Keystone logo
Englishour

Englishour

Englishour

pengenalan

Selamat datang ke Englishour!

Sekolah terakreditasi sepenuhnya

Belajar Bahasa Inggeris cepat!

Berpusat di Dublin City Centre, Englishour menawarkan pelajaran dan kursus bahasa lisan yang asli kepada penceramah bahasa lain.

Pasukan kami yang berpengalaman, profesional dan berkelayakan akan mengajar anda untuk bercakap bahasa Inggeris seperti orang asli. Dengan setiap pelajaran Bahasa Inggeris, kemahiran komunikasi anda dalam berbicara, menulis dan mendengar akan bertambah baik.

Englishour diiktiraf oleh ACELS, Akreditasi dan Penyelarasan Perkhidmatan Bahasa Inggeris, untuk Pengajaran Bahasa Inggeris (ELT).

Englishour adalah ahli Pemasaran Bahasa Inggeris di Ireland (MEI).

Di tengah Bahasa Inggerisour adalah komitmen kami untuk mengajar bahasa Inggeris kami yang asli 'berbahasa Inggeris' - Bahasa Inggeris seperti yang dituturkan oleh orang pribumi, tidak seperti bahasa Inggeris formal yang mungkin anda pelajari di sekolah, tetapi tidak banyak digunakan pada hari ke hari-hari.

Kedua-dua sekolah kami terletak berhampiran O'Connell Street di pusat bandar Dublin, lempengan batu dari Spire dan GPO, mudah untuk kedua-dua pelawat ke bandar dan kepada orang-orang yang bekerja di sini yang ingin meningkatkan bahasa Inggeris mereka. Kami menawarkan pelbagai kelas pada waktu dan tahap yang berbeza, termasuk waktu petang dan hujung minggu, dan juga dapat mengatur penginapan dan hiburan seperti lawatan untuk pelajar yang melawat.

Mengapa Englishour?

 • Pelajar dalam bahasa Inggeris belajar dengan cepat
 • Metodologi berasaskan tugas berkomunikasi
 • Kelas kecil
 • Lokasi pusat bandar yang hebat
 • WiFi percuma
 • Tiada yuran pendaftaran
 • Buku buku dan bahan dan teh dan kopi
 • Lawatan ke hujung minggu untuk melawat Ireland

Kursus Bahasa Inggeris kami

Kami menawarkan pelbagai kursus bahasa Inggeris untuk memenuhi keperluan dan keperluan anda. Tutor kami akan bekerjasama rapat dengan anda untuk memastikan anda memenuhi standard bahasa Inggeris yang tinggi yang anda perlukan.

Kelas pagi kami adalah kursus intensif yang memberi fokus kepada peningkatan kemahiran berbahasa, tatabahasa, mendengar, membaca dan menulis. Guru yang berpengalaman kami akan membimbing anda ke arah berkomunikasi dengan cara yang tepat dan semulajadi.

Kelas petang hanya € 35 seminggu! Kursus penuh dan bervariasi di mana tumpuan pengajaran selalu diucapkan! Di dalam kelas ini, pelajar akan diajar pelbagai perbendaharaan kata yang baru dan menarik dengan mana mereka dapat meluahkan diri menggunakan bahasa sasaran.

Kelas petang. Belajar untuk diri sendiri atauCambridgeorIELTSexam yang dikenali. Semua buku dan bahan termasuk dalam harga. Kelas merangkumi keterampilan berbicara, menulis, mendengar dan tatabahasa.

Kelas Sabtu. Bagi mereka yang sibuk sepanjang minggu. Kelas Sabtu adalah tentang mempelajari kemahiran komunikasi bahasa Inggeris dalam suasana mesra. Setiap pelajaran Sabtu adalah tiga jam tatabahasa, mendengar dan sudah tentu, bercakap!

Englishour menyediakan penginapan yang selesa dan bermutu tinggi untuk pelajar sementara mereka belajar dengan kami. Anda boleh memilih antara tinggal bersama keluarga tuan rumah, berkongsi apartmen dengan pelajar bahasa Inggeris lain atau asrama berkualiti tinggi.

Kami sentiasa memeriksa semua penginapan kami untuk memastikan penginapan anda selesa dan selamat sepanjang kursus anda.

Lokasi

 • Dublin

  Englishour 3 Lower Abbey Street & 20 Eden Quay Dublin 1 Ireland, , Dublin

Program

Soalan