Keystone logo
EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

pengenalan

PENGALAMAN EBC

Menjadi seorang profesional pengurusan dengan perspektif antarabangsa - warganegara dunia yang sebenarnya. EBC Hochschule adalah berhubung secara global sekolah perniagaan berbilang kampus Jerman dengan fokus yang lebih kepada aplikasi praktikal dan pelaksanaan.

Teras falsafah institusi kami adalah untuk meletakkan pelajar di tengah-tengah semua tindakan kita. Kami sangat melabur dalam pelajar dan alumni kami.

»Kejayaan anda adalah misi kami«

Anda boleh mengharapkan:

perhatian individu - dalam kelas, dalam pentadbiran, dalam perkhidmatan pelajar Saiz kelas kecil - kami percaya dalam perbincangan kumpulan dan pembelajaran pelajar memberi tumpuan Global orang yang berfikiran - @Home & di luar negara Real pengalaman dunia - latihan, kajian kes & projek syarikat Kemudahan utama lokasi utama - tidak kita menyebut atas bumbung-teres kita?

sepuluh Sebab

Kenapa anda perlu belajar di salah satu daripada empat kampus EBC di Jerman? Kami akan menyiarkan memberitahu anda mengapa. Berikut adalah sepuluh sebab:

Swasta, kajian diiktiraf secara rasmi

Menikmati kualiti sebuah universiti swasta dengan ijazah yang diiktiraf secara rasmi!

kajian padat dan teratur

Dalam hanya tiga tahun anda boleh memperoleh Ijazah Sarjana Muda anda Sastera dalam Psikologi Perniagaan Antarabangsa Perniagaan, Pelancongan dan Pengurusan Acara, Fesyen, Luxury & Retail Management atau Pengurusan Sukan. Anda akan mendapatkan wang ketika orang lain masih belajar!

Tumpuan kepada amalan

Dalam tempoh tiga tahun anda melengkapkan satu latihan di Jerman dan satu di luar negara dalam syarikat pilihan anda. Menggunakan ilmu dan kemahiran yang telah anda semasa pengajian anda!

Ijazah tinggi secara antarabangsa

Selain daripada latihan di luar negara, program-program di universiti kami termasuk semester di luar negara di salah satu daripada banyak universiti rakan kongsi kami di seluruh dunia. Mempunyai melihat dalam rangkaian antarabangsa kami!

sokongan bahasa asing Rapi

kelas bahasa asing merupakan sebahagian daripada program kami. Sama ada ia adalah Bahasa Inggeris, Perancis, Sepanyol, Itali, atau Cina - kami memberi anda persediaan bahasa yang sangat baik untuk latihan dan semester anda di luar negara - dan untuk kerjaya kemudian anda.

rangkaian yang kukuh

Rangkaian besar universiti antarabangsa, syarikat-syarikat, institusi dan persatuan telah dibangunkan sebagai hasil daripada bertahun-tahun kami pengalaman. Rangkaian ini bukan sahaja punggung anda dengan latihan atau semester anda di luar negara, tetapi ia juga boleh bermakna permulaan yang segera dengan kerjaya anda selepas tamat pengajian.

Pengukuhan kecekapan sosial

Anda bukan sahaja mencari pendidikan "semata-mata" dan pengetahuan khusus, tetapi anda juga mahu berkembang secara peribadi? Nilai-nilai seperti tanggungjawab individu, pertimbangan beretika, empati, dan keseimbangan kerja dan kehidupan yang sihat adalah unsur-unsur penting dalam falsafah kami. Kami menawarkan bimbingan peribadi, supaya anda mempunyai kemasukan yang licin ke dalam pasaran kerja.

Pembelajaran di kelas kecil

Kelas kami adalah kecil jadi pensyarah boleh memberikan perhatian individu yang anda perlukan. Belajar dalam kumpulan kecil bukan sahaja memastikan pembelajaran yang berterusan, tetapi juga menguatkan kecekapan sosial anda. kampus kami berkembang maju pada perasaan masyarakat.

Hubungan peribadi dengan pensyarah

Long menunggu-kali untuk temujanji dengan pensyarah anda? Tidak dengan kami. fakulti EBC akan membuat masa untuk soalan anda - pintu kami terbuka untuk anda!

Belajar di metropolis perniagaan

Hamburg, Berlin atau Düsseldorf - kajian di salah satu daripada Germany's metropolis perniagaan terbesar. Jangan menjadi pemerhati - sama di mana perkara yang berlaku!

Lokasi

  • Esplanade 6, 20354, Hamburg

  • Altes Postamt Hauptstraße 27, 10827, Berlin

  • Leopoldstraße 2, 40221, Düsseldorf

Soalan