Keystone logo
European University of Rome - Summer school

European University of Rome - Summer school

European University of Rome - Summer school

pengenalan

Universiti

Universiti antarabangsa berdasarkan nilai-nilai manusia yang hebat, terlibat dalam profesional masa depan yang terkemuka. Satu pilihan yang baik untuk pendidikan etika dan budaya.

Siapa kita

Universiti Itali

Universiti Eropah Roma (EUR) adalah universiti swasta yang diiktiraf secara sah yang melepaskan kelayakan akademik dengan nilai undang-undang. EUR menawarkan Ijazah Sarjana Muda Ekonomi dan Pengurusan Perniagaan (L-18), Sains Psikologi dan Teknik (L-24) dan Pelancongan dan Pengurusan Tanah (L -15); Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Ekonomi dan Inovasi (LM-56) dan Psikologi (LM-51); Sarjana dalam Sarjana dalam Undang-undang (LMG-01) dan Sains Pendidikan Rendah (LM-85 bis). Tambahan pula, ia menawarkan Ph.D. dan kursus latihan.

Kristian

Universiti Eropah dari Roma, yang ditubuhkan pada tahun 2004 oleh jemaah agama Legionaries of Christ, adalah sebahagian daripada tradisi besar Gereja Katolik dan rangkaian universiti antarabangsa.

Di mana setiap pelajar berada di tengah-tengah projek pendidikan yang inovatif

Tahun-tahun yang didedikasikan untuk pengajian tinggi mewakili masa yang menarik dan penting dalam kehidupan: Universiti Eropah Roma membimbing pelajar muda untuk memilih kerjaya mereka mengikut matlamat dan aspirasi mereka. Melalui ini bakat setiap pelajar diberi kuasa.

Universiti Eropah Roma terletak di kampus moden. Kursus-kursus yang ditawarkan dicirikan oleh cara mengajar yang interaktif dan dinamik supaya pelajar dapat mewujudkan hubungan langsung dengan setiap profesor dan ini membawa kepada mewujudkan komuniti akademik yang sahih. Kuliah yang ditawarkan untuk membawa tahap pembelajaran yang tinggi melalui kaedah pengajaran yang sangat berkesan.

Dalam ketagihan, untuk pelbagai darjah, proses pembelajaran termasuk aktiviti tanggungjawab sosial dan pembangunan kemahiran lembut untuk meningkatkan sikap positif dan komitmen terhadap orang lain.

Latihan akademik diselesaikan melalui kajian di luar negara. Ini bermakna untuk memperdalam kemahiran bahasa, meluaskan latar belakang budaya dan menjalani pengalaman penting untuk pertumbuhan manusia dan profesional.

Universiti Eropah Roma juga membantu graduan dalam mencari peluang pekerjaan melalui latihan, latihan dan wawancara kerja.

Untuk perkembangan masyarakat yang baru

Universiti Eropah Roma melatih para profesional dan orang-orang dengan nilai pepejal, menyedari komitmen mereka, yang akan bertanggungjawab membina semangat baru untuk mempromosikan maruah orang.

Università Europea di Roma: kita mengajar orang, kita melatih para profesional.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Kampus

Universiti Eropah Rome telah membina kampusnya mengikut kriteria seni bina moden, tanpa halangan, dengan banyak ruang untuk hidup dan berkongsi: kawasan pengajian, perpustakaan, kawasan rekreasi, kafeteria, bilik darjah yang disediakan untuk pelajar walaupun tidak ada kuliah. Kampus akan dikerjakan sepanjang hari. Kakitangan pengajar dan pentadbiran sentiasa bersedia untuk memberikan jawapan cepat dan mengelakkan giliran yang tidak perlu.

Universiti ini dilengkapi dengan banyak tempat letak kereta percuma dan mudah dijangkau dengan pengangkutan awam (10 minit keretapi dari Stazione di San Pietro). Selain itu, WiFi yang pantas dan percuma boleh didapati di mana-mana sahaja. Keselamatan dan kawalan adalah penting dalam pengurusan Universiti; perkhidmatan pengawasan khusus disediakan 24 jam sehari.

115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Lokasi

  • Rome

    Via degli Aldobrandeschi, 190, 00163, Rome

    Soalan