Keystone logo

Future Institute Of Higher Education & Training

A logo

pengenalan

Institut Pengajian Tinggi Masa Depan telah menawarkan kursus dan program diploma profesional sejak tahun 1991. Selama ini, rekod kejayaan yang telah terbukti di institut ini telah menunjukkan dirinya berulang-ulang kali melalui pencapaian peringkat tinggi graduannya. Kira-kira 70% alumni institut ini telah menubuhkan perniagaan mereka sendiri yang menguntungkan dalam bidang pengajian mereka.

Future Institute menyedari permintaan semasa untuk pilihan latihan dan pengembangan yang lebih fleksibel. Oleh itu, kami kini sedang dalam proses mengubah sebahagian besar kursus kami untuk melibatkan sebahagian atau keseluruhan latihan berasaskan web (WBT) sebagai pilihan alternatif untuk keseluruhan kajian berasaskan kelas. Ini dilakukan dalam usaha untuk membolehkan sebahagian besar calon pelatih di seluruh negara mengakses program latihan kami.

Untuk mencapai pengiktirafan yang meluas sebagai institusi latihan dalam talian yang luar biasa, kami telah bekerjasama dengan pelatih profesional terkemuka dan platform latihan bertaraf tinggi. Kami berusaha keras untuk memberikan latihan kelas pertama tidak kira jalan belajar, secara konsisten menggunakan pendekatan berpusatkan pelajar di mana institusi terkenal.

Lokasi

  • Sarmiento,2902, S2001, Rosario

Soalan