Keystone logo
© Mohammed Alhinai
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

pengenalan

Belajar Memasak dengan Kami

Sama ada anda ingin meningkatkan kerjaya, meningkatkan kemahiran memasak di rumah anda, atau hanya menarik perhatian rakan anda, kami mempunyai kursus untuk anda.

Sekolah Makanan & Anggur Edinburgh

Ditubuhkan pada tahun 1986, The Edinburgh School of Food & Wine ( ESFW ) adalah sekolah masakan tertua di Scotland yang bebas dan memenangi anugerah.

Kami mengalu-alukan semua tahap kemampuan, dari pemula hingga profesional yang bercita-cita tinggi.

Pasukan koki berpengalaman kami akan mengajar anda kemahiran dan teknik yang akan membolehkan anda bersedia untuk 'memperbaiki' keadaan.

Kami menawarkan kursus diploma sepenuh masa yang terkenal di peringkat antarabangsa serta kelas asas dan master satu hari dan malam makanan & wain kami yang sangat popular termasuk acara mencicipi Champagne Whisky.

Sekolah ini diakreditasi sepenuhnya oleh ICSA dan kami berusaha untuk mencapai akreditasi SQA sepenuhnya.

Kami mengajar kemahiran dan teknik baru & Mari berseronok sambil belajar bersama.

Ian PirriePengetuaIan mengambil alih tugas ESFW pada tahun 2008, setelah berjaya dalam bidang kewangan. Dia membawa pengetahuan luas mengenai perniagaan, pendidikan industri makanan dan wain. Ian kerap berunding dengan masalah yang dihadapi industri hari ini.Ashley MacmillanGuru BesarAshley adalah salah seorang pelajar yang ESFW . Dia bergabung dengan sekolah pada tahun 2014, dengan pengalaman koki yang luas ketika bekerja di industri restoran dan dia juga kerap muncul di TV untuk demonstrasi memasak langsung.Aneta BroncelPerkhidmatan pelangganAneta adalah tukang masak yang hebat yang menyertai ESFW pada tahun 2008 dan dia menjadikan sekolah ini berjalan dengan lancar. Selain itu, dia mengawasi perniagaan katering luar sekolah.

ESFW)","author_url":"","source":""}" alt="139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpg" />

139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpg

Lokasi

  • Edinburgh

    The Coach House Newliston Estate , EH29 9EB, Edinburgh

    Soalan