Keystone logo
European University of Rome

European University of Rome

European University of Rome

pengenalan

Universiti antarabangsa berdasarkan tradisi nilai-nilai manusia yang hebat, yang terlibat dalam generasi dan profesional yang akan datang. Satu pilihan yang baik untuk pendidikan etika dan budaya.Buro Millennial / Pexels

112023_pexels-photo-1438072.jpeg

Siapa kita

Universiti Itali

European University of Rome (EUR) adalah universiti swasta yang diiktiraf secara sah yang melepaskan kelayakan akademik dengan nilai undang-undang. EUR menawarkan Ijazah Sarjana Muda Ekonomi dan Pengurusan Perniagaan (L-18), Sains Psikologi dan Teknik (L-24) dan Pelancongan dan Pengurusan Tanah (L -15); Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Ekonomi dan Inovasi (LM-56) dan Psikologi (LM-51); Sarjana dalam Sarjana dalam Undang-undang (LMG-01) Sarjana dan Sains Pendidikan Rendah (LM-85 bis). Tambahan pula, ia menawarkan Ph.D. dan kursus latihan dan pengkhususan maju.

Kristian

European University of Rome , yang ditubuhkan pada tahun 2004 oleh jemaah agama Legionaries of Christ , adalah sebahagian daripada tradisi besar Gereja Katolik dan rangkaian universiti antarabangsa.

Di mana pelajar berada di tengah-tengah projek pendidikan inovatif

Tahun-tahun yang didedikasikan untuk pengajian tinggi mewakili masa hidup yang menarik dan menentukan : European University of Rome membimbing golongan muda supaya pilihan universiti mereka dipertimbangkan dengan teliti mengikut sikap dan aspirasi mereka; dengan cara ini bakat setiap pelajar secara peribadi dihargai, menjamin akses mereka kepada pelbagai pengetahuan dan, pada masa yang sama, mengurangkan risiko laluan bermasalah.

Projek European University of Rome di European University of Rome terletak di kampus moden yang teratur dan berdasarkan sentraliti pelajar . Kursus-kursus yang ditawarkan oleh European University of Rome dicirikan oleh kaedah penyertaan yang membolehkan pelajar untuk mewujudkan hubungan langsung dengan profesor , mengikut semangat komuniti akademik yang sahih. Kursus ini dicirikan oleh kandungan pembelajaran yang tinggi dan organisasi pengajaran yang cekap .

Tawaran kurikulum pelbagai kursus ijazah termasuk aktiviti tanggungjawab sosial dan pembangunan kemahiran peribadi untuk memupuk pertumbuhan peribadi, autonomi dan menghadapi positif dan komitmen kepada orang lain.

Pelbagai peluang untuk melengkapkan latihan akademik dengan tempoh pengajian di luar negara membolehkan pelajar untuk menyempurnakan kemahiran bahasa mereka , untuk memperluas ufuk budaya mereka dan menjalani pengalaman penting untuk pertumbuhan manusia dan profesional.

European University of Rome juga mengiringi graduan dalam mengakses dunia kerja , menawarkan latihan dan latihan, bersama dengan kursus persediaan untuk temubual, ujian yang layak untuk menjalankan profesion dan peperiksaan negeri.

Pada perkhidmatan masyarakat global yang baru berkembang

European University of Rome menyediakan profesional yang berupaya dan berkebolehan, melatih orang ramai dengan sistem nilai yang kukuh, menyedari peranan mereka dalam masyarakat, yang akan bertanggungjawab membina kebaikan bersama dan mempromosikan maruah orang itu.

Università Europea di Roma : Kami melatih orang ramai, kami menyediakan profesional.

Lokasi

  • Rome

    Via degli Aldobrandeschi, 190, 00163, Rome

Soalan