Keystone logo
Education Canada College Terjemahan Antarabangsa CIT Certified
Education Canada College

Terjemahan Antarabangsa CIT Certified

Montreal, Kanada

Request duration

Inggeris, Perancis

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Program adalah sijil dalam Terjemahan yang terdapat dalam 12 bahasa Inggeris, Perancis, Sepanyol, Itali, Portugis, Jerman, Arab, Turki, Rusia, Jepun, Korea dan Cina. Pemohon boleh belajar program pensijilan dalam dua atau tiga bahasa, seperti yang mereka mahukan. Keseluruhan program adalah 200 jam teori, bacaan, tugasan dan penyelesaian projek terjemahan. Ujian Kemahiran Bahasa diperlukan dari pemohon dalam bahasa program pilihan mereka. Ujian Kecekapan dijalankan melalui Jabatan Bahasa Education Canada College Lulusan program Sijil CIT boleh memulakan pekerjaan atau mengikuti Diploma Pascasiswazah atau Sarjana dalam Terjemahan melalui gabungan ECC universiti.

Program Sijil dalam Terjemahan direka untuk menyediakan asas terjemahan kepada pelajar.

Kursus Gaya Perbandingan dirancang untuk menyedarkan pelajar tentang penggunaan bahasa dan masalah terjemahan; kursus terjemahan memberikan pengalaman praktikal dalam terjemahan teks sebenar dalam pelbagai bidang.

Pada peringkat pertama program, masa yang sama dikhaskan untuk terjemahan dari Bahasa Inggeris ke Bahasa Perancis dan dari Bahasa Perancis ke Bahasa Inggeris.

Ramai pelajar menyelesaikan program ini untuk terjemahan Arab, Sepanyol, dan Turki ke Bahasa Inggeris atau Perancis, namun program ini diadopsi ke dalam 12 bahasa.

Persediaan Kursus

Program terjemahan ini akan dipelajari di Kampus dengan profesor tempatan anda atau Dalam Talian melalui pusat pelajar dalam talian Education Canada College . Semua peperiksaan, projek, dan hampir semua bahagian kursus ini tersedia dalam talian dan wajib diselesaikan dalam talian. Program On-Campus boleh diselesaikan di Kanada di pejabat Montreal ECC. Pelajar bersedia untuk mempelajari buku teks & bahan yang diberikan dan melepasi Syarat Pertengahan mereka dalam talian sambil menyelesaikan peperiksaan akhir & tugasan mereka juga dalam talian. Pelajar mesti menyelesaikan empat projek dan menghantar e-mel projek mereka ke Education Canada College . Graduan kedua-duanya akan menerima Transkrip dan Diploma dari ibu pejabat ECC di Montreal. Pelajar yang mendaftar, serta nama pelajar Lulus, akan disenaraikan di laman web kami.

Tempoh

Tempoh masa belajar sangat fleksibel dan rata-rata menyelesaikan kursus mengambil masa antara 3 hingga 5 bulan. Dalam beberapa kes untuk kajian sambilan, kelas boleh dilanjutkan hingga dua bulan tambahan.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

  • Sijil Lepasan Ijazah Terjemahan
    • Online United Kingdom
  • Diploma Lepasan Ijazah Penterjemahan
    • Online United Kingdom
  • Kajian Terjemahan (Minor)
    • Binghamton, Amerika Syarikat