Keystone logo
© General Assembly
General Assembly

General Assembly

General Assembly

pengenalan

Di Perhimpunan Agung, sesiapa sahaja boleh menjadi sedia kerja untuk memulakan kerjaya dalam pengekodan atau data atau reka bentuk UX, dengan mendapatkan kemahiran teknologi dalam permintaan dalam masa tiga atau lapan bulan. Bootcamp Perhimpunan Agung diketuai oleh pengajar yang merupakan pengamal pakar dalam bidang mereka, disokong oleh platform perkhidmatan kerjaya untuk mencari pekerjaan yang anda boleh sukai dan dipertingkatkan oleh rangkaian 100,000+ graduan di seluruh dunia.

Bootcamp adalah program mesra pemula dengan sedikit atau tiada prasyarat. Pelajar bercakap dengan pasukan kemasukan Perhimpunan Agung untuk meneroka latar belakang mereka, matlamat kerjaya, gaya pembelajaran, kelayakan biasiswa dan pilihan pembiayaan yang paling sesuai dengan keperluan mereka. Sebagai graduan, anda akan mempunyai portfolio projek berasaskan individu dan pasukan yang menunjukkan kesediaan kerja anda untuk mengambil pengurus platform perkhidmatan kerjaya untuk membimbing anda dalam pencarian kerja anda, dan rangkaian profesional yang telah mengubah kerjaya mereka.

Misi

Misi Perhimpunan Agung adalah untuk memupuk komuniti global individu yang diberi kuasa untuk meneruskan kerja yang mereka suka. Visi kami adalah untuk menjadi sebuah syarikat yang diiktiraf di seluruh dunia untuk membina laluan yang telus kepada kerja paling transformasi industri. Kami melakukannya dengan:

 • Menyampaikan pendidikan praktikal terbaik dalam kelas dalam teknologi, perniagaan, data dan reka bentuk.
 • Menyediakan akses kepada peluang yang membina kemahiran, keyakinan dan kebebasan dalam kerjaya seseorang.
 • Mengembangkan rangkaian usahawan, pengamal dan peserta sedunia yang
  melabur dalam kejayaan satu sama lain.

Laluan Terbaik Anda ke Kerjaya Teknologi Baharu

Buat Sambungan yang Betul

Ketik rangkaian alumni yang mempunyai hampir 100,000 orang daripada syarikat teknologi terkemuka di seluruh dunia — serta rangkaian rakan kongsi pengambilan pekerja global yang terdiri daripada hampir 20,000 majikan terkemuka yang mempercayai graduan GA. Sebagai sebahagian daripada Kumpulan Adecco, kami mempunyai jangkauan yang tiada tandingan — untuk peluang kerjaya yang tiada tandingan.

Bersedia Bekerja Sejak Hari Pertama

Dapatkan kemahiran teknologi sebenar yang anda perlukan untuk memulakan kerjaya baharu atau beralih ke peranan baharu — serta kemahiran insaniah yang anda perlukan untuk bersedia bekerja sebelum hari pertama anda tiba.

Belajar Dari PROS Industri

Belajar daripada pengajar dengan pengalaman dunia sebenar di syarikat berteknologi tinggi. Mereka pernah ke sana — dan mereka tahu perkara yang dicari oleh majikan terkemuka dalam bakat teknologi.

Dapatkan Bimbingan Kerjaya untuk Menjana Kejayaan

Bekerja satu lawan satu dengan jurulatih kerjaya yang berdedikasi — dan dapatkan bimbingan yang anda perlukan untuk menghancurkan matlamat kerjaya anda.

Kemasukan

Polisi dan Prosedur Kemasukan

Kemasukan ke mana-mana kursus General Assembly , kecuali yang ditawarkan di Georgia, memerlukan pelajar itu mempunyai diploma sekolah tinggi atau yang setaraf dengannya (Diploma Pendidikan Am — GED) atau diploma daripada institusi pengajian tinggi yang diiktiraf oleh persatuan akreditasi yang diiktiraf oleh AS Jabatan Pendidikan. General Assembly tidak menerima pelajar berkebolehan untuk mendapat faedah.

Pelajar Antarabangsa dan Perkhidmatan Bahasa Inggeris

General Assembly tidak menawarkan perkhidmatan visa kepada bakal pelajar dari negara lain atau perkhidmatan bahasa Inggeris. General Assembly juga tidak menjamin status pelajar atau sebarang caj yang berkaitan. General Assembly tidak menawarkan Bahasa Inggeris sebagai arahan Bahasa Kedua. Semua arahan berlaku dalam bahasa Inggeris. Penguasaan bahasa Inggeris didokumentasikan oleh:

 • Temuduga Kemasukan.
 • Penerimaan dokumentasi pendidikan terdahulu, seperti yang dinyatakan dalam Polisi Kemasukan.
 • Penerimaan markah peperiksaan Ujian Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (TOEFL) 80 atau lebih tinggi untuk ujian berasaskan Internet dan 550 atau lebih tinggi untuk ujian berasaskan kertas.

Prosedur Kemasukan

Proses Kemasukan kami direka untuk mendapatkan ciri teras yang kami lihat membantu pelajar berjaya dalam dan selepas program. Selepas anda memohon, kami menyemaknya dan memindahkan pemohon terpilih ke hadapan ke temu duga telefon. Semasa temu duga ini, kami akan mengetahui lebih lanjut tentang latar belakang anda dan anda akan berpeluang untuk bertanya soalan. Jika temu duga telefon berjaya, kami akan memindahkan anda kepada penilaian diagnostik dan/atau kerja pra-akui (jika berkenaan dengan kursus pilihan anda).

Setelah anda menyelesaikan semua langkah yang diperlukan dalam proses ini, anda akan menerima pengesahan kemasukan anda daripada wakil Kemasukan anda.

Biasiswa dan Pembiayaan

GA-type-header GA-m-bottom-md hero-callout--header">Bagaimana untuk Membayar GA

GA-type-body GA-m-bottom-sm hero-callout--subhead">Potensi tidak ditentukan oleh status kewangan — peluang seharusnya tidak berbeza. Di General Assembly , kami percaya semua orang sepatutnya boleh mengakses kerjaya teknologi yang berkembang pesat. Melabur dalam pendidikan adalah satu langkah besar, itulah sebabnya kami menawarkan pelbagai pembiayaan.

Pilihan Sepintas lalu

Pembiayaan tidak boleh menghalang anda daripada memulakan kerjaya yang memuaskan. Tidak kira di mana anda berada dalam perjalanan pendidikan anda, pilihan pembiayaan kami telah direka dengan mengambil kira anda. Berikut ialah pecahan pilihan kami:

Pelan Ansuran

Sebarkan bayaran tuisyen anda sepanjang kursus anda secara ansuran.

Pinjaman

Mohon pinjaman dengan salah satu rakan kongsi pinjaman terbaik industri kami.

Pinjaman Saham Pendapatan (ISL)

Tangguhkan bayaran tuisyen dan bayar balik sebagai peratusan daripada pendapatan anda sebaik sahaja anda mendapat pekerjaan dengan pendapatan sekurang-kurangnya $40,000/tahun.¹

Faedah GI Bill®

Veteran boleh menggunakan faedah GI Bill® mereka untuk belajar di kampus AS terpilih.

Tajaan Majikan

Minta majikan anda menanggung kos program anda dengan faedah pendidikan di tempat kerja.

Beasiswa

Program impak sosial dan diskaun tuisyen meratakan bidang untuk komuniti yang kurang diwakili.

Testimoni Pelajar

Mengapa belajar di General Assembly</p>

Inspirasi

Bentuk cara orang berfikir dan belajar, daripada pembangun junior kepada pekerja syarikat Fortune 500.

Komuniti

Bekerjasama dengan rakan sebaya yang bijak dan bersemangat untuk mencapai matlamat dan mengembangkan perniagaan kami.

Pertumbuhan

Kembangkan kemahiran profesional melalui bimbingan, pembangunan kerjaya dan kelas GA percuma.

Faedah

Seimbangkan kerja dan kehidupan dengan cuti berbayar yang banyak, cuti ibu bapa dan banyak lagi.

Lokasi

 • Toronto

  Adelaide Street West, 331, M5V 1R5, Toronto

 • London

  GA London, The Relay Building 1st Floor, 114 Whitechapel High Street London, E1 7PT, London

 • Manama

  Bahrain Institute of Banking and Finance Building 1306, 346 Rd 4625, Manama, Bahrain, 4625, Manama

  • New York

   GA NYC (Manhattan), Classrooms 10, East 21st Street New York , 10010, New York

  • Paris

   3 rue de Rossini , 75009, Paris

  • Sydney

   1 Market Street, Podium Building (entry via Kent Street, to the red-brick building, next to My Lua) Sydney, NSW, 2000, Sydney

  • Singapore

   79 Anson Rd, Level 20, 079906, Singapore

  Soalan