Keystone logo
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

pengenalan

SIAPA KITA

Sekolah Pengurusan Elit

- Penyedia Universiti Pathway Perintis di Wellington New Zealand

EMS telah menjadi sekolah butik dan perniagaan butik terakreditasi NZQA yang berpusat di pusat bandar Wellington sejak tahun 2003 . (NZQA yakin dengan prestasi dan kemampuan pendidikan kita untuk penilaian kendiri)

EMS diluluskan dan dibiayai oleh Suruhanjaya Pendidikan Tinggi (TEC) dan Kementerian Pembangunan Sosial untuk latihan peningkatan asas dan pekerjaan.

EMS telah memperoleh ijazah universiti Pathways yang menjimatkan masa dan wang untuk pelajar secara berkesan dan dengan bangganya menjadi Pathway di Wellington.

APA YANG KAMI TAWARKAN

EMS berdedikasi untuk mewujudkan masa depan yang diinginkan dengan menyediakan Pathway ijazah perintis universiti melalui perjanjian artikulasi kami dengan universiti terkemuka di New Zealand.

EMS menawarkan sehingga 120 kredit perjanjian artikulasi pemindahan ke peringkat perniagaan di Massey University, Auckland University of Technology (AUT) dan Institutes of Technology termasuk WelTec dan Whitireia. Lulusan EMS yang berkelayakan boleh memasuki universiti tahun kedua pengajian secara langsung dan menjadi ijazah perniagaan yang berkelayakan dalam dua tahun lagi. EMS juga bertujuan untuk menawarkan diploma IT, pengurusan pelancongan, perakaunan dan kewangan yang juga membawa kepada ijazah yang relevan di universiti rakan akademiknya.

EMS menawarkan program Tahap 3 dan 4 Bahasa Inggeris Sijil Selandia Baru (NZCEL) yang diluluskan oleh NZQA yang diterima secara meluas oleh universiti di New Zealand sebagai kriteria kemasukan pengganti IELTS 5.5 atau 6.0.

Sekiranya mendaftar untuk diploma NZCEL +, pelajar boleh menerima biasiswa bernilai $ 8,000 untuk diploma pengajian mereka di EMS.

EMS juga merupakan pusat Ujian Kemahiran Bahasa Inggeris Dalaman yang diluluskan oleh NZQA yang menyediakan pelajar dengan pelbagai pilihan kemasukan untuk pencapaian akademik.

KENAPA EMS

Di mana universiti berusaha untuk kecemerlangan akademik dan politeknik menyediakan siswazah yang siap bekerja, ELITE, menawarkan anda berdua dalam persekitaran yang peduli di mana setiap pelajar penting. Kami memberi tumpuan untuk membantu anda masing-masing untuk menjadi bersedia dalam kerjaya melalui sistem sokongan menyeluruh dan keperibadian kami yang lengkap.

o Pendidikan Elite: Saiz kelas kecil khusus yang membuat perbezaan asas (contohnya pelajar kelas 6-16 Diploma).

o Sokongan Pelajar Peribadi: Kami menjaga pelajar sebagai individu yang unik dengan pelbagai keperluan dan tujuan. Ulasan progresif kami sepanjang perjalanan pendidikan pelajar akan memastikan kejayaan mereka.

SOKONGAN PELAJAR

Kami menyediakan pelbagai aktiviti kurikulum termasuk pengalaman sukarelawan.


Kami menyediakan perkhidmatan percuma sehenti termasuk potongan harga:

 • Pemindahan dan pendaftaran universiti
 • Kopi ekspreso $ 1
 • insurans perubatan dan perjalanan
 • tiket penerbangan
 • Lawatan di New Zealand, Australia dan Amerika Syarikat


CIRI-CIRI KAWASAN TEMPATAN

Wellington, bandar selamat New Zealand sebagai ibu kota yang mesra, adalah destinasi pilihan untuk pelajar pintar, kreatif dan bercita-cita tinggi.

1) Sistem pendidikan bertaraf dunia - Sistem pendidikan New Zealand menduduki tempat # 1 di dunia oleh The Economist Intelligence Unit kerana menyediakan pendidikan kemahiran masa depan untuk belia. Wellington mempunyai banyak pilihan hebat dari sekolah hingga universiti bertaraf dunia.

2) Wellington adalah satu-satunya ibu kota " komuniti selamat" yang terakreditasi di dunia. Ia adalah tempat yang selamat dan mesra untuk dipanggil pulang. Pelajar di sini menikmati persekitaran yang selamat dan selamat untuk tinggal, bekerja dan belajar.

3) Kualiti hidup yang hebat - Wellington terkenal di dunia sebagai tempat tinggal yang luar biasa, Wellington telah digelar "ibukota kecil paling keren di dunia" oleh Lonely Planet dan dinamakan tempat terbaik di dunia untuk didiami oleh Deutche Bank. Orang yang tinggal di Wellington menilai kualiti hidup mereka sendiri, dengan 87% penduduk melaporkan kualiti hidup yang baik. Ia adalah tempat yang bagus untuk menjadi pelajar. Cukup kecil untuk mendapatkan pengalaman Selandia Baru yang mesra, dengan bandar yang meriah yang menawarkan banyak aktiviti.

4) Bandar yang padat dan berjalan kaki - Tiga universiti bertaraf dunia berada dalam jarak 15 minit berjalan kaki dari pusat bandar Wellington dan begitu juga dengan banyak penyedia dan sekolah tinggi lain. Wellington juga dihubungkan dengan jaringan kereta api dan bas yang cekap dan bersih - yang membantu menjelaskan mengapa Wellington mempunyai penggunaan pengangkutan awam per kapita tertinggi di New Zealand!

5) Banyak ruang terbuka yang indah - kawasan pesisir, udara segar dan ruang hijau terbuka di Wellington bermaksud rekreasi, sukan & taman luar yang hebat selalu dapat dicapai. Tali pinggang hijau yang terletak di pinggir pusat bandar Wellington dipenuhi dengan trek berjalan kaki dan berbasikal, dan kawasan tepi laut adalah tempat utama untuk bersiar-siar pada waktu makan tengah hari. Kami mendapat lebih dari 2100 jam cahaya matahari setiap tahun, jadi anda akan mempunyai banyak peluang untuk keluar dan menikmati kota yang indah! Dengan koleksi taman rantau yang hebat dan garis pantai 497km, kawasan luar yang hebat selalu mudah dijangkau di Wellington. Sangat mudah untuk tinggal dekat dengan alam di Wellington, walaupun anda tinggal di sebuah apartmen di bandar. Ini adalah salah satu senario 'terbaik dari kedua dunia'. Hanya untuk keluar dan menikmatinya. Ia menyeronokkan.

6) Kepelbagaian - kira-kira sepertiga penduduk Wellington dilahirkan di luar New Zealand - bandar ini merupakan hab pelbagai budaya. Orang-orang dari seluruh dunia memilih untuk tinggal di Wellington, menjadikannya tempat yang pelbagai dan menarik.

7) Modal pintar - Anda akan merasa seperti di rumah dikelilingi oleh penduduk berpendidikan paling tinggi di negara ini. 28% peratus orang di Wellington berumur 15 tahun ke atas memiliki ijazah sarjana muda atau lebih tinggi sebagai kelayakan tertinggi mereka, berbanding dengan 20% di peringkat nasional.

8) Modal berteknologi tinggi - Kami menempatkan banyak perniagaan inovatif seperti Weta Workshop dan Weta Digital, Xero dan Pik Pok, sebahagian daripada industri teknologi Wellington yang berkembang pesat. Wilayah ini mempunyai bilangan pekerja yang paling tinggi dalam perkhidmatan intensif pengetahuan di negara ini, menjadikannya tempat yang menarik untuk tinggal dan belajar.

9) Kita adalah Middle-Middle-earth - Dengan hormat dikenal sebagai Middle-Middle-earth, kita adalah kota di mana pembuatan filem menjadi hidup. Bakat pemenang anugerah di Wellington telah menyumbang kepada projek seperti Ghost in the Shell, The Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, trilogi Lord of the Rings, dan banyak lagi.

10) Modal kuliner - Kami suka makanan! Wellington, mempunyai banyak restoran, kafe dan bar per kapita berbanding New York City. Kehilangan makanan dari negara asal anda? Jangan panik - ada pasar raya dan restoran khusus dengan makanan dari seluruh dunia. Dan jika anda sangat menyukai makanan, pastikan anda mengambil bahagian dalam festival Visa Wellington On a Plate yang diadakan pada bulan Ogos setiap tahun.

11) Festival kota New Zealand - Wellington adalah tempat yang menyeronokkan dan bersemangat untuk hidup, dengan kalendar yang penuh dengan acara menarik. Dari festival tahunan, keseronokan budaya, persembahan langsung hingga pertandingan sukan dan semua yang ada di antara anda, anda akan dapati banyak perkara yang dapat menghiburkan anda.

Kami berharap dapat mengalu-alukan anda ke keluarga EMS kami dan membantu anda untuk mencapai matlamat akademik anda di New Zealand.

Juga berminat dengan program Bahasa Inggeris kami:

Bahasa Inggeris sebagai program bahasa kedua:

 • Bahasa Inggeris Umum (pemula hingga pra-perantaraan)
 • Bahasa Inggeris + Sijil Barista
 • Bahasa Inggeris + Sukan
 • Lawatan sambil belajar
 • Bahasa Inggeris Sijil New Zealand (NZCEL) Tahap 3 (ganti IETLS 5.5)
 • Bahasa Inggeris Sijil New Zealand (NZCEL) Tahap 4 (ganti IELTS 6.0)
 • Bahasa Inggeris Sijil New Zealand (NZCEL) Tahap 4 (ganti IELTS 6.5) (menunggu kelulusan)

Sila lawati: www.ems.ac.nz

Lokasi

 • Wellington

  Levels 3 , 4 & 6 Grand Central Tower 76-86 Manners Street PO Box 24248, Wellington 6011 NEW ZEALAND, 6011, Wellington

  Soalan