Keystone logo
Eastern University

Eastern University

Eastern University

pengenalan

Universiti Eastern ialah bukan keuntungan, institusi yang diiktiraf di rantau ini ditubuhkan pada tahun 1925. Sepanjang sejarah panjang kami, kami berusaha untuk WAKE UP DUNIA kepada amalan etika perniagaan dengan melatih pemimpin masa depan berasaskan iman, sebab, dan keadilan.

kerelevanan

Di Universiti Timur, kita tidak percaya dalam kerja yang sibuk. Setiap satu daripada program dalam talian kami adalah mudah dan berpatutan. Mereka campuran penyelidikan dengan aplikasi sebenar. Melalui kerjasama dan projek-projek yang bermakna, kami menyediakan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang baru ditapis yang anda boleh memohon segera. Sokongan Holistic

Sebagai sebahagian penting dalam komuniti dalam talian kami, fakulti khusus akan memberi sokongan kepada anda. Kami menunjukkan komitmen yang mendalam untuk kejayaan anda dengan menyediakan pelatihan dan bimbingan supaya anda boleh mencapai matlamat anda. Penyediaan tepat pada masanya

Hari-hari ini, orang dewasa seperti anda kembali ke sekolah untuk mendapatkan yang lama dicari tauliah dan mencapai matlamat mereka. program dalam talian kami direka untuk menjadi mudah, fleksibel dan berpatutan. Universiti Eastern boleh memberikan kemahiran untuk maju dalam kerjaya yang berkembang pesat dalam industri kejururawatan, pendidikan, dan perniagaan.

Pengiktirafan Negara

Di peringkat kebangsaan Diiktiraf Universiti Kristian termasuk kepujian dari Kolej Best 'Salah satu 50 Kolej Best untuk Pelajar Lama.

US News & World Report Top - Tier Kedudukan untuk Universiti-North Region.

Akreditasi Wilayah

Universiti Eastern yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Syarikat Middle Pendidikan Tinggi, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. (267-284- 5000) The Syarikat Suruhanjaya Tengah Pendidikan Tinggi adalah sebuah agensi akreditasi institusi yang diiktiraf oleh Setiausaha Pendidikan Amerika Syarikat dan Majlis Akreditasi Pengajian Tinggi.

Lokasi

  • Eastern University, 1300 Eagle Road St. Davids, PA 19087-3696, Wayne

Soalan