Keystone logo
eta College

eta College

eta College

pengenalan

Semangat. Satu kerjaya. Satu cara hidup.

eta College adalah kolej pendidikan tinggi dan kolej latihan yang mengkhusus dalam kelayakan yang membawa kepada pekerjaan dalam industri sukan dan kecergasan.

Kelayakan ini didaftarkan pada Rangka Kerja Kelayakan Pendidikan Tinggi (HEQSF) dan juga Kerangka Kerja Kelayakan Pekerjaan. Mereka dinilai berdasarkan piawaian antarabangsa terbaik dalam sukan dan kecergasan, yang bermaksud bahawa graduan kami dilengkapi dengan baik untuk mencari pekerjaan di Afrika Selatan dan di seluruh dunia.

Tim Mossholder / Peksel

118658_pexels-photo-1080882.jpeg

ia bangga menjadi ketua dalam program pendidikan untuk industri sukan dan kecergasan. Sebagai sebuah sukan tujuan dan kolej kecergasan, kami mendedikasikan diri untuk menyediakan program pembelajaran dinamik yang membawa kepada kelayakan bertaraf antarabangsa.

Program pekerjaan kami diluluskan oleh CATHSSETA dan program pendidikan tinggi kami diakreditasi oleh CHE. Kelayakan kami didaftarkan pada Kelayakan Kelayakan Kebangsaan (NQF) oleh pihak berkuasa Kelayakan Afrika Selatan (SAQA).

Dalam memenuhi kriteria akreditasi kami, tapak pendidikan tinggi kami berdaftar dengan Jabatan Pengajian Tinggi dan Latihan sebagai institusi pengajian tinggi swasta.

Untuk memastikan kami memenuhi keperluan sukan dan kecergasan di Afrika Selatan, eta juga merupakan penyedia perkhidmatan berlesen dengan Sukan dan Rekreasi Afrika Selatan (SRSA).

Kelayakan kami adalah tanda aras terhadap amalan terbaik antarabangsa dalam sukan dan kecergasan; oleh itu graduan kita dapat mencari pekerjaan di Afrika Selatan dan di seluruh dunia.

Pelajar dapat mengkaji kejurulatihan sains, kecergasan atau pengurusan sukan.

Terdapat pilihan untuk mengikuti pengajian sepenuh masa , yang sesuai untuk lepasan sekolah; kajian separuh masa , yang bagus untuk mereka yang ingin membuat perubahan kerjaya atau belajar lebih banyak mengenai bidang minat mereka. Bagi mereka yang fleksibel dengan pengajian mereka, pembelajaran dalam talian adalah penyelesaian yang sempurna.

Victor Freitas / Peksel

118659_pexels-photo-703016.jpeg

ia membezakan dirinya dengan menjadi sukan pakar dan kolej kecergasan yang benar-benar membakar muridnya dalam bidang sukan, kecergasan atau pengurusan sukan. Kami mengimbangi teori kelas dan penyelidikan dengan pembelajaran praktikal dan pengalaman berasaskan kerja.

Pelajar kami meninggalkan kami lebih baik, lebih kuat dari ketika mereka mula dan mereka lulus mahir dan bersedia untuk tempat kerja.

eta mempunyai dua belas kampus. Ini terletak di Bloemfontein, Botswana, Cape Town, Durban, London Timur, George, Johannesburg, Mauritius, Namibia, Port Elizabeth, Pretoria dan Stellenbosch.

Kampus berdaftar DHET ialah BFN, CPT, DBN, GRG, JHB, PTA, STB. Kami mempunyai laman web tambahan yang menawarkan program CATHSSETA diiktiraf di PLZ, Namibia, Mauritius dan tidak lama lagi Botswana.

eta Collegemenawarkan dua mod penghantaran. Anda boleh menghadiri kelas di kampus atau melengkapkan kualifikasi anda melalui pembelajaran jarak jauh. Kedua-dua menawarkan pembelajaran yang ditengah melalui teknologi.

Mengapa menghadapi pembelajaran dengan eta College ?

eta College Muka Hadapan untuk menghadapi pembelajaran adalah cara penghantaran di mana anda menyelesaikan pengajian di kampus dengan jadual yang berstruktur.

Kampus-kampus kami menawarkan sijil dan diploma Pengurusan Kecergasan, Kejurulatihan Sains dan Sukan serta kursus dan pengkhususan singkat.

eta College adalah kolej pendidikan tinggi dan kolej yang terakreditasi dan berdaftar yang mengkhusus dalam kelayakan sukan dan kecergasan. Kolej latihan kami terkenal di dunia kerana kaedah pembelajaran teoretikal, praktikal dan berasaskan pekerjaannya, yang kami panggil keseluruhan rendaman . pelajar eta College keras dan mereka bermain keras dan kampus kami menyediakan titik fokus di mana ini berlaku. Kami menyediakan pelbagai ruang kelas, persekitaran praktikal dan rekreasi supaya pelajar kami dapat mencapai pembelajaran teori dan kemahiran praktikal sambil bersenang-senang. Di samping itu, kami mempunyai hubungan dengan penyedia tempat kerja untuk memastikan pelajar terdedah kepada pembelajaran yang relevan dengan kajian mereka dan menyediakan peluang pekerjaan atau memulakan amalan mereka sendiri.

Snapwire / Peksel

118660_pexels-photo-618612.jpeg

Kenapa pembelajaran jarak jauh dengan eta College ?

Pembelajaran Jarak Jauh eta College adalah cara penghantaran di mana anda menyelesaikan pengajian anda dari rumah sejajar dengan jadual yang berstruktur.

Pembelajaran Jarak Jauh menyediakan pengalaman pembelajaran dalam talian.

Untuk berjaya dengan pembelajaran dalam talian / jarak jauh, anda perlu bekerja keras dan berdikari. Adalah penting untuk membuat hubungan yang konsisten dan biasa dengan tutor anda untuk memastikan bahawa anda menerima sokongan yang anda perlukan. Satu lagi bahagian penting pembelajaran jarak jauh adalah komponen pembelajaran pengalaman. Ini memerlukan anda bekerja di lapangan, membayangi, membantu dan belajar dari profesional lain. Ia juga penting bahawa anda mempunyai alamat e-mel dan akses ke komputer dan internet kerana anda memerlukan ini untuk penyelidikan dan untuk menyelesaikan semua tugasan anda.

Lokasi

  • Cape Town

    Western Province Cricket Club Sports Centre, 53 Ave de Mist, Rondebosch, 8001, Cape Town

Soalan