Keystone logo
© Carrianna Field
FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

pengenalan

mengenai Kami

FutboLab adalah syarikat khusus dalam latihan jurulatih bola sepak di peringkat profesional.

Projek kami dilahirkan 10 tahun yang lalu sebagai inisiatif sukan dan keusahawanan, dengan tangan sekumpulan pemain bola sepak yang beraninya, siswazah secara nasional dan antarabangsa dalam pelbagai sukan. Ia diwujudkan untuk memaksimumkan penyediaan semua ahli bola sepak: Jurulatih, Pemain dan Kelab, kedua-dua profesional dan separuh profesional.

Sekolah bola sepak FútbolLab adalah pusat bola sepak berteknologi tinggi dengan pelajar di lebih daripada 30 buah negara dan bertujuan untuk menjadi jurulatih, profesional bola sepak dan lulusan dalam bidang sukan melalui program peringkat tinggi yang berbeza, dalam bidang latihan sukan dalam bola sepak dan dalam organisasi yang diperlukan untuk mengurus entiti sukan atau syarikat secara khusus.

Melalui kursus yang disahkan oleh universiti berprestij di peringkat kebangsaan, kami ingin menggalakkan semangat sukan dan bola sepak khususnya melalui nasihat dan latihan terbaik menggunakan metodologi yang paling maju. Menawarkan sehingga 25 kursus dalam talian dan campuran dengan akreditasi universiti, menggabungkan pakar-pakar yang bekerja atau telah bekerja di kelab-kelab Sepanyol yang terbaik dan paling terkenal di dunia dan di peringkat antarabangsa sebagai FC Barcelona, RCD Espanyol, Atletico De Madrid, Sevilla, Benfica dan lain-lain.

misi

Membantu mencapai potensi maksimum dan mencapai matlamat berkat profesional yang bersedia. Berminat untuk mencari kecemerlangan dan prestasi maksimum setiap jurulatih kami untuk membantu mereka meningkatkan taktik, teknikal, fizikal dan psikologi. Mewujudkan dan menjana nilai tambah dalam pertumbuhan dan perkembangan profesional dan peribadi mereka semasa tempoh pembelajaran.

pandangan

Diiktiraf sebagai syarikat sukan berpengaruh dalam bidang pengajaran dalam dunia bola sepak di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Untuk menjadi perintis melalui organisasi yang berprestasi tinggi dan berkesan yang menawarkan perkhidmatan yang berharga kepada jurulatih kami. Menjadi syarikat terkemuka di seluruh dunia dan penanda aras untuk pesaing utama kami dengan inovasi tetap dalam kualiti perkhidmatan kami.

nilai

Kami percaya kepada kepentingan sukan untuk menggalakkan pertumbuhan peribadi dan profesional jurulatih kami. Oleh itu, melalui FutbolLab kita mahu menangkap nilai-nilai yang mewakili kita yang paling banyak. Inovasi, profesionalisme, latihan, komitmen dan kualiti.

Metodologi kami

FutbolLab komited untuk latihan terbaik dan memaksimumkan potensi jurulatih bola sepak. Kami kini merupakan akademi latihan terbaik untuk jurulatih bola sepak dalam talian di Sepanyol. Kejayaan organisasi kami adalah berdasarkan prinsip-prinsip usaha, perpaduan, kepercayaan, disiplin dan keteguhan. Prinsip-prinsip ini, ditambah kepada komitmen kakitangan kami dan peningkatan pengetahuan berterusan terhadap sukan kami, membolehkan kami menawarkan kursus latihan yang paling lengkap untuk menjadi Total Coach

Kami sedia untuk anda setiap hari dalam setahun. Di samping itu, kami mempunyai kampus maya di mana anda boleh mengekstrak semua maklumat. Teori, artikel dan video khusus sentiasa dikemas kini supaya anda tidak terlepas apa-apa.

Apa pun keperluan latihan anda, FUTBOLLAB mempunyai penyelesaian. Bermula dari Ideologi Holistik, berdasarkan Teori Umum Sistem, yang merangkumi proses penyediaan atlet secara global, kita mempunyai infiniti kursus. Bidang pengetahuan yang berbeza, termasuk aspek seperti Penyediaan Fizikal, penggunaan Psikologi untuk pengurusan emosi, penyediaan latihan untuk pemain lapangan dan penjaga gol, analisis permainan dan bahkan manajemen dan koordinasi entitas olahraga mereka adalah kepakaran kami Daripada setiap mereka, kami membentangkan subdivisi kandungan, dibingkai dalam kategori Master, Pakar dan Juruteknik, yang dapat memilih antara tajuk universiti atau gelar sendiri dan membolehkan anda menapis pilihan latihan anda.

Komplementasi bahagian ini membolehkan pelajar kami menjadi jurulatih yang unggul. Kami adalah orang dinamik yang merupakan aset kepada mana-mana pasukan. Kami sangat berbangga dengan sumbangan kami kepada pembangunan profesional yang kami bekerja. Ramai yang telah mencapai tahap pengetahuan dan praktik superlatif yang mereka tidak dapat dicapai tanpa kursus, guru dan jurulatih kami.

Lokasi

  • Barcelona

    Barcelona, Sepanyol

Program

    Institusi juga menawarkan:

    Soalan