Keystone logo
Dublin City University

Dublin City University

Dublin City University

pengenalan

Dublin City University - Ireland University of Enterprise

Dublin City University (DCU) adalah sebuah universiti baru, dinamik dan bercita-cita tinggi, yang dirayakan kerana menjadi canggih dan pemikiran ke hadapan. Kami bekerja rapat dengan industri untuk memberi pelajar, relevan, kurikulum yang moden yang dikaji disampaikan dalam kemudahan bertaraf dunia. Kami terkenal dengan mempunyai budaya keusahawanan, inovatif dan kreatif. Kami terkenal untuk statistik pekerjaan yang sangat baik kami dan kejayaan graduan kita.

DCU diiktiraf di peringkat antarabangsa sebagai penyelidikan yang intensif, di peringkat global yang terlibat University of Enterprise yang dibezakan oleh kedua-dua kualiti dan kesan siswazah dan tumpuan pada pertukaran pengetahuan kepada faedah sosial dan ekonomi.

Mengapa memilih Dublin City University?

  • DCU kini menduduki 46 dalam QS Top 50 Under 50 Kedudukan (2015) dan 79 dalam Times Higher Education 150 bawah 50 Kedudukan (2016) - Pada 2016, Sekolah Perniagaan mendapat AACSB akreditasi, meletakkan ia ke dalam bahagian 5% daripada sekolah perniagaan global - DCU mempunyai best record siswazah di semua universiti Ireland - 92% pelajar DCU pergi ke tempat kerja atau kajian lanjut dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian.
  • Kami mempunyai reputasi yang sangat baik untuk pembelajaran berasaskan kerja dan sambungan kepada industri.
  • Kelayakan DCU diiktiraf dan dihormati di seluruh dunia. A kelayakan DCU memberikan anda pilihan yang lebih luas laluan kerjaya, prospek pekerjaan yang lebih baik dan gaji yang lebih tinggi.
  • DCU adalah rumah kepada beberapa pusat penyelidikan terkenal di dunia dan reputasi untuk dunia penyelidikan terkemuka, memberikan rumah kepada sebilangan besar pelajar PhD.
  • DCU adalah rumah kepada lebih 2,000 pelajar antarabangsa dari lebih daripada 110 buah negara yang berbeza.
  • Kami bangga menawarkan suasana yang mesra dan menyokong di mana untuk belajar dan bersosial.
  • Kampus ekar 85 kami adalah salah satu kampus paling selamat di Ireland. Ia mempunyai seni bina moden yang terang dan kemudahan yang hebat.
  • Pasukan Pejabat Antarabangsa kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam menyokong pelajar melalui proses permohonan dan berada di sini untuk membantu apabila anda tiba di kampus.

Fakta utama

  • Tarikh mula - September - Tempoh - 3 atau 4 tahun (Ijazah Sarjana Muda) 1 tahun (lepasan ijazah mengajar darjah) - Syarat kemasukan - Sekolah meninggalkan kelayakan yang setaraf dengan perakuan meninggalkannya ijazah / Kepujian Ireland dari Universiti yang diiktiraf - Keperluan Bahasa Inggeris - IELTS 6.5 atau TOEFL 92 - Lokasi - Bandar Dublin - yuran Antarabangsa - dari € 12,000 per tahun

Kenapa Kajian di Ireland?

Ireland adalah negara yang paling barat Kesatuan Eropah dengan penduduk hanya lebih 4.5 juta orang. Ireland kontemporari adalah pelbagai budaya dan pelbagai bahasa dan salah satu daripada ekonomi yang paling terbuka di dunia. Ireland yang ramah dan negara berbahasa Inggeris selamat. Bukti ini adalah bahawa Dublin telah dipilih sebagai bandar kedua paling mesra di dunia oleh pembaca Rough Guides, dan bandar kelima paling mesra di dunia oleh pembaca Condé Nast Traveller. Ireland juga telah dinamakan sebagai salah satu daripada 10 negara teratas paling mesra di dunia oleh Lonely Planet.

KAJIAN dalam salah satu sistem pendidikan terbaik di dunia Pencapaian Pengajian Tinggi FAEDAH daripada pelaburan Ireland dalam sistem pendidikan PILIH lebih 5000 kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa AKSES peluang penyelidikan bertaraf dunia dalam program-program yang terkemuka di dunia CONNECT dengan peluang kerjaya dengan syarikat-syarikat global terkemuka terletak di Ireland MENCAPAI cita-cita anda di negara yang paling keusahawanan Eropah SERTAI 35,000 pelajar antarabangsa dari 161 negara menikmati budaya meriah Ireland LIVE di satu-satunya negara berbahasa Inggeris di zon Euro Pengalaman yang tinggal di salah satu negara yang paling ramah dan paling selamat di dunia

Siswazah Visa Kerja

Ireland merupakan pusat Eropah kepada lebih 1,000 syarikat multinasional terkemuka dan syarikat-syarikat ini memerlukan tenaga kerja yang mahir, berpendidikan dan sangat mampu untuk memacu kejayaan mereka memilih untuk beroperasi di Ireland. Pelajar yang tamat, sepenuh masa ijazah pendidikan tinggi yang diiktiraf di Ireland berhak untuk kekal di negara ini dan bekerja sepenuh masa selama 12 bulan di bawah Skim Siswazah Tahap Ketiga - memberi anda peluang terbaik untuk menimba pengalaman di beberapa syarikat global yang terletak di sini.

Lokasi

  • Dublin City University, Glasnevin, Dublin 9, , Dublin

Soalan