Keystone logo
© (c) couloir 3 pour Ecole Lenôtre
Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

pengenalan

139618_Imaconcept-Lenotre-Cafet3.jpg

Dengan menubuhkan Ecole Lenôtre pada tahun 1971, Gaston Lenôtre memberi respons kepada keperluan latihan kedua-dua profesional Perancis dan asing. Hari ini, lebih daripada 3,000 pelatih, lelaki dan wanita yang datang dari seluruh Perancis dan lebih daripada 100 buah negara, meningkatkan pengetahuan dan kepakaran mereka dalam budaya kecemerlangan.
Setiap tahun, tahap pembangunan baru diwujudkan untuk memenuhi jangkaan profesional dalam industri makanan.


139619_Imaconcept_Lenotre_Atelier_7_03_01_19_II.jpg


Selama hampir 20 tahun, Ecole Lenôtre menawarkan program penginapan lama yang membolehkan anda mendapatkan latihan intensif dalam Masakan Perancis, Pastri dan Bakeri:Diploma Chef Pastri: 7 bulanDiploma Chef Memasak: 7 bulanKursus Latihan Lanjutan Bakeri: 13 mingguAsas pastri Perancis: 6 mingguAsas masakan Perancis: 6 minggu

Dengan menyertai formasi ini, anda akan mempunyai peluang untuk dikelilingi oleh ramai profesional yang berasal dari koki terbaik di dunia.

Anda akan belajar dan berlatih di dalam bilik darjah dengan maksimum 12 orang pelajar . Di Ecole Lenôtre , kami percaya bahawa bekerja dalam kumpulan kecil adalah cara terbaik untuk mendapatkan yang terbaik daripada Chef kami. Anda akan berlatih sendiri dan juga dalam kumpulan.

Sekolah profesional kami di Rungis mempunyai 13 bilik darjah dan kru peralatan yang sangat profesional. Kami bekerjasama dengan pembekal berkualiti tinggi dalam bahan makanan dan profesional yang anda akan dapati juga di dapur Chef terbaik.

Di Ecole Lenôtre , kami melatih anda untuk menjadi profesional dan kami percaya bahawa kepakaran kami dapat menjadikan anda menjadi salah satu Chef terbaik esok.

Datang dan ikuti kami di halaman Facebook kami:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Atau di laman web baru kami:

Ecole Lenôtre : Pautkan Ecole Lenôtre

Lokasi

  • Rungis

    9 rue de Villeneuve, 94150, Rungis

Soalan