Keystone logo
Damelin Part Time Kursus dalam bidang IT Programming - Program Kemahiran dalam Internet dan Web Design
Damelin Part Time

Kursus dalam bidang IT Programming - Program Kemahiran dalam Internet dan Web Design

Johannesburg, Afrika Selatan

0 Hours

Request teaching languages

Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Kursus dalam bidang IT Programming - Program Kemahiran dalam Internet dan Web Design


Sijil

Mereka yang berjaya program ini, jika pelajar itu didapati "Kompeten" dalam PoE, pelajar akan menerima surat Damelin keputusan yang menggariskan piawaian unit dilindungi dan Damelin akan memohon kepada MICT SETA bagi pihak pelajar bagi pengendorsan kecekapan piawaian unit yang dilindungi bersama-sama dengan kredit diperolehi. • Mereka yang berjaya peperiksaan luar pilihan, pelajar akan menerima Sijil Microsoft.


Syarat Kemasukan

 • Kemahiran asas dalam bahasa Inggeris dan Matematik pada peringkat NQF 4 / Gred 12 atau yang setaraf
 • Kebolehan menggunakan komputer peribadi cekapTempoh Pengajian

Tempoh program adalah 42 jam dan tuisyen adalah muka-ke-muka berdasarkan jam nosional NQF. Ini tidak termasuk masa untuk menyiapkan penilaian, melakukan penyelidikan dan kajian sendiri. Setiap kampus Damelin mempunyai jadual tuisyen yang berbeza. Program yang ditawarkan pada minggu ini, pada waktu malam atau pada hari Sabtu


Kursus Pengenalan

Program ini memberi tumpuan kepada penting klien dan beberapa aspek interaksi-pelayan Internet. Tujuannya adalah untuk memberi kuasa kepada pengguna untuk berinteraksi dengan Internet dengan cara yang berkesan dan cekap, dan untuk memberi latihan praktikal dalam reka bentuk dan penciptaan laman Web boleh digunakan. Pada akhir kursus ini, pengguna akan faham dan dapat menerangkan istilah umum yang berkaitan dengan Internet. Mereka akan dapat menggunakan pelbagai alat untuk membantu mereka bentuk dan menerbitkan halaman Web yang kedua-dua yang menarik dan boleh digunakan.Walaupun ini merupakan kursus peringkat pertengahan (pelajar akan dijangka untuk melakukan hanya program pengenalan klien), pelajar akan diberi pendedahan bermakna kepada topik yang lebih canggih seperti HTML tangan-coding, CSS (Cascading Style Sheets), JavaScript pengaturcaraan, mereka bentuk laman web dan laman web dengan kebolehgunaan yang baik, dan grafik format fail, manipulasi dan persediaan mereka. Program Kemahiran ini adalah sebahagian daripada kelayakan penuh yang dipetakan kepada kelompok standard unit yang diambil dari program yang diiktiraf oleh MICT SETA, iaitu Sijil Kebangsaan Teknologi Maklumat: Pembangunan Sistem SAQA ID 48872, tahap NQF 5, 131 kredit.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • Diploma Juruteknik Sistem Komputer - Rangkaian (CSTN)
  • Barrie, Kanada
  • Online
 • Diploma Lanjutan Teknologi Sistem Komputer
  • Toronto, Kanada
 • Kursus Musim Panas dalam Ekonometrik Rangkaian
  • Amsterdam, Belanda