komitmen kami untuk terlibat perbincangan etika, nilai dan kasih sayang akan kekal di barisan hadapan dalam program-program ijazah baru.

Pelajar digalakkan untuk bekerjasama dengan lebih bermakna pada masalah dunia sebenar untuk mengatasi pengalaman dari bilik darjah ke dalam kehidupan seharian.

Lokasi

  • Dakota Wesleyan University 1200 W. University Ave Mitchell, SD 57301, , Mitchell

Soalan