Keystone logo
Delmar College

Delmar College

Delmar College

pengenalan

Kami yakin memilih sekolah yang menawarkan persekitaran pembelajaran dan peluang pekerjaan yang terbaik adalah jalan terbaik menuju kejayaan. Delmar College telah memberi inspirasi kepada pelajar di Calgary sejak tahun 1950. Hari ini, Delmar adalah nama yang paling dihormati dalam pendidikan pasca-menengah untuk Profesional Kecantikan dan mempunyai salah satu rangkaian alumni terbesar di Calgary. Kami mendekati program rambut dan estetika kami dari perspektif pelajar yang fokus dan percaya bahawa pendidikan yang kami berikan tidak ada duanya.

Delmar College dimiliki dan dikendalikan oleh Dan dan Carla Cavanagh, yang kedua-duanya mempunyai Ijazah Sarjana Muda Pendidikan dari University of Alberta, serta memiliki gelar Sarjana dalam Pentadbiran Pendidikan dan pengembangan kurikulum. Tenaga pengajar kami adalah pakar dalam bidangnya dan mengambil bahagian dalam pengembangan profesional yang berterusan. Program kami tidak hanya menawarkan komponen kreatif yang hebat tetapi merangkumi semua asas yang diperlukan untuk berjaya lulus ujian kerajaan dan standard industri.

Delmar College terletak dua blok dari Chinook Station di sebuah kemudahan yang baru diubahsuai dengan tempat letak kenderaan yang mencukupi untuk pelanggan. Kami didaftarkan di bawah Akta Latihan Vokasional Swasta dan merupakan ahli National College of Career Colleges (NACC) serta Alberta Association of Career Colleges (AACS) dan telah lama menjadi anggota Better Business Bureau.

Lokasi

 • Corpus Christi

  2901 Ayers St, Corpus Christi, TX 78404, United States, , Corpus Christi

  • Corpus Christi

   101 Baldwin Blvd, Corpus Christi, TX 78404, United States, , Corpus Christi

   Soalan