Keystone logo

FIA – Fundação Instituto de Administração

A logo

pengenalan

Dilancarkan pada tahun 1980, Program Kajian Masa Depan menyokong kedua-dua organisasi awam dan swasta dalam meningkatkan proses perancangan mereka untuk ramalan yang lebih baik dan menangani perubahan dalam persekitaran perniagaan mereka dan melaksanakan peluang bagi pembinaan masa depan yang dikehendaki mereka.

PROFUTURO bertanggungjawab untuk program MBA antarabangsa premium di Brazil. pasukan kami bekerja dengan standard tertinggi antarabangsa dalam menyediakan MBA dan program jangka masa pendek, dan juga kursus dalam syarikat, direka untuk memenuhi keperluan setiap syarikat individu.

Latar belakang yang luas dalam penyelidikan, memberi sumbangan bermakna kepada syarikat yang mempunyai pengetahuan perundingan disokong oleh bakal kaedah canggih yang mencukupi kepada ciri-ciri tertentu dan syarat-syarat yang mereka hadapi.

Profuturo Program:

International Executive MBA - Kumpulan yang paling dinamik dan berpengalaman Brazil pelajar eksekutif mencipta dan melaksanakan strategi korporat antarabangsa. Dipandang tinggi dan rujukan pasaran dalam eksekutif kanan. seminar antarabangsa ke China, India, Eropah dan Amerika Syarikat dimasukkan sebagai sebahagian penting daripada program ini.

Antarabangsa MBA - A MBA benar-benar pelbagai budaya diajar dalam bahasa Inggeris dan ditawarkan dalam sepenuh masa dan format masa Part. Pada masa ini, dengan purata 13 kewarganegaraan di dalam kelas, pelajar budaya sedar dan pelbagai kami memberi tumpuan kepada meningkatkan dan bertukar-tukar pengetahuan, pengalaman dan model perniagaan dari seluruh dunia, mendapat manfaat sepenuhnya program lawatan Kerja International ke Amerika Syarikat dan peluang untuk membangunkan projek perundingan dalam organisasi Brazil terkenal.

Americas MBA - Ditawarkan dalam persatuan dengan pusat pengajian terkemuka dari Kanada, Amerika Syarikat dan Mexico, program yang diperlukan merangkumi konsep pengurusan perniagaan teras di Brazil. Dalam bahagian kedua program ini sehingga 15 eksekutif berpengalaman dari ekonomi yang paling dinamik di Amerika menyertai selama seminggu di setiap negara tenggelam dalam khusus setiap sekolah, untuk bertukar-tukar dan kritis menganalisis model perniagaan dan amalan terbaik. Selain itu, kumpulan campuran 4-6 pelajar dari semua sekolah bekerja pada projek perundingan yang sebenar untuk sebuah syarikat antarabangsa dalam salah satu daripada empat negara, menyampaikan keputusan akhir kepada organisasi pelanggan pada akhir semester ketiga dan yang terakhir dalam tentu.

Consulting Strategik dan Penyelidikan

Executive Education - Open enrolmen dan dalam syarikat

  • Kepimpinan Masa Depan
  • Pengurusan Strategik dan Perancangan
  • Profuturo Seminar
  • seminar kepimpinan antarabangsa dan domestik
  • KURSUS PENGKHUSUSAN
  • Dalam syarikat Kursus

Lokasi

  • Profuturo – Programa de Estudos do Futuro R. José Alves Cunha Lima, 172, 05360-050, São Paulo

  • FIA - Unidade Nações Unidas Avenida das Nações Unidas, 7221, 05425-902, São Paulo

Soalan