Keystone logo
© Frank Scarito, FAMK
Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Film Academy Milton Keynes (FAMK)

pengenalan

Akademi Filem Milton Keynes ialah penyedia terkemuka pendidikan pembuatan filem dan latihan praktikal di Milton Keynes dan Buckinghamshire. Melangkah ke dunia impian, di mana cerita menjadi hidup, dan keghairahan menjadi tumpuan utama. Akademi Filem Milton Keynes menjemput anda untuk memulakan perjalanan sinematik tidak seperti yang lain. Temui Genius Kreatif Anda: Sama ada anda seorang yang bercita-cita tinggi, pelakon, penulis skrip, editor atau ahli sinematograf, akademi kami ialah kanvas kreatif anda. Dengan bimbingan daripada profesional industri, buka potensi anda dan bawa visi artistik anda ke skrin.

Belajar daripada Yang Terbaik: Fakulti kami terdiri daripada pengarah yang memenangi anugerah, pelakon berpengalaman dan penulis skrip terkenal yang berkongsi kepakaran dan pengetahuan orang dalam mereka, memastikan anda menerima pendidikan yang tiada duanya. Pengalaman Hands-On: Di FAMK teori memenuhi amalan. Selami projek dunia sebenar, bekerjasama dengan rakan-rakan pelajar, dan dapatkan pengalaman langsung yang membawa anda ke arah kerjaya yang berjaya dalam industri filem. Menjalin Perhubungan Global: Akademi kami adalah penyalur bakat dari seluruh dunia. Bina rangkaian hubungan sepanjang hayat dengan kreatif yang berfikiran sama, dan membuka pintu kepada peluang antarabangsa. Kemajuan Kerjaya: Dengan kurikulum tertumpu industri kami, anda akan lulus bersedia untuk membuat tanda anda dalam dunia perfileman dan hiburan yang kompetitif.

Pasukan perkhidmatan kerjaya kami yang berdedikasi akan membimbing anda ke arah peluang yang sejajar dengan aspirasi anda. Perjalanan Anda Bermula Di Sini: Sama ada anda bermimpi untuk menghiasi layar perak atau membentuk cerita dari sebalik tabir, Akademi Filem MK adalah tempat bermulanya perjalanan anda. Sertai kami, dan bersama-sama, mari mencipta cerita yang memberi inspirasi, memprovokasi, dan memikat dunia. Daftar Hari Ini: Tiket anda ke masa depan sinematik menanti. Jangan terlepas isyarat anda! Daftar sekarang dan ubah minat anda terhadap filem menjadi pengembaraan sepanjang hayat.

Lokasi

  • Bletchley

    South Central Institute of Technology, Sherwood Dr, Bletchley, MK3 6DR, MK3 6DR, Bletchley

    Soalan