Keystone logo
Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

pengenalan

Dar Loughat adalah pusat bahasa profesional di Maghribi yang menyediakan kursus intensif di semua peringkat Standard Bahasa Arab Moden dan Bahasa Arab Magellan sepanjang tahun.


Diasaskan pada tahun 2004 di tengah-tengah kota Tetouan di utara Maghribi, Dar Loughat telah menubuhkan reputasi yang kuat dan dihormati dengan pesat sebagai pusat lintas budaya di dunia Arab. Apa yang telah membantu kami mempunyai permulaan yang hebat:/>


Lokasi Kami/>

Terletak betul-betul di pusat bandar Tetouan, yang telah diisytiharkan Warisan Budaya Dunia oleh UNESCO, kami menawarkan pelajar kami yang terbaik di Maghribi. Semasa belajar Bahasa Arab di Tetouan, para pelajar dapat menikmati pantai yang sangat baik di bandar, Rif Mountains malar hijau, dan Madinah yang berusia lima abad.


Kualiti kami/>

Ahli Forum Pendidikan Luar Negara, Dar Loughat secara konsisten telah memberikan perkhidmatan pendidikan yang berkualiti tinggi. Di Dar Loughat, para pelajar mendapat manfaat daripada kelas bersaiz kecil antara tiga dan lapan pelajar dan pelbagai lawatan dan aktiviti sosial dan budaya yang membolehkan mereka untuk memanfaatkan pengalaman antarabangsa mereka.


Guru-guru kami/>

Kursus bahasa kami diberikan oleh guru-guru yang bersemangat, berbilang bahasa, berkelayakan dan berpengalaman, khusus untuk mengajar bahasa Arab kepada penutur bukan asli.


Suasana Antarabangsa kami/>

Kami mengalu-alukan badan pelajar yang sangat pelbagai dan antarabangsa sepanjang tahun, mewujudkan persekitaran pembelajaran yang menarik, merangsang dan sangat pelbagai budaya.

72349_chart.png


Program Sosial kami/>

Melalui pelbagai aktiviti peralihan dan pertukaran bahasa, kami menyediakan hubungan harian pelajar dengan kehidupan Maghribi, membolehkan mereka memperluaskan perbendaharaan kata mereka, memperbaiki prestasi bahasa mereka dan lebih memahami budaya tempatan.

Lokasi

  • Tetouan

    Place Moulay Mehdi 8, Rue M'hammed Benaboud, 93000, Tetouan

    Soalan