Keystone logo

Della International College

A logo

pengenalan

Della International College Pty Ltd. adalah Organisasi Latihan Berdaftar dan memenuhi standard pentadbiran, penghantaran, kepegawaian, kemudahan, pemasaran, kewangan, jaminan kualiti, dan penilaian yang dipersetujui oleh Kerajaan Persekutuan, Negeri, dan Wilayah di Australia. Pihak berkuasa pendaftaran Kerajaan Negeri memantau dan menundukkan kami kepada audit luaran secara berkala untuk memastikan kepatuhan terhadap piawaian ini.

Della International College pengajar Della International College berkelayakan tinggi dan mempunyai pengiktirafan kelayakan dan kepakaran dalam bidang pengajaran dan industri. Kami hanya menggunakan guru yang berkelayakan dan berpengalaman. Semua guru kami mempunyai minat untuk mengajar. Kakitangan kami mempunyai kepelbagaian dan banyak pengalaman, yang merupakan ciri tersendiri. Pelajar dapat mengharapkan persekitaran yang prihatin dan menyokong yang dirangsang oleh pengalaman kakitangan kami.

Kursus yang berfokus pada kerjaya kami berkait rapat dengan perniagaan dunia nyata dan responsif terhadap industri pertumbuhan yang kuat, dan didasarkan pada mempromosikan dan menyokong ekonomi dan meningkatkan peluang pekerjaan.

Lokasi

  • Beckett Street,150-154 A, 3000, Melbourne

  • Anderson Road,149, 3020, Sunshine

Soalan