Keystone logo
DEI College

DEI College

DEI College

pengenalan

Mengenai DEI College

DEI College adalah sebuah kolej swasta, yang terletak di Thessaloniki, Greece, bertujuan untuk menyediakan perkhidmatan pendidikan. DEI College ditubuhkan pada tahun 1990 sebagai sebuah Kolej Yayasan dan pantas menjadi salah satu organisasi pendidikan yang berkualiti Greece, yang menawarkan pelbagai asas yang berkualiti tinggi, program ijazah dan lepasan ijazah di bawah pengawasan akademik UK Universiti.

DEI College bertujuan untuk menyediakan peluang pendidikan tinggi dan persekitaran yang kualitatif untuk pelajar dari seluruh dunia. Ia melaksanakan aspirasi ini dengan menyediakan kursus asas, program ijazah dan lepasan ijazah dari universiti bertaraf dunia dipilih. DEI College bersedia untuk mengekalkan kedudukan di rantau itu dengan pemilihan yang ketat kakitangan, dan dengan menyediakan pengajaran dalam kumpulan kecil, menggalakkan pertimbangan kritikal pelajar, serta kematangan intelektual mereka dan semangat bebas. Ia bertujuan untuk satu pengajaran yang mendalam pelbagai disiplin akademik, membuat sumbangan yang besar kepada penyediaan pelajar ke arah kerjaya dalam dunia global, dan juga kepada masyarakat moden.

DEI College ialah Pusat Berdaftar Universiti Program Antarabangsa London, untuk ijazah yang disenaraikan di bawah. Ini bermakna bahawa pemandangan dianggap daripada University of London ia menunjukkan komitmen untuk membangunkan standard yang tinggi berkenaan dengan pengajaran, sokongan kepada pelajar-pelajar dan proses pentadbiran.

BSc Perakaunan & Kewangan BSc Perbankan & Kewangan Sarjana Muda Sains dan Perniagaan Pembangunan BSc & Ekonomi Ekonomi BSc Ijazah Sarjana Muda Sains Ekonomi & Kewangan BSc Sistem Maklumat dan Pengurusan BSc Hubungan Antarabangsa Perhubungan BSc Politik & Antarabangsa Diploma Siswazah LLB

Di samping itu, DEI menawarkan tuisyen bagi BA Bahasa Inggeris. DEI College ini terlibat dalam perkongsian dengan Universiti Northampton, menawarkan ijazah berikut:

ba (Kepujian) pengajian perniagaan bsc (Kepujian) Pengkomputeran LLB (Kepujian) Sarjana Muda Undang-Undang Sarjana Muda Sains (Kepujian) Psikologi BA (Hons) Bahasa Inggeris BA (Kepujian) Pengurusan Pelancongan Antarabangsa (top-up) Undang-undang LLM International Commercial MBA Eksekutif / MBA MA Inovasi Sosial

Belajar di DEI College

DEI College terletak di tengah-tengah Thessaloniki, dalam kemudahan moden yang direka khas untuk menampung keperluan sebuah organisasi pendidikan moden.

Kakitangan akademik terdiri daripada pensyarah / tutor yang memenuhi kriteria akademik yang paling ketat. Program francais ditawarkan di DEI College diadakan sepenuhnya di Thessaloniki di bawah pengawasan akademik universiti bertaraf dunia dipilih.

Tengah ke program ijazah pelajar adalah kerja yang dilakukan secara individu. Untuk membantu pelajar membuat penggunaan yang paling berkesan daripada masa mereka, manakala pada program, ahli kakitangan akademik akan diberikan kepada setiap pelajar untuk bertindak sebagai / tutor peribadinya.

Tugas tutor peribadi adalah termasuk:

membantu pelan pelajar / program beliau sendiri kerja dan menetapkan / sasaran realistik beliau sendiri; menyedari peringkat pelajar sendiri pembangunan berhubung dengan program khusus / beliau, dan untuk kemajuan setiap pelajar perlu membuat; memantau dengan pelajar / kemajuannya sendiri mengenai program ini dari segi senarai matlamat yang mereka tetapkan untuk diri mereka sendiri; membincangkan apa-apa masalah peribadi, pentadbiran atau kewangan yang lain;

DEI College, menghormati terkenal dan piawaian universiti kerjasama, bertujuan untuk menegakkan kualiti perkhidmatan, menyediakan suasana saintifik terbaik dan juga sebagai satu cara Eropah pemikiran. Dengan cara ini DEI College telah berjaya mendapat kepercayaan dan penghargaan kedua-dua universiti dan graduan UK, baki pertama dalam kualiti dan kredibiliti.

Pelajar memilih untuk belajar di DEI kerana:

Ijazah yang berprestij yang dianugerahkan oleh bahagian UK Universiti; mod fleksibel penghantaran (sepenuh masa - separuh masa); kelas-kelas sokongan bahasa Inggeris; kakitangan akademik yang berkelayakan; perkhidmatan sokongan pelajar (penginapan, kehidupan pelajar, kaunseling); kemudahan moden dan prospek kerjaya yang cemerlang - Pautan dengan industri

Lokasi

  • Ethnikis Aminis 9 & Tsimiski 131, 54621, Thessaloniki

Soalan