Keystone logo
European Bartender School

European Bartender School

European Bartender School

pengenalan

Sejak kita bermula pada tahun 1999, European Bartender School telah menyerahkan lebih 70,000 pelajar ke dalam bartender yang sangat mahir dan melepaskan mereka di seluruh dunia. Sebagai sekolah bartender terkemuka di dunia, kursus kami adalah yang paling maju dalam industri ini, dan telah direka oleh para pakar terkenal.

Tetapi kita lebih daripada sekadar sebuah sekolah bartender. EBS adalah pengalaman 360 ° yang direka untuk mengubah anda menjadi bartender terbaik, dan orang, anda boleh menjadi.

Melalui kursus kami, anda akan mendapat latihan yang tidak dapat ditandingi, sijil yang diiktiraf secara global, rangkaian rakan seumur hidup dan peluang untuk melakukan perjalanan ke dunia. Terlebih lagi, anda akan disokong sebelum, semasa dan selepas kursus anda, sama ada ia memilih destinasi atau mencari pekerjaan di seluruh dunia.

Kick-start kerjaya yang boleh membawa anda ke mana sahaja. Sertai European Bartender School .

Dapatkan kelayakan bartending yang diiktiraf secara global

Kami bangga menjadi sekolah bartender terbesar dan paling berprestij di dunia. Kami telah melatih lebih ramai orang daripada mana-mana sekolah bar lain, menjadikan lebih daripada 70,000 pelajar menjadi profesional mahir. Sijil EBS diiktiraf dan dihormati oleh bar, restoran dan kelab di seluruh dunia, jadi anda akan mendapat pekerjaan pertama dalam industri selepas tamat pengajian. Dan dengan Kursus Bartender Antarabangsa dan Kursus Bartending Terperinci, anda juga akan mendapat akses sepanjang hayat ke platform EBS MatchStaff kami, yang menghubungkan anda dengan majikan teratas di seluruh dunia.

Bartend jalan anda di seluruh dunia

Dengan 25 sekolah bertaburan di lima benua, EBS dibina untuk pelancong dan pencari pengembara. Melalui kami, anda akan mengalami pengalaman lain di dunia - atau jika anda tinggal setempat, satu bahagian baru ke bandar rumah anda. Dengan kursus kami, anda akan mendapat peluang untuk menandakan sesuatu dari senarai baldi anda. Menjelajah dunia? ✔️ Mengubah laluan kerjaya? ✔️ Buat kumpulan teman yang baru? ✔️ Kami mahu anda berasa seperti sekarang adalah masa untuk berhenti berkata 'suatu hari' dan mula menjalani kehidupan terbaik anda.

Berkongsi pengalaman yang tidak dapat dilupakan dengan rakan-rakan baru

Dari hari pertama anda, anda akan dialu-alukan ke dalam komuniti dengan tangan terbuka. Dan lama selepas kursus anda, anda akan terus menjadi sebahagian daripadanya, mendapat manfaat daripada banyak peluang kerjaya dan rangkaian. Dan melalui belajar dan menjalani hidup dengan kursus-kursus anda, anda akan segera membentuk persahabatan yang kuat yang akan berlangsung seumur hidup.

Hidup Kehidupan sebagai Lepasan EBS

Cari tempat baru

Sama ada anda ingin hidup di bawah di Sydney, hidupkan fantasi-fantasi pulau-pulau anda di Phuket, atau hidup la dolce vita di Rom - kami mempunyai 25 destinasi untuk anda temui.

Kebebasan dan kelenturan

Apabila anda lulus, anda boleh menikmati kestabilan mengetahui anda akan dapat mencari pekerjaan, di mana sahaja anda berada.

Buat kenangan yang menakjubkan

Bertemu sekumpulan orang baru dan membuat persahabatan dan kenangan yang akan berlangsung seumur hidup.

Tentang kita

Ditubuhkan pada tahun 1999

Sejak 1999, kami telah berkembang di seluruh dunia dan telah membuka lebih daripada 28 sekolah bartender di 5 benua. Dalam 20 tahun yang lalu, lebih daripada 70 000 orang telah mengambil kursus unik kami, ramai yang telah pergi untuk mencapai perkara yang luar biasa.

Lebih 28 sekolah di seluruh dunia

Kami mempunyai sekolah-sekolah yang terletak di 20 negara di seluruh Eropah, Asia, Amerika Utara, Australia, dan Afrika. Kami menawarkan lokasi bandar, resort pantai, dan juga destinasi ski di Alps.

Lebih 7000 orang menyertai keluarga bartending kami setiap tahun

Kami adalah sekolah bartender terbesar di dunia dari segi bilangan pelajar yang kami mendidik dan bilangan sekolah yang kami ada di seluruh dunia. Inilah sebabnya mengapa sijil kami diiktiraf secara global dan sesuatu yang boleh dibanggakan.

Program bartender yang paling maju di dunia

Kursus bartender kami adalah yang paling maju dalam industri, dan telah direka oleh lima pakar bartending terkenal di dunia. Kami kerap menyegarkan kursus kami untuk memastikan kami sentiasa menyediakan pelajar kami dengan amalan industri yang paling terkini.

Lokasi

 • Barcelona

  Passatge del Patriarca 6-1, 08002, Barcelona

 • Paris

  30 bis, Rue Girard Montreuil, France, 93 100, Paris

 • London

  Basement Unit Block B001/2 Tower Bridge Business Complex 100 Clements Road, SE16 4DG, London

 • Phuket

  Ban Kata Beach, 98/84-85 Beach Center Kata Rd., 83100, Phuket

 • New York

  327 Stagg Street, 2nd Floor Brooklyn, 11206, New York

 • Amsterdam

  Paasheuvelweg 34H BJ Amsterdam, 1105, Amsterdam

 • Cape Town

  40 Woodlands Road Woodstock 7915 Cape Town South Africa, , Cape Town

 • Stockholm

  Luntmakargatan 36, 111 37, Stockholm

 • Rome

  Via Crescenzo del Monte 36, 00153, Rome

 • Kos

  Lawrence Apartments Odos Riminiton, Lambi Kos 85300, Greece, , Kos

 • Sydney

  9 Wellington Street Chippendale NSW 2008, Sydney, , Sydney

Soalan